soilworker

Ajatuksia nykymailman ihmisistä.

Alotetaan tää nyt vaikka kertoilemalla, mikä motivoi tätä kirjottelemaan.

Seuraillu tässä nyt jo muutaman vuoden tilanteen etenemistä, sitä kuinka ihmiset on hukanneet suurimman osan sosiaalisista taidoistaan. Muutamia vuosia sit oli vielä Kuvakkeessaki mahdollista saada keskusteluja aikaseksi, tavata ihmisiä ja muuta vastaavaa.
Nykyään tuntuu ettei ketään kiinnosta muu kun kommenttejen, bongausten, vierailijoiden ja kuolauksen määrä. Kaikilla muijilla on tismalleen samanlaisia tissejen ja perseiden tyrkytyskuvia koko kansiot täynnä. Ja suurin osa näistä vielä itse otettuja peilin kautta tai kännykän etukameran selfieitä..

Tulee vaan itselle mieleen näistä kuvakkeen täyttävistä kuvista, eikö ihmisillä oo enään mitään elämää, eikö kukaan tee mitään tai harrasta mitään (muuta ku niitä vitun saliselfieitä).

Noh ei siinä mitään, ehkä vielä enemmän itseä ärsyttää se jos nyt satun vaikka kommentoimaan jonkun muijan kuvaan jonkun kohtuullisen fiksun / asiallisen kommentin. Ei edes vaivauduta vastaamaan.. Okei ymmärrän et jos ei kiinnosta just mun kanssa jutella, mutta ku sama ongelma tuntuu olevan kaikilla muillakin..

Ihmettelen vaan täs nyt mihin tää mailma on menossa, jos homma jatkuu tätä rataa ettei muut ihmiset, ihmissuhteet, keskustelut ja muu kun kertakäyttöinen huomio kiinnosta.

Menkäähän itteenne ja miettikää vähäsen käytöstänne ja ehkä vielä isompana asiana elämäänne, täytyy olla aika tyhjää ku se tarvii huomiolla täyttää..

Jos tänne asti vaivauduit lukemaan ni pahottelen ehkä paikoitellen sekavaa tekstiä, kiitän mielenkiinnosta ja kuittaan aiheeni.

17 kommenttia   Torstai 30. lokakuuta 2014 22:35

Paskinta Suomesta saatavilla olevaa pankkipalvelua.

Tämä teksti siis käsittelee saamaani kohtelua Danske bankilla.

Jonotat pankissa ensin 2h, jonka jälkeen tulee vuorosi mennä tapaamaan pankin virkailijaa. Pankissa todetaan, että asioiden hoitoon tarvittavia papereita/tietoja ei löydy mistään vaikka niillä samoilla papereilla onkin jo yli vuoden ajan käyty hoitamassa asioita.
Noh, selvä lupaat toimittaa uudet paperit ja tulet seuraavana päivänä paikalle papereiden kanssa, jonotat jälleen reilun tunnin ja pääset asioimaan. Annat kaikki pyydetyt paperit ja niistä otetaan kopiot, mutta et vieläkään pysty hoitamaan asioita papereiden tarkistuksen vuoksi. (Joo ihan ymmärrettävää). Pankin virkailija lupaa lähettää paperit heti kiireellisinä ja pahoittelee pankin virhettä asiapapereiden katoamisessa.

Odotat 4 viikkoa, jotta pääsisit hoitamaan tiliasioita. 4 Viikon aikana soitat 2x ja käyt kerran paikan päällä kysymässä miksei mitään tapahdu asialle, sinulle vaan vakuutellaan asian olevan hoidossa. Noh se 4 viikkoa on kulunut ja saat postissa kirjeen, jossa pankki ilmoittaa saaneensa minulta toimeksiannon johon vaaditaan 4 kpl papereita (ne samat saatanan paperit, jotka toimitin kuukautta aikaisemmin pankkiin heidän hukkaamiensa tilalle),
Kiitokset danskebank näistä, paskamaisimpana tilanteessa on kun et voi edes vaihtaa pankkia, saatana sentään.

Kommentoi   Keskiviikko 24. syyskuuta 2014 19:22

Motivoivin video ehkä ikinä.

Mistä löytyy paras motivaatio ennen treeneihin lähtöä? ---> https://www.youtube.com/watch?v=WQaPEpWpuVE

Kommentoi   Perjantai 06. kesäkuuta 2014 20:13

Imottautumisia ^^

Eli joo. Tilanne taas tää vanha tuttu. Talvilomat alkaa ja aikaa olis.

Nyt hakuses olis treenikaveriks joku joka potkis mut lähtee lenkille / salille / treenaa yms. Vantaan seutu (Mielellään Kerava-Tikkurila välillä)

Eli otsikon mukaan. "Ilmottautumisia" vaan tuleen.

1 kommentti   Keskiviikko 04. joulukuuta 2013 00:38

Mikäköhän vittu täs mättää..

Joo eli siis. Tullu täs nyt vikat pari kuukautta pyrittyä painon pudottamiseen.. Seuraan syömisiäni ja lasken, että päivässä tulee kcal noin 2000-2500 (mikä pitäis olla mulla ihan peruskulutus ilman et siihen lisätään duunia tai treenailua.) Silti nyt vaan paino noussut pikkuhiljaa laskemisen sijasta.

Erittäin ärsyttävää ku ei saa mitään tuloksia, rupee motivaatio laskemaan tähän touhuun.

2 kommenttia   Lauantai 27. huhtikuuta 2013 13:11

Treeni

Dodiin. Saihan sitä ittee taas niskasta kiinni.

Uus vähähiilarinen ruokavalio menossa ja uus saliohjelma tuli tehtyy itelle. Jos vaikka viimeinki onnistus pikkusen täst kiinteyttää.

Saliohjelmana toimii 3-jakonen 3x viikkoon tyyli.

Ma: Rinta, hauis, olkapäät

Ke/to: Selkä, Ojentajat

Pe/La/Su (aikatauluista riippuen) Jalat + erikseen vielä keskikroppa.

Kommentoi   Maanantai 05. marraskuuta 2012 19:04

Mietiskelyä..

Mikäs täs nyt mättää.

Oon alkanu ihmettelee ku kuuntelee yleensäkkin naisten "vaatimuksia" miehistä. Pitäs olla hyvää kroppaa ja hyvää liksaa ja pitäs osaa sitä tätä tota jne.

Sitten, katotaas tätä toista puolta aiheesta. Naiset jotka näitä monesti haluavat, tuppaavat itse olemaan liikuntaa harrastamattomia itsestään huolta pitämättömiä ylimielisiä tapauksia.

Tässä vaan mietiskelyjen tuloksena päädyin siihen et menkääpä vähä itteenne, kattokaa omaa kroppaanne, omaa duunianne, omia kotityö taitojanne, sosiaalisia taitojanne yms. Sit ehkä tajuaisitte et täs joku mättää täs vaatimuslistassa.

3 kommenttia   Lauantai 03. marraskuuta 2012 12:58

Taas pitäs löytää motivaatiota

Ollut tossa vaikeuksia löytää motivaatiota treenailuun, joku vois kertoa mistä löytäis sitä lisäpotkua ottaa ittee niskasta kiinni..
Nyt sentään saanu ittensä taas juoksee ja treenaileen vähä mut tahtoo olla tiukassa se liikkeelle lähtö..

2 kommenttia   Keskiviikko 19. syyskuuta 2012 15:30

Treenikausi

Okei, nyt alkoi sunnuntaina 26.2.2012 treeni / laihdutuskausi.
Lähtöpaino 87,5kg
Tavoite 75kg

Tarkoituksena joka sunnuntai katsoa paljonko on saanut viikon aikana aikaseksi ja kirjoitella sitte tänne se.

Viimeistään tavoitteeseen pitäisi olla päästy 1.6.2012 mutta oma tavoite on paljon lyhyemmällä aikavälillä.

Voi kysellä jne jos kiinnostaa.

Toivottakaa onnea tavotteeseen pääsemiseksi :D

Eka viikko takana ja nyt 4.3.2012 paino 84,2 kg

Toinen viikko 11.3.2012 paino 82kg

Kolmas viikko 18.3.2012 paino 80,5kg

Mites tähän nyt sit sanos.. joutu vaihtaa vaakaa ku edellinen lakkas toimimasta, uuden vaa-an mukaan paino on ton kolmanne viikon tasolla et joutuu lähtee taas arpoo sitä et mikä pitää paikkansa..

nyt voisi pitkästä aikaa päivittää kun löytyi taas motivaatio toimintaan, eli paino pudonnut hitaammin mutta kuitenkin, 77 kg tällä hetkellä, sentään jotain edistystä.
asetan uudeksi tavoitteeksi kuukauden loppuun mennessä 73kg paino
viimeisin muokkaus pvm 10.5.2012

Noh, ensimmäinen tavoite saatu toteutumaan. paino 75kg päivämäärällä 30.5.2012.

Uuteen tavoitteeseen ei nyt ihan päässyt ja aion tämän blogin päivittämisen lopettaa.

tarkoituksena kuitenki jatkaa kuntoilua. Jos jotain kiinnostaa kysellä ni mielellään niihin vastailen

2 kommenttia   Keskiviikko 29. helmikuuta 2012 21:41