punkki.

ÄÄNESTÄKÄÄ!

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015 03:10

Aattelin vielä kauniisti pyytää, että kävisitte ihanat äänestämässä veljeni Joonaksen tekemiä Sisu-rasioita! Joonas on maailman kultaisin ihminen, enkä sano sitä vain, koska olen hänen siskonsa. Jokainen, joka hänet tuntee, on varmasti samaa mieltä. Toivon vain, että hän voittaisi, tai ainakin teidän ihanien ansiosta pysyisi 10 parhaan joukossa, ja pääsisi finaaliin. Joonas ansaitsisi voiton, olen täysin sitä mieltä.

Mua vain niin ottaa aivoon, että tälläkin hetkellä kisan ykkösenä on rasia, joka on siellä keskeneräisenä. Ei sitä edes pitäisi hyväksyä koko kilpailuun, kun kerta myöhästyi aikataulusta, ja myöhemmin hehkuttaa rasiaansa valmiina muualla. Samoin toisena oleva, läpällä ja loukkauksella tehty rasia. Ei hyväksyttävää tuokaan koko kilpailuun. Argh.

Kerrankin OIKEASTI KUNNOLLA JA HYVIN tehty työ kunniaan, ja Joonas voittoon?! Eikös juu? Jos äänestät, tai olet jo äänestänyt, niin vippaa kommenttia. Ei ole enää kuin tämän kuun loppuun saakka aikaa äänestää. Ja tiedättehän, äänestäjä voi voittaa samalla 500€ matkalahjakortin ja vuoden sisupastillit! KIITOS JO ETUKÄTEEN!

Äänestää voi täältä:
> http://sisudesign.netapps.fi/#/item/539 (nro. 539)
> http://sisudesign.netapps.fi/#/item/453 (nro. 453)

Mieliala: Kiitollinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »