Slind

Multikulttuurisuudesta

maanantai 27. heinäkuuta 2015 23:32

Tässä mun 5snt.

Suomi on multikulttuurinen. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Maahanmuuttajia tänne otetaan, se on hyvä. Heidät pitää kuitenkin kotiuttaa yhteiskuntaan, kuitenkaan unohtamatta heidän oman kulttuurinsa tapoja. Siis niitä tapoja, jotka me suomalaiset suvaitsemme. Musiikki, ruoka, taide: tervetuloa ehdottomasti. Mites esimerkiksi rukoukset kesken päivän? Vaikeampi kysymys. Lapsiavioliitot, kunniamurhat, naisten sukuelinten silpominen: ehdottomasti ei. Kulttuuri on siis tervetullutta, mutta vain ne osat jotka me hyväksymme. Mehän olemme oikeassa ja he väärässä. Valkoinen, eurooppalainen kristitty mies on läpi historian määrännyt mikä on oikein ja niin hävitettiin Etelä-Amerikan alkuperäiskulttuuri samoin kuin Pohjois-Amerikan intiaanit.

Tervetuloa siis Suomeen, kaikki jotka haluatte. Suvaitsemme teidän kulttuurianne, paitsi niitä osia joita emme suvaitse. Pääasia on se, että me määräämme.

Toisaalta, jos suomalainen perhe muuttaa muslimimaahan, alkaa heti itku miten siellä ei hyväksytä kulttuuriamme. Jännä juttu, muiden pitää olla suvaitsevaisia 100 %:sti mutta meidän ei. Olemmehan me valkoisia eurooppalaisia kristittyjä. Ehkä se muslimimaa pitää käydä valloittamassa ja kouluttaa niitä sivistymättömiä raakalaisia Amerikan mantereen malliin.

Joko me olemme oikeassa ja jokainen muu kulttuuri väärässä, tai sitten jokainen kulttuuri on oikeassa. Itse kannatan moraalirelativismiä ja sanonkin, että jokainen valtio ja yhteiskunta päättäkööt itse omasta kulttuuristaan. Jos se tarkoittaa sitä, että suomalainen nainen ei muslimimaassa saa ajaa autoa, hänen pitää pukeutua burghaan kodin ulkopuolella ja hän ei saa puhua ellei jotain kysytä, niin olkoon. Se on se hinta minkä joudumme maksamaan pitääksemme yhteiskunnat ja kulttuurit tasa-arvoisina.

Mieliala: Turhautunut
Taustalla soi: Nosferatu - 155-255bmp megamix

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »