Slind

Isä ja tietokoneet, osa 1

Näitä on pakko kirjottaa muistiin, joten nauttikaa.

Isä soitti tänään, kuulemma tietokone on lukossa. Kysyin tuleeko virheilmoitusta, kuulemma ei. Windows käynnistyy normaalisti, mutta on lukossa. Mitään ohjelmia ei saa käyntiin, mutta näppäimistökomennot ilmeisesti toimivat, koska tehtävänhallinta aukeaa Ctrl+Alt+Del-yhdistelmällä. Hiiren oikealla avautuu normaalisti valikko työpöydällä, mutta mitään ohjelmia ei saa auki. En osannut auttaa, kun ei teamvieweria saa auki. Isä päätti pyytää yläkerran naapuria, joka kuulemma tietää koneista, apuun. Noin tunnin päästä isä soitti uudestaan, ongelma oli ratkaistu.

Arvatkaa mikä ongelma oli. Tietokoneessa ei vikaa, vaan hiiren vasen nappi oli hajonnut ja lakannut toimimasta. Enpä arvannut että lukossa oleva kone tarkoittaa tuota...

2 kommenttia   Sunnuntai 06. lokakuuta 2019 17:12

Tilipäivä

Tilipäivänä tuijotan pankkitilini saldoa. En ole koskaan saanut näin hyvää palkkaa kuin nyt, olen vihdoinkin koulutustani vastaavassa työssä. Yritän kovasti sanoa "bää" ja katsoa numeroita puhelimeni ruudulla. Katseeni kuitenkin kääntyy kalenteriin ja suusta kuuluu sanat "mihin vapaa-aikani katosi". Mikä minussa on vikana, kun en osaa olla iloinen siitä kolmesta ja puolesta tunnista vapaa-aikaa, mikä minulla on joka arkipäivä. Miksi se ei riitä?

Työttömänä olin onnellisempi, ainakin minulla oli vapautta ja aikaa nauttia elämästä.

14 kommenttia   Maanantai 25. kesäkuuta 2018 14:49

Nainen sanoo

"Tinderissä miehellä ei saa olla salikuvaa, ei peili-selfietä, ei paidatonta kuvaa, ei kuvaa lemmikin kanssa."

Naisen kuvat instagramissa: saliherukuva, peiliselfie omasta kylpyhuoneesta, vähintään yksi tissiherukuva yläviistosta/bikinikuva ja kuva jonkun räkyttävän karvapallon kanssa. Koska internettreffailun maailmassa säännöt eivät koske naisia.

Edit 27.01.2018 klo. 21.40:

Koko juttuhan lähti liikkeelle siitä, kun jodelissa listattiin miesten ja naisten kuvien turn-offit tinderissä. Yllä listaamani oli naisten* kertomaa miehistä. Tuli vastaan internetin likakaivossa, joka jodelinakin tunnetaan, toinen keskustelu, jossa valitettiin miten ei löydy hyviä miehiä tinderistä, koska kaikilla on kuvissa joku vika. Tässähän on se ongelma, jota yllä hahmottelin, että mies ei ole täydellinen ellei hällä ole täydellisiä kuvia tinderissä. Siis miehellä ei ole väliä, jos kuvat eivät ole täydellisiä. Ja sitten vielä itketään perään miten ei löydy hyviä miehiä, kun 95% tyrmätään jo pelkkien kuvien tyylin perusteella. Mies voisi muuten olla täydellinen, mutta ei ole koska on ottanut peilin kautta kuvan. Sehän on se tärkein valintakriteeri, onko peilin kautta otettu kuva tinderissä vai ei. Tai onko kuva lemmikin kanssa tinderissä vai ei. Tai onko paidaton kuva tinderissä vai ei. Aika pinnallista paskaa, sanoisin, ja sanon että saa ollakin, mutta sitten on turha valittaa kun ei kerta edes anneta mahdollisuutta tutustua.

*) Tätä ei voi varmistaa, koska jodel on anonyymi sovellus

10 kommenttia   Perjantai 26. tammikuuta 2018 22:29

Tissit tiskiin

Minä pidän tisseistä, tissimies kun olen. Onnekseni nykyisin on hienoja tissikuvien jakopalveluja kuten instagram ja kuvake, eipä tarvitse haaveilla Anttilan postimyyntikuvasto kädessä. Yhtä vaan en ymmärrä. Te naiset esittelette rintavarustuksianne ja oletatte ettei niitä kommentoida? Mitä vittua? Miten tyhmiä te oikein olette?

Joo, teillä on oikeis keikistellä bikineissä ja push-upeissa, mutta jos luulette ettei se herätä keskustelua ja tuota kommentteja niin olette väärässä, kuten monet teistä ovat huomanneet. Ja sitten laitatte ne kommentoijat ignoreen, koska teidän ei tarvitse hyväksyä sellaista käytöstä. Olette oikeassa, ei tarvitse. On vaan turha odottaa kommentteja teidän älykkyydestä tai luonteesta jos ainut mitä kuvissa näkyy on tissit.

Kommentoi   Tiistai 23. elokuuta 2016 23:48

Tissimittari

Olettehan kuulleet siitä tissimittarista, nainen kävelee seinää kohti selkä suorana ja kumpi ottaa ensiksi kontaktin seinään, rinnat vai nenä? Naisten kuvia kun katselee, niin nykyään pitäisi kysyä kumpi saa ensiksi kontaktin, rinnat vai tekoripset.

1 kommentti   Keskiviikko 15. kesäkuuta 2016 16:04

Konemusiikin suosio ja lieveilmiöt

Tulipa oltua yökerhossa. Helsingissä. Ei ole kovin montaa kertaa tullut käytyä eikä tarvitse. Tapahtui nimittäin seuraavaa:

Jonottelin tiskiltä halpaa 6.5e maksavaa kaljaa. Ruuhkaa oli perinteisesti, mutta tiskille oli muodostunut jonoja nätisti. Olin jonossani kolmas, vieressäni oli toinen jono, jossa oli myös kolme henkilöä. Tähän jonoon saapui sitten joku urpo, pituutta 180cm ja leveyttä sen verran, että näki että salilla on käyny. Urpo ryhtyi samantien hinkkaamaan haarojaan jonossa edellään olevan naisen persuksiin tanssiksi naamioiden. Nainen ei tästä yllättäen syttynyt vaan pyörähti ympäri ja antoi tulistuneen katseen urpolle. Urpo ei tästä kuitenkaan masentunut. Hän jatkoi samaa hinkkausta ja minä katsoin vierestä epäuskoisena. Nainen rähähti tästä tosissaan ja ilmeisesti urpon kahden aivosolun välillä tapahtui jokin häiriö ja hän sai hetkellisen ymmärryskohtauksen ja lopetti.

Vaan jotain hänen alfauroksena piti keksiä, joten hän päätti siirtyä jonojen väliin tiskille, etuillen näppärästi neljää henkiöä. Jonojen etummaiset olivat jo saaneet tilauksensa. Hinkattu tyttö ei katsonut tätäkään apinointia lainkaan vaan työnsi etuilevan urpon omalle paikalleen jonon hännille.

Tästä alkoi sitten urpon viimeinen ja lähes elämänsä viimeinen perseily. Toki huomasin tämän etuiluyrityksen ja totesin naiselle, että menkööt apina edeltä, koska meillä päin naiset pääsevät ensiksi. Urpohan ei tästä pitänyt yhtään, etenkään kun ei päässyt ensiksi. Wanna-be-kovis alkoi kyselemään minulta, oliko minulla jotain vipinää sen naisen kanssa ja haluanko kenties panna naista. Teeskentelin etten kuullut mitä hän sanoi ja hän luovutti. Luovutti, paitsi että päätti etuille minua hyvin perinteisellä ja epähienovaraisella kyynärpää-henkilön-eteen-ja-kroppa-perässä.

Olin näin || lähellä tehdä jotain vakavaa. Tutkin jo taskujani minkä tahansa terävän esineen puutteessa, mutta onneksi mitään ei löytynyt. Pohdin vielä lopuksi lapsellista hups-kaadoinko-sun-kaljan-ihan-vahingossa-tyyppistä ratkaisua, vaan enpä jaksanut. Kellokin oli niin vähän, että olisi harmittanut lentää pihalle.

Notta kiitos ihan vitusti, että yritit pilata hyvät hardcore-bileet. Mikä siinä on että nämä vitun persereiät on löytäneet sen musiikkityylin ja ne bileet, missä on aina ollut leppoisa meno, kaikki yhtä perhettä. Pysykää siellä vitun teinihelveteissä ja lihadiskoissa, teillä ei ole asiaa ihmisten ilmoille. Tuollaisen ääliöt pitäisi tappaa, ja jos äiti ei ole opettanut käyttäytymään paremmin, heidät tulisi raiskata ja lapset myydä seksiorjiksi. Vittu jos et osaa käyttäytyä kuin ihmiset, ei sinua tarvitse kohdella kuin ihmistä, ali-ihmis paska.

Ja kyseessähän oli niinkin mainstream-bileet kuin Evil Activities. Kai siellä joku Noisecontrollerz oli mutta evvk.

9 kommenttia   Maanantai 07. syyskuuta 2015 16:28

Multikulttuurisuudesta

Tässä mun 5snt.

Suomi on multikulttuurinen. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Maahanmuuttajia tänne otetaan, se on hyvä. Heidät pitää kuitenkin kotiuttaa yhteiskuntaan, kuitenkaan unohtamatta heidän oman kulttuurinsa tapoja. Siis niitä tapoja, jotka me suomalaiset suvaitsemme. Musiikki, ruoka, taide: tervetuloa ehdottomasti. Mites esimerkiksi rukoukset kesken päivän? Vaikeampi kysymys. Lapsiavioliitot, kunniamurhat, naisten sukuelinten silpominen: ehdottomasti ei. Kulttuuri on siis tervetullutta, mutta vain ne osat jotka me hyväksymme. Mehän olemme oikeassa ja he väärässä. Valkoinen, eurooppalainen kristitty mies on läpi historian määrännyt mikä on oikein ja niin hävitettiin Etelä-Amerikan alkuperäiskulttuuri samoin kuin Pohjois-Amerikan intiaanit.

Tervetuloa siis Suomeen, kaikki jotka haluatte. Suvaitsemme teidän kulttuurianne, paitsi niitä osia joita emme suvaitse. Pääasia on se, että me määräämme.

Toisaalta, jos suomalainen perhe muuttaa muslimimaahan, alkaa heti itku miten siellä ei hyväksytä kulttuuriamme. Jännä juttu, muiden pitää olla suvaitsevaisia 100 %:sti mutta meidän ei. Olemmehan me valkoisia eurooppalaisia kristittyjä. Ehkä se muslimimaa pitää käydä valloittamassa ja kouluttaa niitä sivistymättömiä raakalaisia Amerikan mantereen malliin.

Joko me olemme oikeassa ja jokainen muu kulttuuri väärässä, tai sitten jokainen kulttuuri on oikeassa. Itse kannatan moraalirelativismiä ja sanonkin, että jokainen valtio ja yhteiskunta päättäkööt itse omasta kulttuuristaan. Jos se tarkoittaa sitä, että suomalainen nainen ei muslimimaassa saa ajaa autoa, hänen pitää pukeutua burghaan kodin ulkopuolella ja hän ei saa puhua ellei jotain kysytä, niin olkoon. Se on se hinta minkä joudumme maksamaan pitääksemme yhteiskunnat ja kulttuurit tasa-arvoisina.

Kommentoi   Maanantai 27. heinäkuuta 2015 23:32

Kannattaako minun tehdä töitä?

Eipä kannata, paitsi rahallisesti. Ongelma vain on siinä, etten pidä rahaa juuri minään. Toki sitä tarvitsen elämiseen tietyn summan, mutta kaikki sen yli menevä on turhaa ja ottaisin mielelläni sen vapaa-aikana. Selvitän hieman:

Asun yksin vuokralla, maksan noin 500e/kk, johon sisältyy netti ja vesi. Minulla ei ole autoa eikä lainoja. En matkustele enkä ostele uusinta elektroniikkaa tai vaatteita tai juurikaan mitään. Ruokaan menee 200e-250e/kk. Alkoholia löytyy, kiitos Tallinnan halpojen hintojen, eikä sitäkään ole tullut juotua nyt aikoihin.

Toki välillä tulee käytyä shoppailemassa, baarissa, ravintolassa yms. mutta se ei budjettia keikauta nurin. Olen siis työtön, ansiosidonnaisella ja nykyiset tuloni ovat riittävät.

Paras työpaikka minulle olisi sellainen, jossa voisin tehdä osa-aikaisesti töitä, noin 20h/viikko. Palkkakin olisi tietysti puolet normaalista kuukausipalkasta eli sanotaan 1500e. Ongelma onkin se, että saan ansiosidonnaista yli 1400e, eli käytännössä saman kuin minkä saisin osa-aikaisesta työstä. Menettäisin vapaa-aikaani 20h viikossa ja tuloni pysyisivät samana. Eipä siis kannata.

Aivan eri asia olisi jos olisin työmarkkinatuella. Vaan tuskin silloinkaan etsisin töitä juuri nyt, koska vapaa-aika on arvokkaampaa minulle kuin raha. Voi olla, että syksyllä etsin oman alan töitä, täydellä kuukausipalkalla. Siitäkin huolimatta, että se ei kannata.

16 kommenttia   Tiistai 09. kesäkuuta 2015 15:43

It's a sick sad world we live in...

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/l-ole-se-tyyppi
http://www.ybyjenny.com/2014/05/mita-teinitytto-haluaa-aikuiselta.html?m=1

Kommentoi   Perjantai 30. toukokuuta 2014 16:09

Sanoinko pahasti?

Niin, olen huomauttanut useallekin tytölle täällä kuvakkeessa, että ei tarvitse hakea hyväksyntää näyttämällä tissejä. Näillä muutamilla yksilöillä kun tuntuu olevan ainoastaan kuvia, joiden tarkoitus on esitellä rintavarustusta. Varmasti sillä saa huomiota miehiltä, olemmehan me yksinkertaisia otuksia. Ihmetyttää vaan, miksi fiksut ja kauniit tytöt rakentavat itsetuntoaan sen varaan, että heillä on tissit. Kertoo ehkä jotain heidän arvoistaan, liekkö sitten yhteiskunnan syytä vai mitä.

Joka tapauksessa he ovat laittaneet minut ignoreen. Kai se vie kivun pois, kun sulkee silmänsä totuudelta. Tervemenoa elämään, ette tule pärjäämään. Vaan pakkohan joidenkin on terapeutteja elättää...

http://kuvake.net/user/piiju.
http://kuvake.net/user/|%5EEnKeLi%5E|
http://kuvake.net/user/milana_91
http://kuvake.net/user/kisu_902
http://kuvake.net/user/-Inkku
http://kuvake.net/user/so||e
http://kuvake.net/user/elkkuu-
http://kuvake.net/user/-outo-
http://kuvake.net/user/Katja91
http://kuvake.net/user/Miia90
http://kuvake.net/user/NeonPearl (kävin katsomassa profiilin, ja tästä syystä ignoreen, kiitos, olet hieno ihminen)
http://kuvake.net/user/Katjuska91
http://kuvake.net/user/jansku1994
https://kuvake.net/user/Catalonia mitähän pahaa oon tällekin tehnyt? ei kai olisi pitänyt katsoa profiilia
https://kuvake.net/user/Goblin_90 (psyko IRL)
https://kuvake.net/user/rronjaah
https://kuvake.net/user/kazi (tällekään en oo mitään sanonut, kiitos vaan)
https://kuvake.net/user/hjoo (en sanonut mitään)
https://kuvake.net/user/nii-na ei mitään hajua kuka tää on, ilmeisesti joku elämäntapaloukkaantuja
https://kuvake.net/user/%7C0FF%7C ehdin profiilikuvan katsoa
https://kuvake.net/user/Rakas_
https://kuvake.net/user/Mindde
https://kuvake.net/user/Arkkikansleri eipä natsi kestänyt eroavaa mielipidettä gallupissa. Onnea psykoosiin!

Kommentoi   Lauantai 08. maaliskuuta 2014 21:14

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »