shady_vampire

joulusta

keskiviikko 23. joulukuuta 2015 18:33

Jollei jouluna ole lunta, voiko joulupukki tullakkaan.. onneksi nykypäivänä pukki käyttää nokian hakkapeliittoja niin ei ole väliä oliko lunta ja jäätä vai ihan syksyisesti kuraa ja mustaa asvalttia..
Vuodenajat siirtyvät hiljakseen ja nykyään lunta tulee helposti vasta tammikuussa. Harmillista sinänsä kun on lapsena ehtinyt tottumaan valkeaan jouluun eikä oikein saa joulu tunnelmaa omaan päähänsä ilman lunta. Vaikka itse täällä savossa joulua viettävänä olen onnellisessa asemassa koska tänään on koko päivän satanut lunta. Hieman mieltä piristää.
Olen huomannut myös tulleeni vanhaksi. Se lapsenmielinen joulusta innostuminen josta vannoin pitäväni kiinni on alkanut katoamaan. Nytkin vain ihmettelen että huomennahan se aatto jo on.. menipä tämäkin kuu nopeasti. Lahjoja en ostellut tänävuonna, enkä kortteja lähetellyt. Ehkä tämä sekava elämäntilanne siihen on myös vähän vaikuttanut. Ei ole vain jaksanut innostua sellaisesta kun tuntuu että on ihan hukassa.
Onneksi en sentään joudu yksin viettämään joulua, sillä se olisi itselle kova paikka. Voimia kaikille yksin jääneille ja yksinäisille jouluun. Perhe juhlana tämä on vaikeaa kun läheiset ovat poissa. Etelässä jossa tuskin luntakaan on maassa on varmaan vaikeaa repiä iloa joulusta. Päivä muiden joukossa mitäpä tuota murehtimaan.
Hyvää joulua kaikille ja toivottavasti ensivuosi on parempi kuin tämä. <3

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »