Suffeli_1984

Uuden vuoden lupaus on tehty aina rikottavaksi

perjantai 01. tammikuuta 2016 19:49

Olisin halunnut laittaa mielentilakseni väsynyt, koska sille tällä hetkellä tuntuu. Takana on työrikas päivä duunissa ja sain viimeisillä minuuteilla taas juosta, kun kaikki 70 krapulaista asiakkasta saapuivat madellen aamupalalle päätään hieroen. Eräs asiakas totesi minulle aamiaisella, että ei koskaan enää suomalaista viinaa tai tälläistä krapulaa. Vein herralle erikoiskahvin ja sanoin, että elämä helpottaa jossain välissä....krapula ei..

Taas on se aika vuodesta, kun tehdään lupauksia itselle. Teen sitä ja teen tätä. Alan liikkumaan, vähennän juomista, tipaton tammikuu, alan dieetille ja aloitan uuden harrastuksen, Kaikkea sellaista skeidaa tulee suunniteltua ja mielenkiinto loppuu yleensä 3 vkon jälkeen ja ollaan taas siinä samassa tilanteessa missä ennen sitä lupausta. Joko pullo kädessä tai rööki suunpielessä roikkuen mässäilemässä pizzaa. Ootko koskaan miettinyt miksi kaikki kuntosalit on täynnä tammikuun ajan ja sit helmikuussa tuuli puhaltaa salin lävitse... katos se mielenkiinto..

Mä lopetin polttamisen aika päiviä sit, mutta edelleen sähkörööki on se hengenpelastaja. Tipaton tammikuu saa jäädä niille jotka haluaa pitää sen. (plops tölkki aukeaa) . Mä juon nyt ainakin tän oluen. Liikkumaan alan, joo, sään salliessa, kuka hullu lähtee juoksemaan tuonne -23 / - 34 pakkaseen. Terveellinen ruokavalio ja enemmän salaattia, KYLLÄ SE ONNISTUU, siihen kesään saakka, kunnes tulee terassit ja grillikausi.

Jos mä nyt teen siis jonkun uuden vuoden lupauksen .. niin luvataan että en löydä elämäämi miestä tänä vuonnakaan..

Ja uuden vuoden lupauksethan on tehty rikottavaksi.. eiks vaan ;)

Mieliala: Laiska
Taustalla soi: E-type / Set the world on fire

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »