Suffeli_1984

Uuden vuoden lupaus on tehty aina rikottavaksi

Olisin halunnut laittaa mielentilakseni väsynyt, koska sille tällä hetkellä tuntuu. Takana on työrikas päivä duunissa ja sain viimeisillä minuuteilla taas juosta, kun kaikki 70 krapulaista asiakkasta saapuivat madellen aamupalalle päätään hieroen. Eräs asiakas totesi minulle aamiaisella, että ei koskaan enää suomalaista viinaa tai tälläistä krapulaa. Vein herralle erikoiskahvin ja sanoin, että elämä helpottaa jossain välissä....krapula ei..

Taas on se aika vuodesta, kun tehdään lupauksia itselle. Teen sitä ja teen tätä. Alan liikkumaan, vähennän juomista, tipaton tammikuu, alan dieetille ja aloitan uuden harrastuksen, Kaikkea sellaista skeidaa tulee suunniteltua ja mielenkiinto loppuu yleensä 3 vkon jälkeen ja ollaan taas siinä samassa tilanteessa missä ennen sitä lupausta. Joko pullo kädessä tai rööki suunpielessä roikkuen mässäilemässä pizzaa. Ootko koskaan miettinyt miksi kaikki kuntosalit on täynnä tammikuun ajan ja sit helmikuussa tuuli puhaltaa salin lävitse... katos se mielenkiinto..

Mä lopetin polttamisen aika päiviä sit, mutta edelleen sähkörööki on se hengenpelastaja. Tipaton tammikuu saa jäädä niille jotka haluaa pitää sen. (plops tölkki aukeaa) . Mä juon nyt ainakin tän oluen. Liikkumaan alan, joo, sään salliessa, kuka hullu lähtee juoksemaan tuonne -23 / - 34 pakkaseen. Terveellinen ruokavalio ja enemmän salaattia, KYLLÄ SE ONNISTUU, siihen kesään saakka, kunnes tulee terassit ja grillikausi.

Jos mä nyt teen siis jonkun uuden vuoden lupauksen .. niin luvataan että en löydä elämäämi miestä tänä vuonnakaan..

Ja uuden vuoden lupauksethan on tehty rikottavaksi.. eiks vaan ;)

1 kommentti   Perjantai 01. tammikuuta 2016 19:49

Yksinäisen uusi vuosi 2016

Ei kai passaisi valittaa, kun maailmassa on suurempiakin huolia, kuin yhden ihmisen yksinäisyys oudossa pienessä kylässä, jossa ei tunne, kuin työkaverinsa ja muutaman hyvänpäivän tutun, josta on saanut juttuseuraa aina, kun eksyy paikalliseen oluelle töiden jälkeen. On vaan niin masentavaa tajuta, että tämäkin vuosi tulee aloitettua sinkkuna.

Noh jos koitetaan repiä jotain positiivista tämän vuoden vaihtumiseen, niin tämähän vuoden vaihto on sit parasta mitä mulla voisi olla, verrattuna sitä edelliseen, jolloin jouduin lempatuksi 30 min ennen uuden vuoden vaihtumista.

Olin nimittäin kokannut puoli päivää erilaisia ruokia, ostanut kalliit erikoisviinit, sekä suunnitellut villin, seksintäytteisen illan miehelle jota tapailin tuohon aikaan. Mutta sitä ei koskaan tullut, koska mieskään ei koskaan tullut. Hän lemppasi minut, jonkun lehmän takia, jonka bongasi baarista. Kalliit viinit kipattua naamaani, ruoat lyötyäni jääkaappiin, lähdin lähibaariin vetään jumalattomat kännit itkien sydämeni haavoista tulevaa verta, päättäen että ensi vuosi on parempi!

Tänä vuonna.. 2015 - 2016 vaihteessa. Yksin, työsoluasunnossa istuen. Kirjottaen tätä blogia, kipaten pari bisseä. Näin vaihtuu minun vuosi ja aamulla on taas töihin . Kai pitäisi olla jotenkin kiitollinen tästä, kun vain keksisin syyn miksi..

6 kommenttia   Torstai 31. joulukuuta 2015 18:14