HorrorGamer

Huono muisti,mutta merkittävät asiat/läheiset

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016 17:41

välillä kun ei tahdo muistaa mitä hetki sitten oli edes tekemässä tai tavaroiden paikkaa.
Mutta sitten tulee mieleen noita hetkiä mitkä vaikutti jotenkin edes elämän kulkuun,kuten eilen.
Mitä on pari kertaa aiemminkin muistanut kuinka uskonto menetti merkityksen elämässä.
Tuosta tosiaan muistaa mitä kysyin itseltäni,tapahtuman ja ajankohdan.
Silti äitinin joka on oikeasti uskovainen ei vain tapa kristitty kuten monet ei asiasta pistänyt väliä poikki tai muutakaan vain pari kertaa kysyi asiasta "miksi" ja se siitä.
Yksi tärkeimmistä ihmisistä elämässä josta edes välitän,ihmiset tuntuvat ja unohtavat arvostaa niitä jotka ovat tehneet eteesi enemmän kun yksikään kaverisi jne
(Tosin poikkeuksia voi olla)
Mutta sitä tahdotaan viime hetkellä jos sittenkään saada niitä "ei hitto" elämyksiä ja toisaalta toisessa asiassa kyllästytään,jos tulee pienikin vastoinkäyminen.
Mutta niinhän se on että kaikki pitäisi tosiaan heti saada ja olla paremmin kun toisella,uusi ulkonäkö (nykyään),materiaalia jne että saisi niitä "kavereita",hyväksyntää jne.
Mutta onko tuossa järkeä,ei nuo ihmiset sinua hyväksy miksi muuten sinulla pitäisi olla 900 euron puhelin,tietyt vaatteet,ulkonäkö jne.
Ihmiset jotka hyväksyvät ja tietävät kuka oikeasti olet on tosi harvassa mutta ne sysätään syrjään ja uuteen asemaan (rahan tulo esim).
Iltalehden suuria otsikoita "nuorten pussikaljoittelu vähentynyt" ja yhtenä esitetään sosiaallisuus verkossa ja puhelimet.
Onhan tuosta suurikin apua ja toisaalla sitten taas negatiivinen.
Vaikka vanhasta ja ei koskekkaan (vielä) suomen tilanetta,mutta ei sillä väliä onko kyseessä britti,amerikkalainen tai intialainen iihmishenkin hänessä kumminkin kulkee.
Idioottimaisesti kyllä vielä jälkeenkin jaksetaan jauhaa kuinka tyhmä oli kun teki teon tuntemattomien sanojen takia jne.
Mutta ajattele tilanne että tuttusi,läheisesi jne on samassa tilanteessa ja saat lukea noita kommentteja,kuinka sitten toteatko "no ei voi mitään,mitäs oli niin tyhmä jne".
Varmaankin ja eihän edes osata ajatella tai edes tuntea mitään paitsi paria asiaa.
Sympatia ja luottamus on nykyään yhtä turhan kanssa ja ajatellaan ettei saa näyttää heikolta varsinkaan toisen osapuolen silmiin vaan pitää juuri tehdä vaikutus kuinka kova ja tosi mies on.
Ihmiselle on annettu monta asiaa syntymästä jotka kehittyvät,mutta nykyää ei tarvitse odottaa sinne vanhuuteen että dementia jne iskisi koska se hoituu siitä teini iän kynnykseltä.
Onhan näitä "opettajia" ja oppitapoja nykyään monia ja kuten huomattu että kyllä se ihminen erottaa toden illuusiosta,HAH.
Mutta tosiaan kuten mainittu kaikki saatava heti ja mitään "itsestään" selvää ei osata arvostaa,ei sittenkään kun on liian myöhäistä.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »