Onysablet

Seuranhakuilmoitus - ei niin tosissaan

maanantai 03. heinäkuuta 2017 02:42

- Olet herrasmies eli kohtelias ja hyvät käytöstavat omaava mieshenkilö. Kuvakkeessa näkyy edelleen olevan syöpänä typeriä ja kiimaisia runkkareita, joilta puuttuu kokonaan sosiaalinen äly.
- Olet kiinnostunut vähän pidemmästä jutusta kuin jostain helposta ”yhden yön jutusta”. Minä kun etsin romanssia.
- Iältäsi olet 22- 34 v.
- Sinun ei tarvitse olla suorastaan komea, mutta edustavan näköinen ainakin. Edustavan näköisellä tarkoitan että olet ainakin 175 cm, hoikkakroppainen, kasvonpiirteiltäsi hauskan näköinen ja huoliteltu.
- Olet hankkinut edes toisen asteen tutkinnon. Kertoo todella paljon ihmisen saamattomuudesta, ellei ole kyennyt edes amiksesta valmistumaan.
- Et ole mikään mielenterveyskuntoutuja.
- Sulta löytyy musta tai vähän moraaliton huumorintaju.
- Et ole muslimi etkä uskovainen kristitty. Mulla on kaksi uskovaista naispuoleista kaveria, mutta uskovaista miestä mulla ei ole pienintäkään aikomusta tapailla. Ihan no no.
- Et ole narkki etkä alkoholisoitunut.
- Olet suhteellisen tyylitietoinen.
- Asut Kymenlaakso – Helsinki -akselilla.
- Kotisi on puhdas ja suhtkoht järjestyksessä. Olen itse tarkka huushollini siisteydestä enkä todellakaan voi sietää koteja, joita ei viitsitä edes kerran viikossa siivota ja joissa tavarat ovat hujanhajan kuin tornadon jäljiltä. :D Eipä törkyinen läävä ole mitenkään romanttinenkaan ympäristö …
- Jokin taiteenlaji – kuvataide, musiikki, kirjallisuus ja tanssi – kiinnostaa sinua jossain määrin. Plussaa satelee, jos historiakin sattuisi kiinnostamaan sua. ;)

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »