Onysablet

Pakanainen ei halua tapailla uskovaisia miehiä

tiistai 11. heinäkuuta 2017 01:41

Sain täällä kommentin mieshenkilöltä, jolla oli kysyttävää koskien Seuranhakuilmoitus-blogiani. Se ei ymmärtänyt miksen voisi tapailla uskovaista miestä. Onhan tavattoman vaikeaa löytää kysymykseen ihan itse oikea vastaus katsomalla mihin klubeihin olen liittynyt. Kuulun klubiin ”Pakanat”. Pakanuus ei tarkoita etten usko mihinkään jumaluuteen, vaan sitä että harjoitan pakanauskontoa – vanhaa pakanallista suuntausta enkä jotain wiccaa. Olen vieläpä okkultismin harjoittaja. Raamatussa julistetaan että noitanaisilta henki pois ja että noidat joutuvat helvettiin. Huiiiiiiiiiiiiiiiii!

Uskovaisella kristityllä on pikkaisen erilainen arvomaailma kuin pakanalla ihan kaiken suhteen. Uskovaiset muun muassa harrastavat seksiä vain avioliiton puitteissa tai ainakin kun molemmat ovat tosissaan parisuhteessa. :'D Todellakaan en ole mikään toisen posken kääntäjä, vaan annan kusipäille takaisin samalla mitalla bitchmeiningillä. Minusta on outoa että kristitty edes haluaa tapailla pakanaa, sillä nämä etsivät useimmiten kristillisistä piireistään seuransa. Saattaahan jollain uskovaisella olla mahdollisesti ateistipuoliso, jos he ovat avioituneet ennen toisen uskoontuloa. Erota ei oikein voi, koska ”kristittyjen jumala” on yhdistänyt miehen ja naisen aviopuolisoiksi.

Pitääkö joku muu outona ettei okkultismia harjoittava pakana halua tapailla uskovaisia miehiä? Entä miksi uskovaisella miehellä olisi mitään virityksiä okkultismia harjoittavan pakananaisen kanssa?

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »