Demonilesboankka

Elämän sietämätön keveys: Once upon a time there was Posti

maanantai 21. elokuuta 2017 21:53

No kuinka se Postin kanssa asioiminen nyt sitten kaikkiaan sujui? Jätin paketin tiskille sateisena iltapäivänä 25.7. jolloin ne lähtivät matkaan samana päivänä kohti Ruotsia. Multa veloitettiin 53€ M-kokoisesta alle 15 kiloisesta paketista, kun nettisivuilla hinnaksi ilmoitettiin 26,90€. No, sain korvauksen kun tarpeeksi yritin.

Kului kolme viikkoa ja aloin kysellä asiakkaalta, onko tuotteet tulleet perille. Ei. Seurannan mukaan viimeinen havainto paketista oli Tukholmassa 1.8. Tein selvityspyynnön ja sain tiedon, että paketti on kuin onkin noudettavissa Tukholmasta. Ilmoitin tästä asiakkaalle, sillä Postilta se oli kaiketi liikaa pyydetty. Asiakas palasi hakureissultaan tyhjin käsin, sillä paketti olikin kuulemma vasta matkalla.

Nyt viikkoa myöhemmin asiakkaani oli jälleen yhteydessä Postiin kysellen pakettia. Oli kuulemma tämä n. 300€ arvoinen paketti hukkunut. Hups. Siinä soiteltiin hysteerisen asiakkaan kanssa ja mietittiin mitä tehdään. Tuotteet oli menossa kansainväliseen kilpailuun, johon asiakkaani on osallistumassa, ja olivat jo Postin toimesta myöhässä aikataulusta. Ennen paketin lähettämistä ilmoitin asiakkaalle, etten voi ottaa vastuuta tuotteista sen jälkeen kun ne annan Postin hoiviin.

Soitin postiin ja haukuin ne pystyyn. Asiakkaani oli tehnyt saman. Kummasti paketti löytyi myöhemmin tänään, ja oli ollut siinä samassa toimipisteessä jo ainakin sen kaksi viikkoa. Tuotteet on nyt perillä, neljä viikkoa myöhemmin, kolme viikkoa myöhässä, ihme kyllä ehjinä. Ja asiakas jaksoi edelleen olla tyytyväinen, ei Postin, mutta mun palveluun ja kiittää. En lähettäis edes pahinta vihollistani Siperiaan Postilla. Ei kiitos Posti.


TULOSSA: Elämän sietämätön keveys, osa 2: Once upon a time there was Kela

Mieliala: Huolissaan
Taustalla soi: In Flames - Where the dead ships dwell

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »