Guttersniper

Pihalla Ku Lumiukko

sunnuntai 28. tammikuuta 2018 16:01

No NYT!

Suomen Latu on ulko- ja talviliikuntaan motivoiva ja rohkaiseva järjestö, joka täytti tänä vuonna 80 vuotta. Minut ja räppikollegani värvättiin tekemään biisi, jossa fiilistelisimme luonnon kauneutta, liikunnan palkitsevuutta ja sitä tosiasiaa, että ilmastomme on muuttumassa hälyttävää tahtia. Laakereilla ei ole levätty, sillä lopputuloksena syntyi tämä yli 15-minuuttinen teos, jonka nyt jaamme julkiseen kuunteluun!

Kuuntele biisi tästä!

Yhteistyökumppaneinamme toimi Suomen Latu, Ilmastokanava ja Pasidanssi, joiden kanssa teos yhteistuumin syntyi, ja tänään biisin pääsi kuulemaan ensimmäistä kertaa Espoon Oittaalla Pasidanssin järkkäämän tanssiperformanssin kera!

Luontoa ei pidä ottaa itsestäänselvyytenä, joka pysyy staattisena sukupolvelta toiselle. Me ollaan historiallisessa taitekohdassa, jossa ei vielä ole myöhäistä kääntää paattia ympäri, jotta kaunis ja arvokas Suomen luonto voitaisiin passata ylpeydellä perinnöksi tuleville sukupolville. Hyvää sunnuntaita kaikille, muistakaa nauttia talvesta vaikka kesää olisikin ikävä! ^_^

Terveisin,
KVP & LokkiJay

Ps. Teosta saa halutessaan jakaa eteenpäin :)

Suomen Latu
Ilmastokanava
Pasidanssi
KVP
LokkiJay

Mieliala: Tyytyväinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »