Guttersniper

Otteita Keltataudin perseilystä

perjantai 05. kesäkuuta 2020 18:37

Tässä pieniä otteita keskustelustamme, joka alkoi hänen toimestaan, hänen sanoessa mun olevan "Kuvakkeen vastenmielisin jätkä". Mä en siis hyökännyt hänen kimppuunsa missään vaiheessa, toisin kuin hän väittää valehtelullaan. Lisäsin tyypin ignoreen siksi, että annoin hänelle pari kommenttia aikaa perustella, millä tavoin olen valehdellut ja missä. Näihin asioihin ei tullut minkäänlaista perusteltua vastausta, joten katsoin järkeväksi todeta, että tyhjät tynnyrit kolisevat eniten. Mä en ota vastaan itsestäni tuollaisia syytteitä, jollei sitä perustella.

Kysyin ensin perusteluja, että mikä toiminnassani on vastenmielistä, ja tässä vastaus:

"lähdetään nyt vaikka siitä, että pidät "rasismia" fasismia ja natsismia jotenkin negatiivisina asioina. "

Mikäli rasismia, fasismia ja natsismia vastaan oleminen on vastenmielistä, niin oon kyllä Kuvakkeen kuvottavimpia tyyppejä, tunnustan. Hänen mielestään tuntuisi olevan siistiä olla nettinatsi, mutta lyön jokaisen hattuni vetoa siitä, että tyyppi on oikeassa elämässä hiljaisimpia hissukoita, jotka eivät uskalla sanoa kellekään yhtikäs mitään.

Kysyin häneltä sitten myös tarkennusta siihen, millä tavalla olen valehdellut täällä tai muuallakaan.

"Valehtelet tolla... haluisin sanoo valkoritaroinnilla, mutta tuo toimintasi on vielä pahempaa. Se on jotain merkillistä gandhi-psykoosia, varmaan."

Katsokaa, kuinka söpösti se yrittää keksiä jotain, sanomatta kuitenkaan yhtikäs mitään! Näin juuri käy, kun yrität natsin kanssa keskustella. Natsi valehtelee, eikä osaa perustella mitään osaa väitteistään.

Hän myös sanoi että harjoitan "nekke-apologiaa", eli siis ilmeisesti on hänen mielestään väärin puolustaa rodullistettuja ihmisiä, jotka ovat yhteiskunnallisesti heikommassa asemassa, mitä tulee esimerkiksi rikosoikeudellisen järjestelmän kohdelluksi tulemiseen.

"Se ei ole geneettinen piirre, mutta pointti oli että suomalaiset kyllä erottaa muista. "

Tämä siis siinä keskustelussa, että Keltataudin mielestä minkään sukupolven maahanmuuttaja ei voi olla suomalainen. Ei vaikka olisi syntynyt Suomessa. Silloin hänen mielestään edustaa "äpäräsukupolvea" ja on "jokin sekasikiö mulatti" Tämä on hänen mielestään faktojen latomista suomalaisuudesta. Kuinka pihalla voi ihminen olla?

Ihan vaan tiedoksi kaikille ihmetteleville, että suomalaisuus ei ole ulkoinen piirre, joka näkyy muille - etenkään jos tosiaan katsoo vain ulkonäköä eikä keskustele ihmisen kanssa. Kansalaisuudella ei ole _mitään_ tekemistä geenien kanssa, toisin kuin Keltatauti selkeästi implikoi.

Hänen rasismiaan ja natsismiaan ei myöskään juurikaan piilota se, että puhuu tästä sukupolvesta "raiskausvauvoina", jotka ovat "sekoittuneet iljettävästi ja epäpuhtaasti arjalaisgeeneihin" :D

Ja kaikille tiedoksi, että VAIKKA kyseessä olisikin trolli (mistä ei ikinä voi olla varma Internetissä, koska Poen laki - voimme vain veikata onko joku tosissaan vai ei), niin tällainen käyttäytyminen netissä kyllä kertoo trollin tarkoitusperistä ja omasta filosofiasta. Itse uskon että Keltatauti on täysin vilpitön omissa näkemyksissään, mutta jos ja kun niitä näkemyksiä haastetaan tarpeeksi, niin on helppo pukea ylleen vastuunpakoilun mielessä se kuuluisa trollin kaapu.

Tässä kuitenkin pieni newsflash: "Mä vaan trollasin" ei muuta sitä mitä on sanottu ja millaista retoriikkaa on käytetty. Paskat argumentit ovat paskoja argumentteja riippumatta siitä, onko niiden esittäjä "trolli" vaiko ei.

Hän myös tuntuisi valittavan siitä, kuinka solvaan ihmisiä jotka eivät sovi arvomaailmaani. Ja juu, mä tunnustan kyllä että mä solvaan natseja, fasisteja ja rasisteja. Noiden ryhmien edustajien vuodattamat kyyneleet loukatuista tunteista on paitsi äärimmäisen mehukkaita, niin myös ihan vitun ironisia. Kelatkaa nyt, ihmisryhmät jotka haluaa systemaattisesti ja kategorisesti alistaa, karkoittaa ja jopa murhata "vääriä" ihmisiä yhteiskunnallisesti, itkee siitä kuinka häntä ei hyväksytä. Byääääh, aina niitä rasisteja kiusataan! :(

EDIT: Tyyppi on tullut takaisin Kuvakkeeseen nimellä Rehunauris, ja puhui viimeksi tällaisia:

"miks mä oisin rasisti vaan siksi, koska tiedostan valkoisen (arjalaisen) rodun ylivertaisuuden objektiivisesti?" Että silleen. :D

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »