Gaggavarbu

Miksi se kerää niitä leijonia?????

torstai 21. tammikuuta 2021 18:22

Oon tykästyny katsomaan Netflixistä aasialaisia sarjoja ja elokuvia. Korean jälkeen vaihdon Japanilaiseen tarjontaan ja se ero näiden välissä on ihan helvetillinen.
Korealaisissa draamassa ei mennä suudelmaa pidemmälle ja käden koskettaminenkin kuvataan tosi isona askeleena. Mikä on oikein mukavaa vaihtelua kaiken sen jenkkipaskan jälkeen, jossa kaikki menee seksuaaliseksi ja eläimelliseksi jopa ensimmäisillä minuuteilla.
Japanilaiset sarjat on taas aivan äärilaitaa. Meinas tippua leuka lattiaan kun tajusin valinneeni sarjaksi Love and Fortune, jossa jo ensimmäisessä jaksossa 30-vuotias nainen saalistaa jonkun 15-vuotiaan opiskelijapojan jollain leffalipuilla. Nainen kokee ongelmaksi ottaessaan poskeen julkisella paikalla tuolta pojalta sen että lasketaanko tuo toiminta pettämiseksi, kun hänellä sattuu kotona avopuoliso olemaan. Ongelmahan ei tietenkään ole se että hän käyttää 15-vuotiasta poikaa. Lähetin parin minuutin välein ystävälleni inhon ja hämmennyksen ja ahdistusnaurun katkuista ääniviestejä, sillä halusin saada tukea tälle näkemälleni kamaluudelle.
Niin ja siis katson edelleen tätä, mutta vain koska olisi kiva tietää mitä hän tekee kultaisella leijonalla!!!!!????

Mieliala: Kipeä

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »