Gaggavarbu

Ihmemies

Mies mietti että oonko mä menkkainen ku oon niin pippurisella tuulella ja tiuskasin että kuvittelloo omiaan. Sit menin pissalle ja huomasin että jätkähän osaa ennustaa. Nyt se lähti ostaa mulle siteitä, koska mulla tuli itku ja sit se ostaa mulle samalla varmaan höyliä, koska kainalot muistuttaa uutta koivikkoa.
Kaikki tavarat on mystisesti kadonnut muutossa.
Noh, sellasta se on mahdollinen elämä, jonka valuttaa pönttöön. Punaista ja tuijottaa sattumineen suoraan silmiin. Kyll sä tiiät.

1 kommentti   Maanantai 19. kesäkuuta 2023 22:29

Reisihiplaaja Tampereelta

Kerran kun päättää lähteä pikkumustassa baariin kimuleitten kanssa niin siel on joku manseukko nipistelemässä reidestä ja kertomassa ilmastointilaitteista. Join tyynesti mun kossuvissyn, hain takin ja lähin kotiin. Ihan tyhmää olla ihminen ja ihmisten kanssa. Haistakaa vittu

5 kommenttia   Sunnuntai 12. maaliskuuta 2023 21:46

Niin

Pitäisi käydä täällä useammin rusinoimassa niin näkis edes vilauksen kun tapahtuu dramaattisia yhteenottoja.

9 kommenttia   Maanantai 22. marraskuuta 2021 22:32

Miksi minusta tulisi hyvä naispuolinen aristokraatti

Siksi, että minä olisin hyvä naispuolinen aristokraatti. Minä perustelen kantaani joillain esimerkeillä tässä ajatusrakennelmassani.

Kuten jo nimestä päättelit oikein tasavalta muuttuisi naispuolisen aristokraatin valtakunnaksi , jonka naispuolinen aristokraatti olisin minä.
Ensi töikseen muodostettaisiin Naisvaltalaki, jolla minä kumoaisin perustuslain ja sitä myötä kaiken entisen. Kaikki entiset lait kumottaisiin ja niiden tilalle tulisi täysin uudet lait. Jotain vanhaa yhteiskuntarakenteissa voisi säilyä, mutta siihen tulisi paljon myös uutta lisää.

Minulla olisi naispuolisena aristokraattina ehdoton ylivalta kaikessa. Edustaisin kaikkea toimeenpano,- päätös- ja lainsäädäntövaltaa kaikissa rakenteissa. Nykyisiä sovimistisia demokratian rakenteita ei enää olisi.

Maa jaettaisiin kolmeen osaan: Pohjois feministiseen vyöhykkeeseen, keskifeministiseen vyöhykkeeseen ja naisen vyöhykkeeseen. Näitä alueita nousisi hallitsemaan kolme naista, jotka minä nimitän. Naistitteli olisi elinikäinen.

Miehistä tulisi jälleen pääpersereikä, 1. varapää kikkelistä ja 2. Kaupallinen bling bling juhla Joulusta.

Minulla olisi oma feministihovi, johon valitsisin haluamani ihanat naiset (ehkä pari kivaa miestä) ja lisäksi minulla olisi yksinoikeus komeisiin ja älykkäisiin miehiin. (Daa)

Feministeilläolisi oikeus omiin hoveihinsa ja miehiinsä.

Suvakeille ja korkeille feministiheteroille niin ikään järjestettäisiin miehiä


Muutamia ministeriöitä muodostettaisiin, jossa ministerijättärillä olisi omaa valtaa, mutta viime kädessä minä ratkaisisin yli ministerijättärien päätöksen kaikesta. Lisäksi ministerijättärien tulisi totella myös feministien käskyjä. Loppupeleissä feministit olisivat minulle kaikesta tilivelvolliset.

Tärkeimmät ministeriöt: menkkaministeriö, sheivaus - ja vahausliikenteen valvonnan ministeriö, juoruilu- ja miesten vähättelyministeriö, miehille vastuu ehkäisyvalmisteiden käytöstä-ministeriö, metoo-ministeriö, vapauttakaa nännykät-ministeriö.

Oikeuslaitoksesta lyhyesti: käräjäoikeudet muuttuisivat yksinkertaisesti nimeltään naisoikeuksiksi. Niiden lisäksi muodostuisivat itsemääräämisoikeudet. Itsemääräämisoikeudesta seuraava olisi feministinen vitunväliä-oikeus, jota johtaisi elinikäisellä tittelillään nais-arvoinen Nainen suurella ännällä. Myöskin siis feministeytynyt. Seuraava ja ylin tuomarinna, ratkaiseva päättäjä olisi naispuolinen aristokraatti eli minä.

Naisvaltalain myötä tulisi olemaan enää vain yksi puolue, minun naispuolinen aristokraatti-puolueeni.

Olisin elinikäinen naispuolinen aristokraatti, joten minun naispuolisen aristokraatin valtakunnasta ei voisi koskaan äänestää.

Puolueemme olisi aina olemassa, joten äänestystä eri sukupuolten välillä ei enää tarvittaisi.

Kaikenlainen renkaidenvaihto, parranajo ja saunonta olisi täysin minun kontrollissani
Miehiä alettaisiin valvoa tiukemmiin kuin 40-luvulla naisia.

Väläyksiä naispuolisen aristokraatin valtakunnan potentiaalisesta tulevaisuudesta:

Naispuolisen aristokraatin valtakuntaan perustettaisiin uusia Ikeoita ja koko mieslapsihoitolaitoksen järjestelmä muuttuisi kokonaan erilaiseksi.

Ideologisille vihollisille muodostettaisiin feministiset eheytysleirit, joissa miehet voisivat tehdä naispuolisen aristokraatin valtakunnalle yleishyödyllistä työtä ja elää näissä soluissa yksin runkkaillen.

Suomen ympärille rakennettaisiin puolen kilometrin Tervetuloa-kyltti ja kaksi metriä paksu silta, joka valaistaisiin.

Suomi muodostaisi feministimaiden kanssa feministiliiton.

Suomi ryhtyisi lisäämään voimakkaasti seksileluvarustelua ja hankkimaan ilmaisia kuukautistarpeita.

Kaikki sovinistiset yhteisöt kiellettäisiin.

Nykyinen penis korvattaisiin (vaginalla)
Uuden Valtakunnan värivapaalla pinpillä.

Miehistä muodostettaisiin naispuolisen aristokraatin valtakunnan orjarykelmä, jonka suurin hallitsijatar; naispuolinen aristokraatti olisin tietenkin minä. Nokkimisjärjestyksessä seuraava olisi naispuolinen Feministi.

Pieni väläys myöhemmästä kehityksestä: aikanaan Suomi hyökkäisi sovinistien kimppuun ja voitokkaan sovinisti sotaretken jälkeen voitaisiin Ruotsiin sijoittaa kaikki sovinistitoisinajattelijat auttamaan synnytyksissä, lastenhoidossa ja korjaamaan miesten tekemiä virheitä (Niitä riittää)

Sotasaaliina kuljetettaisiin sovinistisiö miehiä kaikille Suomen itsenäisille tosinaisille, ihanille kehopositiivisille naisille ja muutenkin orjaa tarvitseville.

Yhteiskunta muuttuisi muutenkin hyperfeministiseksi siten, että jokaisella naisella olisi mahdollisuus saada ilmaista jätskiä ja suklaata (feministimiehille pääntaputuksia halutessaan) joka lauantai muodostamieni kauppaketjujen edessä.

Naisten iloksi maahan muodostettaisiin kymmenittäin uusia miesvapaita virkistyspaikkoja.

Naisia palkittaisiin ruhtinaallisesti jokaista itsenäistä päätöstä kohden eksponentiaalisella systeemillä (mitä enemmän itsenäisyyttä ja itsensä rakastamista, sitä enemmän fyrkkaa).

Miehille opetettaisiin hyvin paljon kodinhoitotöitä ja lastenkasvatusta, sekä tietoutta missä klitoris sijaitsee.

Naiset ohjaittaisiin jo varhain löytämään riippumattomuutensa miehistä ja pippeleistä.

Kouluissa opetettaisiin kehopositiivisia aineita, feminististä kieltä, englantia, itsemääräämisoikeutta ja historiaa. Mutta opetussuunnitelman olisi tarkistettu niin, että kaikki sovinistinen aines olisi karsittu pois.

15 kommenttia   Lauantai 20. marraskuuta 2021 10:56

Pitääkö jotkut naiset muka oikeasti Pekka Siitoimesta? (Tai mikälie siitin oli) Onko pitäminen ulkonäöstä johtuvaa vai poliittista?

Vaikka mies olisi miten hyvännköinen, jos sen aate on oikealla, niin aijai. Se on paha juttu. Silloin voi korkeintaan panna sitä perseeseen siten, että pussi on miehen päässä. Se on niin hassua kun nainen panee dildolla natsin nassua (ja peppuva)

14 kommenttia   Lauantai 30. lokakuuta 2021 02:23

Koronarokotussaatana

Kävin perjantaina toisella piikillä ja voin sanoa että sattuu ihan ketusti edelleen koko käteen. Nukkumisesta ei tuu yhtään mittään eikä tunnu särkylääkekkään purevan.

Tosin,
Tällä kertaa onnistui ilman paniikkikohtauksia ja hoitaja nauroi, kun huomasi ettei mun jalat yltä lattiaan istuessani siinä piikitettävän penkillä.

Mut pointti oli että sattuu ja olin tosi reipas tyttö.


Heippa!

18 kommenttia   Sunnuntai 17. lokakuuta 2021 04:04

Perse

Sain juuri kuvan erittäin karvaisesta perseestä. Onko normaalia että karvat ovat kiharalla vai onko ne yleensä suoria? Kuinka pitkäksi peppukarvat voivat kasvaa? Nyt puhun siis pakaroissa kasvavista, enkä röörin ympärystöä.

6 kommenttia   Sunnuntai 10. lokakuuta 2021 03:59

Vuonna 2019 selvitetyissä rikoksissa:

väkivaltarikoksiin syyllisiksi epäillyistä tekijöistä miehiä oli 81 %

seksuaalirikoksiin syyllisiksi epäillyistä tekijöistä miehiä oli 95 %.

Turvakotien aikuisasiakkaista naisia oli 91 % vuonna 2019.

Kaikista Nollalinjalle soitetuista puheluista 83 %:ssa väkivallan uhri oli nainen vuosina 2017-2019.

Aikuisista lähisuhdeväkivallan uhreista 75 prosenttia oli naisia.
Kaikista epäillyistä tekijöistä 78 prosenttia oli miehiä.

Vuoden 2019 Kouluterveyskyselyn mukaan 8. ja 9. -luokkalaisista tytöistä kolmannes ja pojista lähes joka kymmenes oli kokenut seksuaalista häirintää viimeisen vuoden aikana.

Se miksi feminismiä tarvitaan yhä suomessa, minusta se tulee näissäkin tuloksissa hyvin esille. Minun mielestäni KENENKÄÄN ei tule joutua syrjityksi, kiusatuksi, ahdistelluksi, hyväksikäytetyksi jne esimerkiksi sukupuolensa takia. Ei kenenkään tarvitsisi pelätä muita ihmisiä kun kulkee ulkona, tai on kotona tai kylässä. Kenenkään ei tulis miettiä uskaltaako juomaa juoda, jos ei ole sitä kaiken aikaa vahtinut. Tai uskaltaako käydä vessassa pubissa ilman kaveria.
Se on ihan sama miten pukeudut, katsotko silmiin, lainaatko rahaa, puhutko härskejä, oletko humalassa, käytätkö huumeita, oletko pyörätuolissa tai heikompi etc. Kenelläkään ei ole lupa koskea, huudella, kiusata fyysisesti tai henkisesti. Sekin jos aluksi sanot että voidaan mennä vähän öhömhöm ja päätätkin ettet halua. Sekin on täysin oikein eikä millään tavalla velvoita seksiin. Parisuhteessa ei tarvitse tuntea velvoitetta tyydyttää kumppania vain sen takia että kumppani haluaa. Miks näin selvistä asioista pitää edelleen puhua?
Tilastojen ja uutisten, puheiden ja kirjoitusten mukaan ilmeisesti pitää ja ihan vitun paljon.

18 kommenttia   Perjantai 17. syyskuuta 2021 21:03

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »