Gaggavarbu

Miksi minusta tulisi hyvä naispuolinen aristokraatti

lauantai 20. marraskuuta 2021 10:56

Siksi, että minä olisin hyvä naispuolinen aristokraatti. Minä perustelen kantaani joillain esimerkeillä tässä ajatusrakennelmassani.

Kuten jo nimestä päättelit oikein tasavalta muuttuisi naispuolisen aristokraatin valtakunnaksi , jonka naispuolinen aristokraatti olisin minä.
Ensi töikseen muodostettaisiin Naisvaltalaki, jolla minä kumoaisin perustuslain ja sitä myötä kaiken entisen. Kaikki entiset lait kumottaisiin ja niiden tilalle tulisi täysin uudet lait. Jotain vanhaa yhteiskuntarakenteissa voisi säilyä, mutta siihen tulisi paljon myös uutta lisää.

Minulla olisi naispuolisena aristokraattina ehdoton ylivalta kaikessa. Edustaisin kaikkea toimeenpano,- päätös- ja lainsäädäntövaltaa kaikissa rakenteissa. Nykyisiä sovimistisia demokratian rakenteita ei enää olisi.

Maa jaettaisiin kolmeen osaan: Pohjois feministiseen vyöhykkeeseen, keskifeministiseen vyöhykkeeseen ja naisen vyöhykkeeseen. Näitä alueita nousisi hallitsemaan kolme naista, jotka minä nimitän. Naistitteli olisi elinikäinen.

Miehistä tulisi jälleen pääpersereikä, 1. varapää kikkelistä ja 2. Kaupallinen bling bling juhla Joulusta.

Minulla olisi oma feministihovi, johon valitsisin haluamani ihanat naiset (ehkä pari kivaa miestä) ja lisäksi minulla olisi yksinoikeus komeisiin ja älykkäisiin miehiin. (Daa)

Feministeilläolisi oikeus omiin hoveihinsa ja miehiinsä.

Suvakeille ja korkeille feministiheteroille niin ikään järjestettäisiin miehiä


Muutamia ministeriöitä muodostettaisiin, jossa ministerijättärillä olisi omaa valtaa, mutta viime kädessä minä ratkaisisin yli ministerijättärien päätöksen kaikesta. Lisäksi ministerijättärien tulisi totella myös feministien käskyjä. Loppupeleissä feministit olisivat minulle kaikesta tilivelvolliset.

Tärkeimmät ministeriöt: menkkaministeriö, sheivaus - ja vahausliikenteen valvonnan ministeriö, juoruilu- ja miesten vähättelyministeriö, miehille vastuu ehkäisyvalmisteiden käytöstä-ministeriö, metoo-ministeriö, vapauttakaa nännykät-ministeriö.

Oikeuslaitoksesta lyhyesti: käräjäoikeudet muuttuisivat yksinkertaisesti nimeltään naisoikeuksiksi. Niiden lisäksi muodostuisivat itsemääräämisoikeudet. Itsemääräämisoikeudesta seuraava olisi feministinen vitunväliä-oikeus, jota johtaisi elinikäisellä tittelillään nais-arvoinen Nainen suurella ännällä. Myöskin siis feministeytynyt. Seuraava ja ylin tuomarinna, ratkaiseva päättäjä olisi naispuolinen aristokraatti eli minä.

Naisvaltalain myötä tulisi olemaan enää vain yksi puolue, minun naispuolinen aristokraatti-puolueeni.

Olisin elinikäinen naispuolinen aristokraatti, joten minun naispuolisen aristokraatin valtakunnasta ei voisi koskaan äänestää.

Puolueemme olisi aina olemassa, joten äänestystä eri sukupuolten välillä ei enää tarvittaisi.

Kaikenlainen renkaidenvaihto, parranajo ja saunonta olisi täysin minun kontrollissani
Miehiä alettaisiin valvoa tiukemmiin kuin 40-luvulla naisia.

Väläyksiä naispuolisen aristokraatin valtakunnan potentiaalisesta tulevaisuudesta:

Naispuolisen aristokraatin valtakuntaan perustettaisiin uusia Ikeoita ja koko mieslapsihoitolaitoksen järjestelmä muuttuisi kokonaan erilaiseksi.

Ideologisille vihollisille muodostettaisiin feministiset eheytysleirit, joissa miehet voisivat tehdä naispuolisen aristokraatin valtakunnalle yleishyödyllistä työtä ja elää näissä soluissa yksin runkkaillen.

Suomen ympärille rakennettaisiin puolen kilometrin Tervetuloa-kyltti ja kaksi metriä paksu silta, joka valaistaisiin.

Suomi muodostaisi feministimaiden kanssa feministiliiton.

Suomi ryhtyisi lisäämään voimakkaasti seksileluvarustelua ja hankkimaan ilmaisia kuukautistarpeita.

Kaikki sovinistiset yhteisöt kiellettäisiin.

Nykyinen penis korvattaisiin (vaginalla)
Uuden Valtakunnan värivapaalla pinpillä.

Miehistä muodostettaisiin naispuolisen aristokraatin valtakunnan orjarykelmä, jonka suurin hallitsijatar; naispuolinen aristokraatti olisin tietenkin minä. Nokkimisjärjestyksessä seuraava olisi naispuolinen Feministi.

Pieni väläys myöhemmästä kehityksestä: aikanaan Suomi hyökkäisi sovinistien kimppuun ja voitokkaan sovinisti sotaretken jälkeen voitaisiin Ruotsiin sijoittaa kaikki sovinistitoisinajattelijat auttamaan synnytyksissä, lastenhoidossa ja korjaamaan miesten tekemiä virheitä (Niitä riittää)

Sotasaaliina kuljetettaisiin sovinistisiö miehiä kaikille Suomen itsenäisille tosinaisille, ihanille kehopositiivisille naisille ja muutenkin orjaa tarvitseville.

Yhteiskunta muuttuisi muutenkin hyperfeministiseksi siten, että jokaisella naisella olisi mahdollisuus saada ilmaista jätskiä ja suklaata (feministimiehille pääntaputuksia halutessaan) joka lauantai muodostamieni kauppaketjujen edessä.

Naisten iloksi maahan muodostettaisiin kymmenittäin uusia miesvapaita virkistyspaikkoja.

Naisia palkittaisiin ruhtinaallisesti jokaista itsenäistä päätöstä kohden eksponentiaalisella systeemillä (mitä enemmän itsenäisyyttä ja itsensä rakastamista, sitä enemmän fyrkkaa).

Miehille opetettaisiin hyvin paljon kodinhoitotöitä ja lastenkasvatusta, sekä tietoutta missä klitoris sijaitsee.

Naiset ohjaittaisiin jo varhain löytämään riippumattomuutensa miehistä ja pippeleistä.

Kouluissa opetettaisiin kehopositiivisia aineita, feminististä kieltä, englantia, itsemääräämisoikeutta ja historiaa. Mutta opetussuunnitelman olisi tarkistettu niin, että kaikki sovinistinen aines olisi karsittu pois.

Mieliala: Innostunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »