Gaggavarbu

Tein Onlyfans käyttiksen!!!!

perjantai 13. elokuuta 2021 14:13

Olin jo pitkään sillee apua pitäiskö mun kun oon saanu paljon kysymyksiä siihen liittyen täällä ja kyllähän toi kyykkääminenkin on alkanut tuomaan kivaa tulosta!! No eilen mä illalla sit päätin et hei nyt mun on pakko kokeilla. Parasta ois jos sais viel sugardäddin siin samalla, koska oon kade noille instabarbeille, jolloin törkeen makeita kledjuja ja kalliita laukkuja ja kenkiä!!!!
.
.
.
.
.
Mut oikeesti, jos sulla olis sekka aikaa klikata tähän nimes niin olis ihanaa :)
http://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/8747

Aloitteen sisältö
Kansalaisaloitteen tavoitteena on kieltää hoidot, jotka tähtäävät seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen niin kutsuttuun ”eheyttämiseen”, eli muuttamiseen siten, että henkilöistä saadaan cissukupuolisia heteroita.

Eheytyshoidoilla ja -terapioilla tarkoitetaan seksuaalisen suuntautumisen tai sukupuoli-identiteetin muuttamiseen tähtääviä hoitomuotoja. Ne pohjaavat vääristyneeseen ajatukseen, jonka mukaan heteroseksuaalisuudesta eroava seksuaalinen suuntautuminen tai syntymässä määritellystä sukupuolesta eroava sukupuoli-identiteetti olisivat jotenkin parannettavissa ja korjattavissa, eli “eheytettävissä”.

Eheytyshoidot ovat perustuslaissa ja kansainvälisissä sopimuksissa turvattujen ihmisoikeuksien vastaisia. Kansalaisaloite edellyttää, että eduskunta ryhtyy toimeen suomalaisten ja muiden Suomessa asuvien ihmisoikeuksien turvaamiseksi kriminalisoimalla tällaiset hoidot.


Lisätietoa löytyy sivulta!

Love u

Mieliala: Tuhma

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »