Lime

Ilmoita vasemmistovaikuttajia tänne!

keskiviikko 08. syyskuuta 2021 15:53

Ajattelin että olisi hyvä vähän laajentaa näkökantoja ja alkaa seurailemaan vasemmisto/vihreä akselilta jotain vaikuttajia/kansanedustajia tai vastaavia, joiden sisältö perustuu lukuihin, tunnetruihin faktoihin tai muuten vaan luotettaviin lähteisiin.

Esimerkkinä kokoomuksen Tere Sammallahti, jonka juttuja seurailen ja usein miten olen samoilla linjoilla (pois lukien hänen nato kantansa ja suhtautuminen liittoihin). Hjallis (liike nyt) teki ainakin jossain vaiheessa kantaa ottavia videoita joita silloin tällöin tuli seurailtua. Persuilla on tietysti Sebastian Tynkkynen joka omasta mielestäni panee itsensä likoon ja tykkään varsinkin hänen omistautumisestaan elokapinan suhteen. Rautatieaseman päikkäri video varsinkin oli loistava ja muutenkin pyrkimys avata keskustelua näiden selvästi asioista eri mieltä olevien kanssa.

Erityismaininnan arvoisia ovat myös Heikelä ja Koskelo 23 minuuttia sekä Ivan Puopolon podcastit. Molemmat edustavat ehkä enemmän liberaali oikeistoa, vaikkakin hiukan eri tyylillä. 23 seuraan käytännössä päivittäin ja suosittelen vahvasti muillekin.

Nyt siis jos tiedät vastaavia vasemmiston/vihreiden näkulmasta maailmaa katsovia henkilöitä jolta löytyy video ja äänimateriaalia, niin suosittele. Ei mitään kolumnisteja tai bloggaajia. Ne ei kiinnosta yhtään, kun niistä ei vaan saa irti sitä samaa, mitä ihmisestä saa kameran edessä.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »