Lime

Epälooginen hybridi strategia

maanantai 11. lokakuuta 2021 11:39

Korona aika on ollut siitä ihmeellinen, että vaikka kyseessä on virus joka on saanut koko maailman polvilleen, niin silti tiedotus on hoidettu todella huonosti. Koko aikana olen nähnyt ihan muutamia kertoja paikallisen median julkaisevan ilmoituksia, jossa kerrotaan paikoista, jossa on voinut altistua koronalle. Erikseen osaan mainita kaksi baarikierroksen ilmoitusta ja yhden soundfest tapahtumassa olleesta. Koska tämä ilmoittelumäärä oli ilmeisesti riittävä, niin päijät-sote päätti ettei enää tiedota joukkoaltistumia, ellei ne aiheuta merkittävää riskiä epidemian leviämiselle.

30.9 "Lahti siirtyy koronan leviämisvaiheeseen – maakunnassa tartunta 10 prosentilla testatuista, tulossa koko epidemian huippuviikko"
https://yle.fi/uutiset/3-12122548

Tällä ei ylitetty tuota merkittävän riskin rajaa, eikä aiheesta uutisoitu lisää.

11.10 "Koronaepidemian leviämistä ei ole saatu suitsittua Päijät-Soten alueella. Viikonlopun aikana on todettu yli 60 uutta tartuntaa, viime viikolla tartuntoja oli lähes 350."
https://yle.fi/uutiset/3-12137934

Saa nähdä ylittääkö tämäkään tuota määritelmää. Jos ei niin olen todella tyytyväinen ettei kyseessä ole vielä vaarallisempi tauti suurimmalle osalle ihmisistä. Todennäköisesti oltaisiin kuoltu jo kaikki tällä tiedotustasolla.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »