Lime

Diktaattorin käsikirja -raportti Suomen näkökulmasta

maanantai 25. huhtikuuta 2022 09:06

https://yle.fi/uutiset/3-12408666

Ajattelin huvikseen käydä läpi tämän listan ja katsoa, montako osumaa tulee.

1.Karsi poliittista valtaa rajoittavia tekijöitä, tarvittaessa julista poikkeustila.

Suomessa laajalti sorsitaan isojen/tunnettujen puolueiden ulkopuolelta tulevia poliittisia haastajia. Tähän voisi listata useita asioita, mutta ehkä valtakunnallisesti näkyvin tapaus oli, kun Hjallis Harkimo perusti Liike Nyt ja koska se ei ollut virallinen puolue, se sai kohdata haasteita monessa käänteessä. Ehkä merkittävin oli puoluetukien jaossa. Liike Nyt oli pakko muuttaa puolueeksi, koska ulkopuoliset ryhmät eivät voi saada koosta riippumatta puoluetukea ja näin asettaa heidät altavastaajaksi, koska poliittisen ryhmänkin pyörittäminen vaatii rahaa.

Kuntatasolla on useammassakin kunnassa yritetty käyttää kaikkia keinoja, jotta isojen ryhmien ulkopuoliset ideat tyrmätään heti, jos se idea ei tule heiltä ja on jopa yritetty estää erilaisin keinoin puheenvuoroja, aloitteiden tekoa ja kaikenlaista muuta häirintää. Aluevaaleissa pienet ryhmät eivät päässeet
suoraan osallistumaan ollenkaan, koska säännöt oli luotu isojen puolueiden ehdoilla.

Poikkeustilaakin Suomessa on käytetty koronan suhteen. Jokainen saa olla siitä mitä tahansa mieltä, mutta omasta mielestäni se oli täysin turhaa ja ylimitoitettua.

2. Hyökkää demokratian valvontaelimiä vastaan.

Ei ole mitenkään salaisuus, että Suomessa kuten monnissa muissakin maissa tärkeimpiin virkoihin valitaan ihmisiä, jotka tukevat hallitsevan hallinnon agendaa. Suomessa vaan on asia viety astetta pidemmälle ja perustuslakivaliokunta päättää, milloin perustuslakiin voi tehdä muutoksia ja se rikkoo periaatetta, missä päättäjät tekee lait ja oikeus määrittää tulkinnan, kuten useissa muissa maissa.

3. Kaappaa syyttäjälaitos ja politisoi valtakunnansyyttäjän rooli.

Päivi Räsäsen tapaus oli surullinen esimerkki tästä. Valtakunnansyyttäjä pakotti poliisin tutkimaan tapauksia, missä poliisi ei löytänyt rikosta. Lopulta oikeudessa päädyttiin väittämään Räsäsen sanoneen jotain, mitä ei ole koskaan sanonut. Alusta loppuun koko tapaus oli ihan fiasko ja selvästi pelkästään agendalasit päässä tehty hyökkäys. Tämä ei tietenkään ole ainut tapaus, mutta näkyvin ja ajankohtaisin.

4. Miehitä yhteiskunnan avainpaikat lojalisteilla.

Tämä on ollut maantapa, niin kauan kun muistan. Toimii myös toisinpäin, eli jos olet palvelut yrityksiä tai globalisteja ollessasi vallassa, voit saada hyväpalkkaisen työn palkinnoksi.

5. Käytä demokratian kieltä.

Tässä Suomi on hiukan takapajula. Edes populismi ei saa ihmisiä liikkeelle ja puolueet juhlivat, kun saavat vaalivoiton vaaleissa, jossa aina vaan vähemmän ihmisiä käy äänestämässä, koska eivät usko poliitikkojen tekevän sitä, mitä lupaavat

6. Sivuuta vähemmistöjen oikeudet.

Nykyisessä woke aallossa vähemmistöjen oikeudet on muutettu etuoikeudeksi jopa silloin, kun sillä ei saavuteta parasta lopputulosta. Tasapuolisen kohtelun sijaan on pyritty tekemään pakkokiintiöitä ja nostamaan väkeä paikkoihin, johon heillä muuten ei olisi mahdollisuuksia. Ilmiö on vielä hienosti saatu muutettua siihen muotoon, että jos joku uskaltaa kertoa ettei tämä ole tasa-arvoista tai oikeudenmukaista kohtelua, niin hänen kimppuun hyökätään ja hänen julkikuvasta tehdään negatiivinen ja vähemmistövastainen.

7. Systeemin täytyy näyttää demokraattiselta.

Siinä onnistutaan erinomaisesti. Käytössä oleva valintatapa varmistaa ettei ulkopuoliset henkilöt pääse häiritsemään isojen puolueiden valtaa. Äänestysprosentti kiinnostaa vain siinä tilanteessa, kun oletetaan, että ne omat kannattajat jäivät menemättä äänestämään. Kulissien takana paikkoja aletaan jakaa jo ennen vaaleja ja äänimäärät ei merkitse varsinkaan kuntatasolla yhtään mitään. Isoille puolueille itseasiassa sopisi mielellään ettei tarvisi erikseen olla henkilökohtaisia ääniä, vaan voitaisiin omassa porukassa sitten päättää, kuka valitaan mihinkin hommaan. Tehtäviin voidaan myös ottaa täysin ulkopuolisia ihmisiä. Ehkä näyttävin esimerkki oli Aleksander Stubbin valinta pääministeriksi, vaikka hän ei ollut edes edustajana eduskunnassa, eikä hän ollut edes ehdolla eduskuntavaaleissa.

8. Sinetöi valtarakenteet tukahduttamalla sananvapautta.

Media on melkolailla isojen puolueiden taskussa, jopa YLE jonka pitäisi olla puolueeton. Vääränlaiset mielipiteet on helppo kitkeä pois ja sananvapaus on joustava käsite, kun laitetaan agendalasit silmille.

9. Valvo tiukasti koululaitosta.

Suomessa on päätetty ottaa käyttöön oppivelvollisuuden pidennys. Koulutus on hyvin yhtenäistä ja siihenkin on alkanut valumaan ideologisia asioita jotka sotivat tiedettä tai hyviä tapoja vastaan. Yliopistotasolla nuo agendat näkyvät räikeimmin ja sitä levitetään faktana, josta ei saa olla erimieltä. Koululaitoksista valitaan aina omaa kantaa edustavia puhujia, jos jossain tarvitaan paikalle asiantuntijaa.

10. Kestävä yksinvalta tarvitsee ideologisen perustan.

Paras tapa saada valta pois ihmisiltä on saada heidät kyttäämään toisiaan ja asettamaan heille erilaisia nimikkeitä, jonka avulla pyritään vaikuttamaan henkilön uskottavuuteen tai arvoasemaan. Pyritään tuhoamaan ihmisiä heidän menneiden perusteella tai paisutellaan asioita. Vallassa oleva ideologia on, että kuka vaan voi olla mitä vaan, kunhan se tietty porukka antaa siihen luvan ja mahdollisuuden.

11. Tee kansalaisista riippuvaisia valtiosta.

Suomessa jaetaan niin paljon tukia ettei tarvitse edes miettiä, miksi sitä kannattavia ihmisiä on paljon. Mitä enemmän ihmiset on riippuvaisia valtiosta, sitä enemmän he ovat valmiita puolustamaan tukiaan ja antamaan kannatusta jopa heille tuhoisille keinoille siinä samalla.

12. Kestävä diktatuuri on mahdotonta ilman korruptiota.

Suomessa ei ole korruptiota, mutta meillä on hyvä veli verkostoja. Puolueilla on tapana palkita hyvin puoluetta palvelleita. Kyseessä voi olla jopa politiikan ulkopuolinen henkilö, eikä ole mitenkään ihmeellistä, että puolueet keskenään junailee tietyille henkilöille tiettyjä pestejä.

13. Heikennä oikeusvaltiota juridisesti.

Tämä onkin jo käyty läpi aikaisemmin.

14. Valmistaudu torjumaan ulkopuolelta tulevaa painostusta.

Tässä Suomi on onnistunut hyvin huonosti ja olemme ottaneet käskyjä ulkopuolelta jo pitkään ja olleet poliittisen valtapelin nappuloita itsenäisyydestä lähtien.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »