MT1

Huijauksen makua

sunnuntai 08. toukokuuta 2022 20:37

Liityin talvella erääseen deitti-sivuun ja vähän ajan kuluttua sain viestin eräältä naiselta joka ilmoitti olevansa Helsinkistä ja tekevän töitä terveysalalla. Mä sinisilmäisenä hölmönä annoin sähköposti osoitteeni hänelle. Muutaman päivän päästä sain viestin naiselta ja viesti hämmästytti minua. Hän sanoi olevansa Yhdysvaltalainen ja asuvansa New Yorkissa.
Hän sanoi olevansa Yhdysvallan armeijan upseeri ja YK tehtävällä Irakissa , hän kertoi että hän oli muka piilottanut 2 miljoonaa dollaria erääseen hylättyjen kaivokseen ja hakevansa ne rahat kun komennus päättyy. Koska YK säännöt kieltää niiden suurten rahojen siirtämisen maasta toiseen, hän muka pyysi minua hakemaan rahat jostakin turvasta ja olisin joutunut lähtemään jopa ulkomaille hakemaan rahat tänne Suomeen. Hän olisi tullut tänne Suomeen ja muka antanut 40 prosenttia 2 miljoonasta. Mulla alkoi herätyskellot soimaan heti . Miten upseeri tienaa niin paljon rahaa tietyllä ajalla? Hän ei kyllä yksin voinut piilottaa niitä rahoja,Rahat olisi vaikeaa saada tullin läpi ellei käytetä ammattirikollisten apua, dollarit olisi vaikeaa vaihtaa euroksi ja pankki olisi kysynyt rahojen alkuperän.
Kyllä tässä oli huijauksen makua, varmaan tarkoitus oli saada minut ansaan ja viedä mun rahat . Onneksi sain lopulta häneltä (heiltä) viestittely loppumaan ja jossain vaiheessa hän ei enää ollut deitti-sivulla.
Tässä on opetus että kaikki ei ole siltä miltä näyttää ja älä luota kaikkeen mitä näet tai kuulet. Muuten voi päätyä kaulaan myöten paskaan. Elämässä täytyy olla tarkkana tai käy huonosti!

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »