MT1

Epävarmaa tulevaisuus

Elämäni on pyörinyt kodin, harrastuksen, koulujen, armeijan ja työn ympärillä.
Kun sain lopulta vakituisen työsuhteen niin
Tänä talvena aloin miettiä tulevaa elämää eeli seurustelukumppania sitä kautta loppuelämän kumppania. Nyt olen useassa deitti-sivulla kuten aiemmissa blogissa on ollut rukkaset niin sitten olen ajatellut että kun minulla on harrastuksena sarjakuvien piirtelyä niin minulla on pari kolme isoa juoni tarinaa ja muita sinkku asioita joita haluan toteuttaa mutta sitten tämä elämän isompi asia seurustelusta perheen perustamiseen niin että haluan että molemmat toteutuisi koska sitten mua harmittaa todella paljon että toinen jää toteutumatta elämän aikana.
Tiedän että seurustelusta joutuu uhraamaan omia juttuja jotta se isompi asia toteutuisi eli oman perheen perustaminen.
Toinen minusta haluaa jatkaa tulevaisuuteen ja toinen puoli minusta haluaa toteuttaa sinkku miehen asioita ennen kun jäävät toteutumatta.
Eli olen kahden vaiheilla mitä tehdä kun
Pitkän ajan tulevaisuus voi olla epävarmaa.
En tiedä mitä tehdä?:(

Kommentoi   Maanantai 27. kesäkuuta 2022 20:39

Rukkaset anto jälleen

Jälleen kerran tutustuin deitti-sivulla erääseen Helsinginläiseen naiseen. Hänellä oli samat arvot kuin minulla. Hänellä oli kaksi 4kk ikäistä vauvaa varmaan yhden yön juttu. No ei siinä mitään, hän halusi lisää lapsia. Kerroin hänelle että joskus myöhemmin tulevaisuudessa kun tutustuu kunnolla sitä kautta katsoa miten etenee.
Kysyin häneltä muita elämän asioita mutta hän ei vastannut mitään niihin mikä aika outoa. Sitten hän kysyi minulta että hän haluaa mahdollisimman pian lisää lapsia.
Hän oli sivulla kertonut olevansa 29-vuotias mutta hän kertoi olevansa jo 31-vuotias.
Jouduin päättämään että annan pakit.
En ole vielä valmis isäksi lisäksi olisin varmaan joutunut muuttamaan Helsinkiin missä olisin ollut hukassa että mistä olisin löytänyt uuden työn kun olen vihdoin saanut kotikaupungissa vakityön.
Hän olisi halunnut ison perheen joka olisi vaatinut ison omakotitalon joka olisi Helsingissä kallista.
Liian isoja päätöksiä hetkessä ei olisi sopinut minulle ollenkaan vielä.
Joka kerta kun ajattelin että nyt minua onnisti nais-asiassa niin sitten loppuu lyhyeen kaikki.
Olenko mä todella surkea paska äijä että mua ei onnista koskaan että saisin oman perheen:(

7 kommenttia   Maanantai 27. kesäkuuta 2022 20:25

Kumppani

Mistä tietää että onko kumppani se oikea?
Kun moni menee yhteen niin ei kauan kestä kun tulee ensimmäinen riita ja sitten erotaan. Täytyy olla varmaan molemmilla samanlaiset arvot.
Sanokaa te joilla on kokemusta asiasta.
Tälläinen maallikko ei ole vielä kokenut sellaista.

Kommentoi   Lauantai 18. kesäkuuta 2022 14:56

Työpaikan iltavuoro

Olen ollut eräällä tuotanto yrityksessä töissä jo 4 vuotta. Siellä on noin 50 työntekijää ja kun olen tuotanto puolella niin siellä on 20 työntekijää. Firma teki alussa yhtävuoroa eli aamuvuoroa. Kokeneimat työntekijät tekivät ylitöitä niin se alkoi tulla firmalle kalliisti. Niinpä otettiin iltavuoro käyttöön. Mutta olen huomannut ja samoin toiset työntekijät sitä että työ seisoo 4 tuntia paikallaan ja vasta kun iltavuoro porukka tulee niin silloin vasta työ ajetaan tekemään. Siitä on luottamusmies kertonut toimitusjohtajalle ja toimitusjohtaja on sanonut pomolle asiasta. Tilanne muuttui mutta kaksi viikkoa myöhemmin tilanne muuttui takaisin ennalleen. Iltavuorossa ei ole kuin 3-4 työntekijää. Miksei joku tee aamulla työ eteenpäin ja iltavuoro jatkaa siitä ja muutenkin firma maksaa iltavuoro lisää. Sitä en käsitä eikä toiset työntekijät? Muutenkin firman johto ei mielellään halua maksaa ylimääräisiä ja silti he hankkivat uusia kalliita koneita.
Ei tälläinen duunari ymmärrä yritys-ihmisiä?

Kommentoi   Lauantai 11. kesäkuuta 2022 13:29

Rukkaset jälleen

Olen ollut eräällä deitti-sivulla jo muutaman kuukauden. Pari naista olen jutellut mutta ensimmäinen halusi että muuttaisin elämän tyyliäni täysin ja hänellä oli Myös itsellä isoja ongelmia niinpä lopetin yhteydenoton. Toinen naisella oli alkoholisti perhe ja tulin minun kanssa ristiriitaa eli antoi pakit mulle. Nyt kolmas nainen joka asuu Helsingissä ja oli samanlainen arvot kuin minulla. Hänellä oli autismia myös. Hänen perhe hylkäsi hänet ja olivat korkeasti koulutettuja työssä käyviä. Hän itse muutti 8 kertaa elämänsä aikana kun ei itse tiennyt mitä tekisi työssä.
Hän sanoi meinasin muuttaa 400 km päästä Helsingistä muualle ja kysyin että jäätkö vielä Helsinkiin niin hän sanoi että muutan Helsingistä ja lopuksi hän sanoi että kiitos juttuseurasta mutta en ole sitä mitä minä haen.
Olenko minä todella surkea paskiainen että kun sanon jotakin niin toinen suuttuu heti ja lopettaa kaiken?
Tämä todistaa että elämä on rankkaa ja onko ketään naista joka huolisi minut sellaisena kuin olen?
Jäänkö loppuiäksi yksinäiseksi erakoksi!?

6 kommenttia   Tiistai 07. kesäkuuta 2022 16:57

Sarjakuvien piirtelyä

Olen piirtänyt jo 9-vuotiaasta asti käsin lyijykynällä. Kiinnostus alkoi kun luin silloin Aku ankan taskukirja tarinaa missä Mikki hiiri ja Hessu Hopo on idän pikajunassa Siperiassa ja etsivät kadonnutta timanttia. Luettuani tarinan mietin että voisin itse tehdä oman tarinan, juonen, henkilöt ja tapahtumapaikat. Siitä alkoi sarjakuvien piirtely. Aluksi piirsin yksi sivu kun keksin uuden tarinan niin kirjoitin edellisen tarinan loppuun. Aluksi kopion tarinat sarjakuvista mutta perheenjäsenet huomautti siitä niin päätin että täytyy keksiä omaa tarinan. Elokuvista ,sarjakuvista, konsolipeleissä ja ulkomailla käynnillä keksin uusia tarinoita.
Vuosien aikana tarinat ja taito kehittyivät. Osaan piirtää nykyään jo ihmisen vaikken niin sanottu kuin ammattipiirtäjät.
Tarinat ovat kasvaneet kasvamistaan ja suurin tarina on 120 sivuinen. Aikaa vei 9 kuukautta kun piti hoitaa muita elämän asioita. Se kyllä vaatii pitkäjänteisyyttä jota mulla on. Tarinat ovat äijämäisiä eli toiminta tarinoita kun en viitsi piirtää mitään jaaritteluista kun sitä on oikeassa elämässäkin.
Nykyään taito on pysynyt samana vaikka mulla piirämisoppimis kirjoja.
Se että minulla on Aspergerin oireyhtymä vaikuttaa minulla on pitkäaikainen harrastus. Toivon että voin jatkaa piirtämistä jos pääsen parisuhteeseen vaikka se vaikuttaa mahdottomalta nykyään.

2 kommenttia   Sunnuntai 05. kesäkuuta 2022 13:20

Surullinen tapaus

Tiedän erään naisen hänellä on OCD eli pakko-oireet. Ammatti-ihmiset eivät pystyneet auttamaan. Surullisen tekee sen että oma perhe hylkii häntä. Hänen veljensä kiusasivat häntä lapsena haukkuivat rotaksi. Ovat nykyään korkeissa työasemissa. He jättivät oman siskonsa oma onnensa nojaan. Eivät ole yhteydessä yli 8 vuoteen. Vanhemmat nyökyttelivät vain heidän teoistaan. Toinen vanhemmista oli korkeassa asemassa eikä välitä tyttärestä mitään. Vain toinen heistä on yhteydessä. Miksi oma perhe on noin julma kun joku sairastaa niin pitäisi oma perhe auttaa häntä. Miksi elämä on julmaa etenkin kun oma PERHE tekee noin!?????

2 kommenttia   Maanantai 30. toukokuuta 2022 19:54

Valokuva ongelmia

En saa laitettua lisää valokuvia tänne.
Kun lisään tiedostosta kuvan ja lataan kuvan niin sen jälkeen kuvaa ei ole tullut?
Mikä on ongelma?

2 kommenttia   Sunnuntai 29. toukokuuta 2022 13:54

Asperger mikä se on?

Hei. Sain tietää vasta aikuisiällä että minulla on Aspergerin oireyhtymä. Lapsena minulla oli pakko-oireet ( no on vielä mutta vähemmän) . Isoveli tuli välillä häiritsemään minua ja hermostuin helposti. Peruskoulussa minulla oli yksi lapsuuden ystävä ja hän oli pari vuotta vanhempi. Hän lähti pois niin olin loppuajan yksin. Ammattikoulussa moni ärsytti minua mutta kestin ajan. Molemmissa kouluissa sain stipendit. Armeijassa oli aluksi vaikeaa kun tahti oli kovaa ja olin vähällä luovuttaa mutta onneksi oli ymmärtäväinen esimies jonka avulla pääsin hiukan rennommin. Minun piti jyrätä tai tulla jyrätyksi, olisin joutunut silmätikuksi siellä, onneksi niin ei käynyt.
Työelämään pääseminen pääsin Verven kuntoutuspaikan kautta 4 eri yrityksen kautta palkkatukityöhön keskikokokoiseen tuotanto yritykseen.
Asperger mikä se on? Se kuuluu autismin kirjoihin (Wikipedia löytyy lisä tietoa niistä).
Minun elämässä se on sitä että en pidä isoista porukoissa, en katso aina silmiin, minulla usein menee niin sanottu ohi korvien asiat eli joutuu usein kysymään uudestaan. En ole nopea tekemään asioita, en totu nopeisiin muutoksiin nopeasti vaan tarvitsen etukäteen tietää asiat. On vielä muutakin mutta en jaksa selittää niitä.
Ihmiset eivät aina ymmärrä minua ja välillä tuntuu että minua pidetään tyhmänä kun ymmärrän asiat eri tavoin kuin "normaalit ihmiset". Elämässä on ollut välillä vaikeaa. Onneksi minulla on vanhemmat jotka tukee minua ja auttavat vaikeissa asioissa.
Tiedän että tulevaisuudessa tulee vaikeita asioita vielä paljon mutta yritän selviytyä niistä. Toivon löytävän oikean naisen rinnalleni joka tukisi minua vaikeissa asioissa niin iloisissa ja surullisissa asioissa.

2 kommenttia   Lauantai 21. toukokuuta 2022 13:51

Seurustelu

Olen 28 - vuotias Marko Porista. Moni tähän ikään on seurustellut tai seurustelee,Mutta kaikilla ei mene samalla tavalla. Minun elämäni on pyörinyt kodin, harrastuksen,koulujen ja nykyään työelämässä. Olen välillä ajatellut että joskus seurustelen mutta nyt maailman tilanteen takia asia on nyt enemmän päässäni. Sain tietää vasta aikuisiällä että minulla on Aspergerin oireyhtymä ja pakko-oireiset rutiinit.(Wikipedia löytyy lisä tietoa) En anna niiden häiritä elämääni ollenkaan vaikka on välillä piru vaikeaa. Olen nyt ainakin 5 eri deitti-sivulla mutta sama lopputulos eli ei ketään(en saanut kuin yhteen kuvani voi olla että se vaikuttaa, kännykkä ei anna)
Olenko minä saakelin paska äijä että jään loppuelämäksi yksin.?! Oma unelma omasta perheestä jää toteutumatta. Se on suurin pelkoni että minulle käy niin kuin äitini isoveljellä että minusta tulee yksinäinen erakko. Onko minulla mitään mahdollisuutta toteuttaa unelmani ennen kuin on liian MYÖHÄISTÄ!?

5 kommenttia   Lauantai 14. toukokuuta 2022 14:35

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »