MT1

Sarjakuvien piirtelyä

sunnuntai 05. kesäkuuta 2022 13:20

Olen piirtänyt jo 9-vuotiaasta asti käsin lyijykynällä. Kiinnostus alkoi kun luin silloin Aku ankan taskukirja tarinaa missä Mikki hiiri ja Hessu Hopo on idän pikajunassa Siperiassa ja etsivät kadonnutta timanttia. Luettuani tarinan mietin että voisin itse tehdä oman tarinan, juonen, henkilöt ja tapahtumapaikat. Siitä alkoi sarjakuvien piirtely. Aluksi piirsin yksi sivu kun keksin uuden tarinan niin kirjoitin edellisen tarinan loppuun. Aluksi kopion tarinat sarjakuvista mutta perheenjäsenet huomautti siitä niin päätin että täytyy keksiä omaa tarinan. Elokuvista ,sarjakuvista, konsolipeleissä ja ulkomailla käynnillä keksin uusia tarinoita.
Vuosien aikana tarinat ja taito kehittyivät. Osaan piirtää nykyään jo ihmisen vaikken niin sanottu kuin ammattipiirtäjät.
Tarinat ovat kasvaneet kasvamistaan ja suurin tarina on 120 sivuinen. Aikaa vei 9 kuukautta kun piti hoitaa muita elämän asioita. Se kyllä vaatii pitkäjänteisyyttä jota mulla on. Tarinat ovat äijämäisiä eli toiminta tarinoita kun en viitsi piirtää mitään jaaritteluista kun sitä on oikeassa elämässäkin.
Nykyään taito on pysynyt samana vaikka mulla piirämisoppimis kirjoja.
Se että minulla on Aspergerin oireyhtymä vaikuttaa minulla on pitkäaikainen harrastus. Toivon että voin jatkaa piirtämistä jos pääsen parisuhteeseen vaikka se vaikuttaa mahdottomalta nykyään.

Mieliala: Tyytyväinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »