AttitudeXL

Sekalaisia rivejä

maanantai 07. marraskuuta 2005 11:45

Maanantai...
Räkää nenä taas täynnä ja keuhkoja ahdistaa, viime yönä hyppäsin puoli viiden aikaan pystyyn etsimään kaappien perimmäisistä kätköistä taas niitä astma lääkkeita ja muita tabuja. Ehdinkin jo juhlia että kerrankin pääsin räkätaudista ilman keuhkoputkentulehdusta mut joo ei toivoo, sit vaan buskee heti perään uutta räkätautia. *heh*.

Lauantaina olin sentään vielä reipas ja pirtsakka, juoksin tunnin lenkin hämärässä illassa, tihkusateessa. Rentouduin juoksusta, venyttelin huolella ja otin pitkän kuuman suihkun, käperryin kirjan kanssa sänkyyn ja lukaisin koko kirjan.

Sunnuntaina sitten herätessä jo tuntu että uutta räkätautia senkun pukkaa, aamulla ylös liian aikaisin sängystä lippuja salkoon nostamaan, koko päivän pyörin oloasussa ympäri kämppää ja niiiiistin. Pelailtiin kavereiden kanssa kostox Super mario 3:sta, hassuu miten helpoille ne tasot tuntuu nykyään, muistan kun kakarana ohjaimet lenteli kun ei ne meinannu mennä millään läpi. Koko sunnuntai meni herkutellessa erehdyin vielä tyhmänä katsomaan että montakos kaloria tollasessa lihapiirakassa nyt sit olikaan, ihan liikaa siihen päälle namit ja sipsit ja limut ja jutut. Nyt taas kun paranen saan tosissaan laittaa töppöstä toisen eteen että saan poltettua noi ylimääräset pois.

Kai se on alettava arjen pyöritykseen,pyykkii koneeseen ja sitä rataa onnex keskiviikkona pääsee kylpylään lojumaan, ehkä sitä siellä piristyis niin paljon että perjantaina jaksais lähtee kinoon kurkkaa Uniklubii.

Mieliala: Kipeä

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »