Salminen

Tyttöystäväsi on yhtä ruma kuin autosi

maanantai 14. marraskuuta 2005 12:49

Kavereiden kesken on tiettyjä asioita, joita ei saa arvostella:

  • Seurustelukumppani ja exät
  • Kaverin omistama auto
  • Selain


Ensimmäinen kohta lienee selviö. Vaikka ystäväsi seurustelisi mursun kanssa, ei tätä tarvitse hänelle itselleen lähteä selvittämään. Hän on valintansa tehnyt, ja tämän valinnan kyseenalaistamalla kyseenalaistat samalla hänen makuaan ja harkintakykyään. Sama koskee myös exiä edellämainituista syistä, koska hän on aikanaan tehnyt valintansa myös heidän suhteensa.

Varsinkin miehellä on usein intohimoinen suhde autoonsa, oli se sitten Ferrari tai kaatopaikalta pelastettu vanha Talbot. Hän on valinnut auton omien tarpeidensa ja varallisuutensa mukaan niin hyvin kuin mahdollista, ja menopelin kritisointi osoittaa hänelle että jomman kumman suhteen on menty metsään. Hyväkin auto voi olla piikki lihassa, jos siitä on maksettu liikaa. Romukin on rakas jos se on saatu puoli-ilmaiseksi ja huollettu itse kuntoon.

Viimeinen kohta on itselleni jonkinlainen mysteeri. Selaimet ovat ilmaisia eikä niiden välillä ole massiivisia eroja, miksi kaverin Operalle ei saisi naureskella? Kokeilepa sanoa Firefox-käyttäjälle että tulikettu on muistiseula joka näyttää sivut päin helvettiä. Tai kutsua Operistin surffilautaa epäyhteensopivaksi spy/adwareksi. Tai pidempään IE:tä käyttäneen selainta virusimuriksi. Samaan syssyyn voitkin haukkua hänen heilansa ja autonsa.

Asiasta kolmanteen. Maailman ärsyttävin lause kuuluu seuraavasti:

Se nyt vain on niin, että asia on kuten juuri sanoin, piste.

Jaa miten niin? No kun se vain on niin. Äläkä yritä väittää vastaan, lopputulema on lopullinen. Etkös näe, siinähän on piste. Nih.

Mieliala: Rento
Taustalla soi: White Flame - Romeo & Juliet

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »