|JaKeZu|

Kritiikki

sunnuntai 04. joulukuuta 2005 23:48

Voi luoja näitä joitakin. Esim. täältä kuvake.net:stä nicki: pate-
Siinä jätkä, joka ei kestä kritiikkiä. No kerronpa, mistä on kyse.

Tää jätkä oli tehny räppibiisin, joka kertoi Oulunsalosta, jota hän haukkui.
Ei se minua haittaa, vaikka omaa paikkakuntaansa haukkuu, mutta sitten asia alkoi mennö aiheen vierestä, kun se jätkä alko räbäyttään, et se antaa kaikille turpaan O_o. Ja tämä liittyy asiaan miten???
Biitti siin biisis oli aika hyvää, mutta se räppi ei maailman parasta.
Annoin artistille sit krittiikkii, et "biitti oli hyvää, mutta asia meni aiheen vierestä, ja että mieluummin räbäyttää omalla äänenpainollaan, eikä revi sitä ääntä kurkusta."
En vihaa räppiä. Entinen hoppari olen, kuuntelen vieläkin jonkin verran räppiä, mutta enimmäkseen rokkia ja heviä. Eli otan huomioon biitin, artistin äänenpainon (turhautunut, vihainen, surullinen.. nämä kaikki huomaa äänenpainosta).
No sitten tämä taiteilija-artisti teki sellaisen tempun, että alkoi haukkumaan minua homoksi (vaikka olen seurustellut 11kk tyttöystäväni kanssa ja olen hänen kanssaan todella onnellinen), ja alkoi haukkumaan tyttöystävääni (tai en tiedä, kumpaa haukkui; tyttöystävääni, vaiko kuvaa, jossa suutelin tyttöystävääni. Onko hänen mielestään suutelu tytön kanssa jotenkin ällöä tai jtn??? :D)
Ja tämä henkilö on aiemmin haukkunut minua ja serkkuani homoksi, kun seisomme samassa kuvassa. Onko tosiaan totta, että murrosikäinen on noin kapinallinen ja lapsellinen pentu? Itsekin olen vielä murrosiässä oleva teini, mutta en ala vittuilemaan, jos joku huomauttaa varteenotettavista seikoista.

Asiahan on niin, että muusikko saa kritiikkiä melkein joka päivä. Hyvää ja huonoa palautetta tulee jokaiselta taholta, mutta ei siitä saisi pahastua vaan kannattaisi ottaa ne aiemmat virheet huomioon seuraavassa tuotoksessa.

Itsekin olen tehnyt muutaman biisin omalla kitaran säestyksellä, mutta huonettani, tai kaveripiiriäni kauemmas en sitä ole päästänyt, koska kaikki laulut kertovat naissuhteistani, ystävistäni ja tunteistani, omasta elämästäni. Eli en mielellään näitä tämänhetkisiä kappaleita levitykseen laittaisi. Näistä omista tuotoksistani on tullut joiltakin kavereilta kritiikkiä ja he ovat neuvoneet, mitä kannattaisi tehdä hieman erilailla. Olen siis ottanut nämä virheet huomioon jatkossa.
Harrastan myös BYW:tä (Backyard Wrestling) ja olen saanut itseäni paremmilta painijoilta kritiikkiä, mitä kannattaa tehdä erilailla.
Teen myös musiikkivideoita BYW:stä (lähinnä omasta fedestä, mutta joitakin BYW-kokoelmia teen myös) ja jotain kritiikkiä on tullut tehosteista, mutta lähinnä hyvää palautetta. Tätä sanotaan rakentavaksi kritiikiksi.

Kukaan ei halua, ettet julkaisisi tuotoksiasi, he vain antavat neuvoja seuraavia varten. He vain yrittävät saada sinua kehittymään.

Eli kritiikistä on turha suuttua. Kritiikki on vain hyödyksi.

Jos tämä artistihenkilö, josta olen tässä tovin jo puhunut, huomaa tämän, niin sanon vain, etten hauku tuotostasi paskaksi vaan yritän antaa rakentavaa kritiikkiä, että tekisit parempia biisejä.

|JaKeZu|

Mieliala: Turhautunut
Taustalla soi: KoRn - For No One

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »