|JaKeZu|

Kritiikki

Voi luoja näitä joitakin. Esim. täältä kuvake.net:stä nicki: pate-
Siinä jätkä, joka ei kestä kritiikkiä. No kerronpa, mistä on kyse.

Tää jätkä oli tehny räppibiisin, joka kertoi Oulunsalosta, jota hän haukkui.
Ei se minua haittaa, vaikka omaa paikkakuntaansa haukkuu, mutta sitten asia alkoi mennö aiheen vierestä, kun se jätkä alko räbäyttään, et se antaa kaikille turpaan O_o. Ja tämä liittyy asiaan miten???
Biitti siin biisis oli aika hyvää, mutta se räppi ei maailman parasta.
Annoin artistille sit krittiikkii, et "biitti oli hyvää, mutta asia meni aiheen vierestä, ja että mieluummin räbäyttää omalla äänenpainollaan, eikä revi sitä ääntä kurkusta."
En vihaa räppiä. Entinen hoppari olen, kuuntelen vieläkin jonkin verran räppiä, mutta enimmäkseen rokkia ja heviä. Eli otan huomioon biitin, artistin äänenpainon (turhautunut, vihainen, surullinen.. nämä kaikki huomaa äänenpainosta).
No sitten tämä taiteilija-artisti teki sellaisen tempun, että alkoi haukkumaan minua homoksi (vaikka olen seurustellut 11kk tyttöystäväni kanssa ja olen hänen kanssaan todella onnellinen), ja alkoi haukkumaan tyttöystävääni (tai en tiedä, kumpaa haukkui; tyttöystävääni, vaiko kuvaa, jossa suutelin tyttöystävääni. Onko hänen mielestään suutelu tytön kanssa jotenkin ällöä tai jtn??? :D)
Ja tämä henkilö on aiemmin haukkunut minua ja serkkuani homoksi, kun seisomme samassa kuvassa. Onko tosiaan totta, että murrosikäinen on noin kapinallinen ja lapsellinen pentu? Itsekin olen vielä murrosiässä oleva teini, mutta en ala vittuilemaan, jos joku huomauttaa varteenotettavista seikoista.

Asiahan on niin, että muusikko saa kritiikkiä melkein joka päivä. Hyvää ja huonoa palautetta tulee jokaiselta taholta, mutta ei siitä saisi pahastua vaan kannattaisi ottaa ne aiemmat virheet huomioon seuraavassa tuotoksessa.

Itsekin olen tehnyt muutaman biisin omalla kitaran säestyksellä, mutta huonettani, tai kaveripiiriäni kauemmas en sitä ole päästänyt, koska kaikki laulut kertovat naissuhteistani, ystävistäni ja tunteistani, omasta elämästäni. Eli en mielellään näitä tämänhetkisiä kappaleita levitykseen laittaisi. Näistä omista tuotoksistani on tullut joiltakin kavereilta kritiikkiä ja he ovat neuvoneet, mitä kannattaisi tehdä hieman erilailla. Olen siis ottanut nämä virheet huomioon jatkossa.
Harrastan myös BYW:tä (Backyard Wrestling) ja olen saanut itseäni paremmilta painijoilta kritiikkiä, mitä kannattaa tehdä erilailla.
Teen myös musiikkivideoita BYW:stä (lähinnä omasta fedestä, mutta joitakin BYW-kokoelmia teen myös) ja jotain kritiikkiä on tullut tehosteista, mutta lähinnä hyvää palautetta. Tätä sanotaan rakentavaksi kritiikiksi.

Kukaan ei halua, ettet julkaisisi tuotoksiasi, he vain antavat neuvoja seuraavia varten. He vain yrittävät saada sinua kehittymään.

Eli kritiikistä on turha suuttua. Kritiikki on vain hyödyksi.

Jos tämä artistihenkilö, josta olen tässä tovin jo puhunut, huomaa tämän, niin sanon vain, etten hauku tuotostasi paskaksi vaan yritän antaa rakentavaa kritiikkiä, että tekisit parempia biisejä.

9 kommenttia   Sunnuntai 04. joulukuuta 2005 23:48

Kipu on kivaa

Tässä tänään tuli tyrittyä mukavasti. Painissa siis.. Siis minähän harrastan kahdenlaista painia; molskipainia (painitaan matolla OIKEASTI) ja "kehä"(vapaa)painia (painitaan kehässä, "myydään" liikkeet, jne jne, eli ei oikeaa painia) se on juuri sitä TV:stä tuttua WWE:tä, mutta onneksi emme matki WWE:tä, vaan ihan BYW:tä (Backyard Wrestling) harrastamme kaveriporukalla. Nyt ollaan reenailtu oikeanlaista tekniikkaa, Belly-, Front- ja Backbumppia (varmasti aika outoja sanoja teille). Olemme julkaisseet ison kasan videoita, joita on saatavana mm. minulta mesessä ja Finnsih BYW -sivustolta.. No kuitenkin..

Tuohon kipuun sitten: rakensimme autotalliin uuden kehän talven varalle. Olemme jtn kolmatta vuotta pystyssä ja olemme kesäisin painineet ulkona ja talvella tietenkin sisällä. Tänään laitettiin "kehää" uuteen uskoon (se on rakennettu: alimpana kaksi kerrosta renkaita, sitten laudoista rakennettu levy siihen päälle, yksi kerros retkipehmustetta, ettei tarvitse puilla paljailla hyppiä ja sitten tietenkin pressu kaiken "paskan" päällä) ja sitten kokeilimme sen joustoa. Hyppäsin siihen kerran, hieman tumahti ja tuumin: "kokeilenpa uudestaan ja hyppään korkeammalle".. Sitten hyppäsin ja YLLÄTYS! Selästäni kuului iso "NAPS!" ja kylkiluu taitaa olla revähtänyt selän puolelta tai jtn.. Onhan tässä tullut vaikka mitä onnettomuutta: nivelsiteet nilkasta rikki, hammas kokonaan huulesta läpi, taju pois kun kaveri nakkasi minut kehään 2,5 metristä selälleen (Powerbomb ja silloin ulkona oli kehä, jonka kovuus vastasi nurmikkoa, mutta jousi kuitenkin) ja pääni kolahti kehään.. siinä se taju sitten meni ihan hetkeksi vain. Katsoin tämän kyseisen "Elämäni pahimman bumpin" videolta ja pomppasin kehästä reippaasti ylöspäin, kun iskeydyin siihen, eli minulta varmasti meni taju sen pompun ajaksi, koska en siitä mitään muista.

Ja nyt varmasti jotkut painista mitään tietämättömät tulevat valittamaan, että:
"V*ttu sä oot ääliö! Lapsellista hommaa tollanen! Jne jne..."
Ja minä tiedän: WRESTLING on vitun tyhmää ja saattaa olla lapsellistakin, mutta ihmiset tienaavat sillä elantonsa (Triple H:n vuosipalkka taitaa olla 2 milj. dollaria). Tämä on kuitenkin hauskaa ja tavallaan rakastan tätä lajia, vaikka moni ihminen on kuollut tässä lajissa. Varsinkin BYW:ssä.. WWF:n aikaan Reptile -niminen kaveri tippui kymmenestä metristä perseelleen kehän viereen, ja putous ei mennyt, kuten piti. Pää osui turva-aitaan ja tyyppi kuoli.
Mutta olen varma, että jos minulle jtn sattuu, niin se on joko murtuma tai ei mitään.
En minä "kehässä" kuolla voi. Teemme YWC:ssä kuitenkin kaiken todella turvallisesti ja vakavasti suunniteltuna.

-The Fire, YWC

2 kommenttia   Keskiviikko 05. lokakuuta 2005 23:28

Kuvakkeessa häikkää.. Oletteko huomanneet?

Minulla oli tässä ongelma: En päässyt kuvakkeeseen yli kahteen päivään kirjautumaan ja muitakin häikkää on ollut tällä sivustolla. Sitten jos joku on laittanut minulle kommenttia, ja olen lukenut sen vaikka edellisenä päivänä(maanantai), kirjaudun seuraavana päivänä(tiistai), niin tulee, että "1 uusi kommentti" ja se on se sama kommentti, mikä edellisenä päivänä(maanantaina)..

Onko teillä muilla ollut tämänkaltaisia ongelmia?

Ja tuo biisi kannattaa hankkia, mikä minulla tuossa on, jos vain tykkää rokista. Ill Ninolta on tullut uusi levy kauppoihin(olisikohan ollut eilen vaiko tänään)..

27 kommenttia   Perjantai 30. syyskuuta 2005 22:42

Mustasukkaisuus?

Elikkäs tällainen kysymys varatuille tytöille ja pojille:
Tunnetko mustasukkaisuutta/vihaa, jos joku kirjoittaa omalle tyttö/poikakaverillesi esim. "oot tosi söpö;)" "oot tosi hot;)" tai mitään sinne päin?

Itse ainakin tekisi mieli hakata seinät lommoille, vittuilla sille kyseiselle henkilölle, joka on omalle kullalle kirjotellut, ja juosta niin kauas, kuin pippuri kasvaa.

9 kommenttia   Keskiviikko 31. elokuuta 2005 14:33

Rakkaus.. Miksi se sattuu?

Olen ollut tyttöni kanssa yli 7 kk ja rakastan häntä enemmän, kuin ketään/mitään tässä maailmassa. Edes ruoka ei mene hänen edelleen:P Jos luitte edellisen blogini, tiedätte, mitä tarkoitan.
Mutta aiheeseen: Rakastan, mutta se sattuu. Joskus jopa niin paljon, että "romahdan".. Saatan itkeä kultani takia itseni uneen. Rakkaus on ihana tunne, ja olen onnellinen, kun saan rakastaa jotakin niin paljon, kuin omaa Katjaani<3 Se sattuu kovasti, mutta samalla se on jotakin niin mahtavaa, kuin olla vaan voi.

Sitten tuohon blogin aiheeseen: Miksi rakkaus sattuu? Kertokaa oma mielipiteenne, jos rakkaus saa teidät sellaiseen tilaan, että sattuu.

Katja! Mä rakastan sua <333

12 kommenttia   Maanantai 29. elokuuta 2005 15:53

Nälättää koko ajan...

Ei oo totta! Oikeesti! Just söin ja taas on nälkä. Söin ison lautasellisen ruokaa n. 2 min sitte, ja taas nälkä, et kuolee.
Koulut alko taas. Jatko-opinnot. Media-Assistentiks opiskelen. Kaks ekaa päivää takana. Ihan kivat odotukset siitäkin. Taustalla sitten harrastan kitaransoittoa, painia ja skeittausta.. ja koulussa hyppytunneilla punttista :D

Ikävä myös omaa kultaa, jota rakastan tosi paljo <3
KATJA! Jos luet tän, rakastan sua enemmän ku mitään.

No mut valmistaudutaan huomiseen. Siel koulus on nimittäin aika rankkaa, kun on annettu jo projektikin läksyksi.

Ainiin, ja iltaa kaikille :D

3 kommenttia   Tiistai 16. elokuuta 2005 21:49