VilleSeinä

PALUU TULEVAISUUTEEN.

tiistai 10. tammikuuta 2006 09:52

Hyvää huomenta Suomi <3

Kun eilen olin kotiunut sabapelistä, päätin lähteä vielä ulkoiluttamaan pientä rakasta Eetu-koiraamme. Niinku tiedätte, Pontus niminen kylänpahainen aiheuttaa monissa kylmiä väreitä, koska kylästä on monia urbaanejalegendoita ja onhan murheistenranta saanut nimensä siitä kun siellä ihmisiä sota-aikaan teloitettiin. Itsehän en moisista hölynpölyistä juuri välitä, vaan keskityn luomaan itsestäni seuraavaa legendaa kaduille. Lähdin siis koiramme kanssa lyhyelle iltalenkille josta koituikin aamuunasti kestänyt kujanjuoksu. Päätimme kiertää Eetun kanssa hiukan normaalista poikkeavan reitin, ihan vaan siksi kun hän viihtyy ulkona ja haluu nähdä uusia paikkoja, itse taas mielelläni tyhjennän hiukan päätäni raittiissa ilmassa.

Reilun vartin jälkeen kuulin metsästä sekavaa meteliä, kenties jonkinlaista manausta? Onko joku uhraamassa koiraansa epäjumalille mietin. Ajattelin kiertää tuon epämääräiseksi katsomani paikan kunnes näin kuuta vasten erilaisia savumerkkejä ja suden ulvonta vain puuttui. Päätin mennä tarkastamaan mitä tapahtuu vaikka koirani hiukan sitä vastustelikin, hän ilmeisesti pelkäsi noita eriskummallisia ääniä. Näin nuotion jonka takana istui henkilö, merkillisesti pukeutuneena. Esitin kysymykseni selkeästi, "tiäksää vosu, mite menee?". Vanhan Rouvan pää nousi kohti minua ja vaihdoimme kiihkeät katseet. Hän kertoi olevansa poistamassa pontuksen päälle langenneita varjoja ja kirouksia, erinlaisin sekopäisin metodein. Rouva kysyi Villeltä, haluanko tietää mitä tulevaisuuteni tuo tullessaan? Emmin hetken vastata, koska aina pelkään pahinta vaikka unelmat pitävätkin Villen elossa. Sanoin kuitenkin "kyllä".

Tulevaisuudessa tulen valmistumaan filosofian maisteriksi ennätysmäisen nopeassa ajassa, saan tukun kultalevyjä musiikinsaralta nimellä emcee Big O, Tulen kirjoittamaan kirjan joka saa Nobelin kirjallisuuspalkinnon siitä syystä, että se on kaikilla tavoin maailmaa mullistavan nerokkaasti kirjoitettu ja saa aikaan maailmanrauhan. Tulen myös löytämään hienon vaimon itselleni ja saamma kolme ihanaa pikku-Villeä joista polvi kyllä paranee. Saan ison talon jossa ja ammatin jossa tienaan tarpeeksi rahaa selviytyäkseni tästä julmasta maailmasta. Villestä tulee ennen vuotta 2010 maailman onnellisin mies. Kaikkea en kehtaa teille kertoa, jotta ette voi ratsastaa nimelläni ;)

Tämän jälkeen Vanha Rouva loitsuillaan poisti manaukset kauniin kylämme päältä ja kertoi poistuvansa täältä ikiajoiksi. Olin ymmällini. En ymmärtänyt kaikkea mitä hän oli minulle puhunut ja jäin miettimään asioita tulevaisuuttani... Aamulla heräsin kristallipallo kainalostani lattialtani. Oliko hän antanut voimansa minulle? Olenko supermies? En tiä. Mutta pallo näyttää monia asioita.

Jos epäilet onneasi, huuda Meedio-Villelle. Mää tiädän.

KIVAA KOULUPÄIVÄÄ JA SOITELLAA-

VilleSeinä

Mieliala: Rakastunut
Taustalla soi: Play-n-Skillz - call me

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »