VilleSeinä

Aika on ohi!

keskiviikko 11. tammikuuta 2006 11:34

Onko aika jo ohi? Vastakkain asettelun aika? Toivottavasti.

Itsehän äänestin viimevuoden kunnallivaaleissa ensimmäisen kerran ja sain kunnian olla 500. äänestäjä, sain ruusun ja halauksen. Tähtään tänä vuonna samaan ajankohtaan jotta ei tuu ihan hukkareissu, tässä mietin kelle sen tällä kertaa antaisin.

Ehdokkaita näyttää olevan tarjolla kiitettävä määrä. Hautalan heitän putsaan olkapäiltäni suoraan, tuun jatkossakin vetää sen kebun ja jätän vihreille ne salaatinlehdet. Haha, tukehtukaa niihin. Lahti? :S etunimeä en nyt kyllä muista. Periaatteessa ihan ok:lta vaikuttava tyyppi, tavallaan kisan mikkki hiiri kaikissa ruseteissaan. On kuitenkin ollu ihan liian hiljainen kaveri ja turhan kiltti, ei oo vakuuttanu miuta. Täytyy myöntää, että oma poliittinen tietämykseni on todella pieni ja olen tehnyt eri vaalikoneita sekä seurannut tenttejä tv:stä ja pyrkinyt siltä pohjalta luomaan oman mielipiteeni ehdoikkasta. Omia poliittisia näkemyksiäni en ala sen enempää huutelemaan.

Henrikki Lohimies. Jos käytössäni ois kaksi ääntä ni toinen ois tälle kaverille. Todella sympaattinen mies jonka tyylistä tykkään, vaikkakaan en oo samaa mieltä esim. ruotsin kielen asemasta suomessa. Lohimies operoi myös pienemmillä kalavesillä johtuen puutteellisista resursseistaan, erittäin surullista koska kyseessä on mahtava persoona.

Timo Soini. Hienoja mielipiteitä kunnes huomataan, että miehellä on iso aukko päässä. Reikä päässä, käyttäs hikipantaa niinku Fiddy, haha.. Mies on ilmeisestikin jossain määrin rasistinen joten, no way. BJARNEEE! Mun nahkatakki on Kallis ku Bjarne. Persoonana muistuttaa ehkä hiukan isääni, mikä ei oo virhe. Ehdokkaista ylivoimaisesti nokkelin ja on erittäin sanavalmis ja hyökkäävä. Huippu äijä. Tälläsiä suomi tarttee saatana eikä mitään perseennuolentaa ála Vanhase Masa. Puolustuskannalla oleva kaveri joka ei osaa puhua "kansankieltä". EIEI ja Ei.

Sitten meillä on TAVJAAA, TAVJAAAA!!! Onneks tää ei miun äiti, en kestäis. Poliittiset periaatteet varmasti monelle teistä ne oikeet mutta itelleni ei. Ei myöskään uskalla ottaa riskejä eikä hyökätä, showta saatana, sitä kansa haluaa ja Ville rukoilee. Tavjalle parempi paikka ois eläkkeellä. Mieskin sai töitä jo Tavjan ansiosta joten kaikki on kunnossa, eikä siitä tyttärestä mitää missiä tuu ellei käy imee Einon munaa helvetti. Haha, sori. Toi vaaliräppi oli jo liikaa, flows on väsynyttä oot teuvo loman tarpees.

Yksi on ylitse muiden. GO SAULI FO'FO in my six fo'. Todella rohkea taktiikka tähän peliin, tunnuslause on herättäny erittäin paljon kohua ja porua. Kova riski joka kannatti, näin pitää toimia. Ehdottomasti vakuuttavin noissa tenteissä, uskaltaa kyseenalaistaa kaikki omaa mielipidettään vastaan olevat asiat ja ennenkaikkea perustella kunnolla. Isäni on työväkeä, samoin äitini ja niin tulee myös Villestä. Toivottavasti Saulin aikana!

Yhtykää minuun, äänestäkää SAULI KUNINGKAAKSI!

Lähden syömää et jaksan opiskella itseni työväkeen, työväenaika kun kohta on.

VilleSeinä

Mieliala: Rakastunut
Taustalla soi: Kanye West - Jesus Walks

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »