VilleSeinä

Hooligan Gang

torstai 12. tammikuuta 2006 18:31

Today's a new day, eikä mikä tahansa päivä. Tänään nimittäin Ronkelit hakevat jo viidettä perättäistä voittoa salibandyn talvisarja 3:essa. Tasapelillä varmistuu lohkon voitto ja huikea julkisuus, mutta sitä ei lähdetä hakemaan. Tärkeitän on tietenkin murskavoitto.

Joukkueen henkisiin johtajiin kuuluva Seinämies on ollut viimeaikoina kovassu julkisuusmyllyssä, koskien joukkueen sisällä tapahtuneita ristiriitoja. Pelaavan maalivahdin nimi on ollut kysymysmerkko jopa joukkueen tähtipuolustajalle Ronkelille itse, tämäkö on saanut tabloid-lehdet repimään otsikoita pienestä kriisistä. Huoli on kuitenkin turhaa sillä joukkueemme turvautuu jälleenkerran Panuun joka kuulemma on heitellyt viimeyöt ahkerasti tennispalloa seinään ja ottanut koppeja huikealla prosentilla.

Keskittyminen otteluun on ollut äärettömän haastavaa, koska joukkue on ollut niin kovassa myötätuulessa viimeaikoina ja myöskin joukkueen valmentaja on jättänyt meidän viikoksi Romanian reissun takia. Toistaiseksi emme ole ammattilaisjoukkue mikä pakottaa pelaajat tekemään myös jotain muuta harjoittelemisen ohella. Tästä syystä lähes koko joukkue on ajautunut kauppikseen samalle luokalle joten pääsimme jo aamulla koulussa käymään ottelun taktisiayksityiskohtia läpi.

Koulun jälkeen otin pienet päiväunet kuten jokainen huippu-urheilija tekee ennen ottelua. Unissa ei lentänyt reikäpallo vaan jotain aivan muuta, sen jälkeen olen tyhjentäny ajatukset jo siitäkin, haha. Tämän jälkeen joukkueemme kokoontui normaalista nauttimaan hyvän päivällisen josta saimme tarvittavat hydraatit ynnämuut. Kylläpä se bigmac jälleen oli maineensa veroinen.

Nyt kuitenkin on aika vielä viimeisten mielikuvaharjoitusten joiden jälkeen Ville poistuu ottelupaikalle venyttelemään hyvissä ajoin, venyttelyn pitkä kestohan on isojen lihasten ainut huonopuoli.

Fanit, älkää jättäkö meitä. HUHTINIEMI HOLLA BACK.

VilleSeinä

Mieliala: Rakastunut
Taustalla soi: 214 - Whoa

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »