Sudenkyynel

Materialismi

sunnuntai 03. helmikuuta 2008 15:32

Näin alkoi taas uusi työviikko työpaikallani. Tuntuu välillä aika epäinhimilliseltä mitenkä suuret yritykset toimivat, ja silti vielä väittävät, että he toimivat eettisesti ja vielä mainostavat sitä työntekijöillensä. Tuntuu pahalta katsoa vierestä, mitenkä yritys siirtää ja kohtelee työntekijöitä kuin nämä olisivat jotain pelinappuloita, eivätkä oikeita ihmisiä.

Joskus tuntunut hieman epäeettiseltä työskennellä firmassa jolle ei riitä mikään. Ennen riitti, että yritys kasvaa, nykyään sekään ei riitä, vaan kasvunkin pitää olla kiihtyvää ja se näkyy heti työilmapiirissä, töissä ja yleisessä suhtautumisessa joka tuntuu välillä pahalta.

Samoten kun suuret massamarkkinayritykset jotka valmistavat lähes hyödyttömiä “kulutushyödykkeitä”, mitenkä vedetään nykyään markkinointia myös köyhiin maihin, ja etsitään syy, minkä takia ihmisten pitäisi ostaa joku tietty tuote, kun on hädin tuskin varallisuutta edes ruokaan, vaatteisiin ja majoitukseen. Huomaa tosiaankin, että tässä maailmassa ainoa asia jolla on merkitystä on raha. Ihminen on aivan käsittämättömän materialistinen eläin.

Sudenkyynel

Mieliala: Väsynyt

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »