Sudenkyynel

Työpaikka

maanantai 04. helmikuuta 2008 22:46

Joku mitta minullakin...

Yritys joka oli tahkonut voittoa kirjaimellisesti, tuhansia miljardeja euroja vuonna 2006 joka on historiaa jo nyt meidän käsityksessämme.

Tänään meille julkistettiin kvartaalibonukset työpaikalla.

Lähes kaikki taloudelliset rajat, mitä on voitu edes kuvitella saatu rikki, nopeampaa kasvua koskaan nähty, yrityksen taloudessa.

Lattiataso, joka suuren osan varsinaisesta työstä tekee. Bonukset, 7 euroa. Vaikka en itse kyseiseen bonusluokkaan kuulukaan, myötätuntoni on täysin heillä. Tuntui niin pahalta

Noin reilun kuukauden aikana, on järjestetty kaksi tuotannon / tehtaan keskeyttävää palaveriä, koskien tulevaisuutta, ja mitenkä tehdas menestyy.

Naurettavaa!

Tilaisuudessa lähes vain hehkutettiin mitenkä paljon voittoa on tehty ja mitenkä nopeaa kasvu on ollut. Tekee mieli kiroilla.

Eräs kysymys tasolta oli “Paljonko kvartaalibonus tulee olemaan”, ja tuota puhetta siis oli pitämässä aika iso hahmo yrityksessä, joka vastasi ympäripyöreästi kuten poliitikot tekevät, puhuvat, mutteivät vastaa. Ei ihme, sillä tuo olisi herättänyt jo älämölöä. Tänään sanon rehellisesti, että ottaa päähän.

...tänään se oli lähellä.

Sudenkyynel

Mieliala: Turhautunut

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »