VilleSeinä

nährää.

maanantai 16. tammikuuta 2006 21:06

Suruksemme huomasimme eilen, että äänestysprosentti tippui jälleen ja vielä kansan ehkä tärkeimmissä vaaleissa. Etenkin nuoriso tuntuu olevan välinpitämätön moisissa asioissa joka tietenkin huolestuttaa vanhempaasukupolvea. Tähän tulen kuitenkin ottamaan rajummin kantaa vasta mikäli äänestys-% ei nouse vielä toisella kierroksellakaan.

Nyt esitän kuitenkin suuren huoleni nuorten vapaa-ajan käytöstä. Omassa nuoruudessani leikimme rosvoa ja poliisia ulkona pitkät päivät, nyt kuitenkin kaiken huomion vievät tietokoneet, televisio, pelikoneet ja kännääminen. Kulttuurista ja politiikasta ei nuorilla ole mitään tietoa ja omien mielipiteiden luominen tuntuu olevan liki mahdoton tehtävä. Vastuullisena nuorena Ville kuitenkin kantaa kortensa kekoon muuttaakseen nuorten elämänarvoja.

Ville on hankkinut keskustan lähistöltä n.100 neliön huoneiston joka on varustettu näyteikkunalla. Omasta nuoruudestani muistan kuinka elämän kohokohta oli heurekan ja kiasman viereilut, tästä innostuneena Ville on perustanut oman galleriansa lappeenrantaan jotta taide löytäisi helpommin nuorten luokse. Modernitaide on kuitenkin nykyisin melkoinen myytti monelle, eikä siitä ymmärretä paljoakaan nuorison keskuudessa. Tästä syystä galleriani aloittaa esittelemällä omia piirrustuksiani ala-aste vuosilta. Tarjolla on jokaiselle jotain, lyijykynän jäljestä sormiväreihin, ja autoista muotokuviin.

Gallerian kokoelmat vaihtuvat kuukausittain, ja lähitulevaisuudessa pääsemme siis myös nykypäivän teoksiin joissa kädentaitoni pääsevät parhaiten esiin. Näytille tulee myös valokuvakokoelma, jossa on todella taiteellisia ja vauhdikkaita otoksia. Kuvat ovat jopa intiimejä, joten todennäköisesti nuoret tulevat taiteesta tämän jälkeen innostumaan kovinkin. Joka päivä tarjolla on myös drinkkejä ja sikareita taiteenystäville.

Pohjimmainen tarkoitus on nimenomaa perehdyttää nuoria hienoon taidekulttuuriin ja innostaa heitä myös itse harrastamaan taidetta. Tulevaisuudessa aion vallata myös elokuva,urheilu ja muun kulttuurin saroja. Ville aikoo järjestää myös megakonsertin nuorisolle tulevana kesänä. Lisää näistä kerron lähemmin.

Tervetuloa vierailemaan Ville da Kinkyn Galleriaan.

VilleSeinä

Mieliala: Rakastunut
Taustalla soi: Young Jeezy - Go Grazy

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »