VilleSeinä

Acicalao

sunnuntai 22. tammikuuta 2006 19:42

Otsikkona itseäni kuvaava adjektiivi.

Taiteilijat tarvitsevat vapauksia sekä ympäristöä jossa heidän ajatus pääsee kulkemaan vapaammin, jotakin mikä inspiroi tekemään rahaa. Kolmenkymmenen asteen pakkanen ei ole täysin sopinut Villen aivoille, vaan se on syönyt mielikuvituksen täysin eikä paperille ole syntynyt yhtään mitään.

Tästä syystä Ville on päättänyt irrottautua normaalista elinympäristöstään viikoksi ja lentää muuttolintujen tavoin jonnekin aurinkoon nauttimaan drinkkejä. Vuorokauden kuluttua olen katselemassa ihania vosuja ja ottamassa isoa huikkaa mukavilla clubeilla. Kauas taakse on jäänyt pakkasukot ja jurot suomalaiset. Lumienkeleiden sijasta joudun tekemään hiekkakakkuja, kylmän kaakaon vaihdan isoon tuoppiin. Räkänen koulunkahvio on muisto vain kun Ville suuntaa hard rock cafeeseen ottamaan mukavan pikkutömpsyn. Tytöt ympärillä eivät kuljekaan rumassa untuvatakissa, vaan päällä on kauniita hameita, mekkoja ja toppeja. Ui miten sitä joutuukaan rakastamaan. Uusia kenkiä <3 no, amislenkkarityypit ei niistä mitään ymmärrä. shit is beautiful. Ville on luvannut myös värvätä muutaman latinotaiturin Ronkeli & Kumpp.(Anormales) joukkueen riveihin. Toivottavasti myös muutama vosu löytyy saunailtaan. Buduskaseja ei hoidella.

Kaiken tämän ohella Ville valmistelee esikois mixtapeaan joka tulee tippumaan suoraan sun huudeille kunhan vaan tuun eka back. Jesper tuottaa kuumimmat clubirallit sitten abban, väijykää sitä. EXCLUSIVE SHIA, jos et tajuu ni mee jollekin helvetin kurssille ;)

Toivottavasti pakkaset kiristyy ja koulu aiheuttaa teille päänsärkyä. Tukehtukaa villatakkiinne, Ville rokkaa shortseja ja sandaaleita.

VILLE STAYS BANANAS.

VilleSeinä

Mieliala: Rakastunut
Taustalla soi: Camron - Get Em Girls

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »