VilleSeinä

Olympia vol.2

keskiviikko 15. helmikuuta 2006 11:37

Hieno olympiapäivä jälleen tänään tiedossa, tulessa on niin curlingmiehet, kumparehäiskät kun yhdistetyn kultatoivotkin.

Todennäköistä on, että menestys tulee tänään olemaan erittäin mukavaa. Kumpareäijät painelee finaaliin kolmestaan kenties jopa neljästään, curlingsankarit pöllyttää muutaman joukkueen ja yhdistetty päättyy suurin suomalaisjuhliin.

Kaikesta tästä huolimatta päähuomio kehittyy vihdoinkin kisoissa alkavaan lajiin, eli jääkiekkoon. Tähän asti on nähty jotain säälittävää tissinläpsyttelyä mutta nyt päästetaan irti oikeat pelaajat ja lajia päästään seuraamaan parhaimmillaan. Suomen kimppuun päästetään aina nälkäinen Sveitsi. Maa jolta on odotettu menestystä jo useita vuosia mutta koskaan siihen ei ole pystytty, nämä kisat tuskin tekevät poikkeusta tuohon kun puolivälierissä vastaan kaartelee kivenkova Kanada.

Tämän iltapäivän ottelussa kisojen mustahevonen Suomi pääsee lievistä takaiskuista huolimatta suuressa suosikin asemassa, eikä ole epäilystäkään miten ottelussa tulee käymään. Tähti numero uuno, Sakuuuu Koiiiivuuuu tulee iskemään vähintään kaksi maalia ja tarjoilee toppahousuissa pelaavalle Teemulle muutaman namusyötön ja nimeä lehteen.

Seuratkaamme innolla tämän päivän suomalaisia edesottamuksia!

VilleSeinä

Mieliala: Rakastunut
Taustalla soi: E-40 - Been There (Lil Jon biitissä)

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »