Blueborn

Nimi:
Blueborn
Kategoria:
Musiikki
Genre:
Pop / Rock
Artistin kotisivu:
www.mikseri.net/artists/?id=25491
Faneja:
1
Tarvitset Flash-tuen kuunnellaksesi musiikkia.

Faneja (1 kpl)

     

Psst, oletko kuullut näitä?

Oletko tutustunut seuraaviin yhtyeisiin, joita voit kuunnella Kuvake.netissä ilmaiseksi?

Palvelun tarjoaa Mikseri.net

Kappaleet

Saving You the Trouble

Genre: Blues Rock

Hieman hitaampaa materiaalia nauhoittamaltamme livedemolta. Syksyistä synkistelyä luvassa niille joille moinen maittaa. Jälleen odotellaan toista kotiin - turhaan.

80s Child

Genre: Rock

Elokuussa ilmestyvää esikoissingleä odotellessa kävimme kiskaisemassa nauhalle kaikki 16 Bluebornin vielä Mikseri.netistä puuttuvaa kappaletta. Nauhoitus tapahtui livenä nauhoittajamme/miksaajamme Timo Silvastin olohuoneessa. 16 kappaletta taltioitui pisutaukoineen vähän vajaassa kolmessa tunnissa.

Tämä ensimmäiseksi tänne laittamamme kappale kertoo nuorehkosta naisihmisestä, joka elää yhä 80-lukua. Tyttönen pomppii Duran Duranin tahdissa niin antaumuksella, että tukalla kestää pogoamisen loputtua vartin verran pysähtyä.

Ivalo

Genre: Rock

Toinen livesessioistamme pätkäistävä raita on virallinen "kesäbiisimme". On vapaapäivä ja aurinko porottaa kuin viimeistä päivää. Mikäpä oivallisempi ajankohta hypätä autoon, kääntää nokka kohti Ivaloa ja kaasutella tutustumaan paikalliseen iltaelämään?

Back Against the Wall (Analysis remix)

Genre: Trance

What would a pop band be without a trance remix? Nothing, of course! Mister Analysis from Holland was kind enough to provide us this kickass trance remix of one of our songs. Get on the dancefloor, biatches!

More of Analysis' work can be found from: www.ctgmusic.com/analysis

Ain't Nobody

Genre: Rock

Demon kakkosraidan lopullinen versio, jolla pitäisi vaikkujen irrota korvista. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa. Mustasukkaisuus on edelleen kappaleen teema, ja rankkaa tilitystä on luvassa.

Back Against the Wall

Genre: Rock

Uuden demon kolmosraita. Tässä nyt niitä repiviä kitaroita niitä kaipailleille. Kappale kertoo siitä vaikeasta tilanteesta, kun kaikki vaihtoehdot tuntuvat yhtä huonoilta.

Another Day (uusi miksaus)

Genre: Pop

Tämän kappaleen energialataus ei yltänyt ihan odotuksiemme tasolle joten ensimmäisen demomme miksannut Tomppa heilautti taikasauvaansa tuloksena melkoisesti rokkaavampi versio. Nyt pitäisi jyrätä jo voimallisemmin, todetkaa ihmeessä omin korvin!

Feelin' Fine

Genre: Pop

Täyteläisillä soundeilla höystetty nojailubiisi. Muhkeat Hammondit ja kitarasoundit jotka räjäyttävät lian pois. Viikon biisivalinta mikseri.netissä #45/2003! Woo!

Shame on You

Genre: Ballad

Herkkä, surumielisen kaunis balladi joka kertoo luopumisen vaikeudesta ja hänestä, jota olet salaa ikävöinyt jo kauan. Mitähän hänelle nykyään kuuluu? Laita takkaan tuli, himmennä valot ja pistä tämä kappale soimaan ja anna hänen palata hetkeksi luoksesi.

My Sweet Addiction

Genre: Rock

Nopeahko mutta rento kappale. Saattaa jäädä päähän soimaan. Kuuntele oitis ja totea omin korvin miten toimiva on wah-kitaran ja säröbasson liitto!

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »