Abandoned Soul

Nimi:
Abandoned Soul
Kategoria:
Musiikki
Genre:
Electronic
Artistin kotisivu:
www.mikseri.net/artists/?id=34337
Faneja:
2
Tarvitset Flash-tuen kuunnellaksesi musiikkia.

Faneja (2 kpl)

   

Psst, oletko kuullut näitä?

Oletko tutustunut seuraaviin yhtyeisiin, joita voit kuunnella Kuvake.netissä ilmaiseksi?

Palvelun tarjoaa Mikseri.net

Kappaleet

Kaamos

Genre: Hardcore

Lycanthropes

Genre: Hardcore

Julkaisematon tekele, tuskin moni on tätäkään kuullu :)

Deformed and Decapitaded

Genre: Hardcore

Jälleen kerran vähä vanhempaa ennen kuulumaton biisi..joskus oli kai myspaces kuuntelus mut nyt viimeistelin..ainaki rakenteellisesti..mitähä tästäki sanois..säröistä mättöö hieman taas uudenalisella tyylillä..enempi ton uusimman biisin 'growing hostile' tyyliin suht paljo häröilyä löytyy :P.... harmittaa vielki ku en osaa masteroida!!

Chaos and Order Intertwined

Genre: Hardcore

miksaus vähä kusee tässä..mut ei se mitää ei o iha viimeisteltykkää viel..vanhempi biisi mut ei o oikee ollu missää kuunneltavis ni laitan tänne..

Growing Hostile

Genre: Hardcore

Tässä taasen tulee esille hyvin ne puolet mitä mie tykkään tehä..raaka ja synkkä meno hyvät rytmit sun muut löytyy..kai tänki tahis kehtais heittää parit voltit tanssilattial :D Heitelkääs kommenttii!

Poem of the Acts of Men

Genre: Hardcore

^^ Tämmöstä synkistely hcta äänellisesti ainaki aika kovaa kamaa...kikkiki aika siisti :)

Consumed by the Prophecy

Genre: Hardcore

Oli hetken tääl..poistin ku halutti viimeistellä ja tehä kunnon lopetus..nyt se o valmis :D Mitähä muuta täst nyt sanois..suht kova träkki tuli tehtyä..kaiketi..luulis että kaikille toimii :) Suht suomi Mainstriimii mut ainaki luulis et kolahtaa..arvostelkaa ja kommentteja tulemaan perkl..voi olla et introa ja outroa viel kyhäilen mut laitan tän ny tänne jo :)

Symphony of Vengeance

Genre: Hardcore

Joo pitkästä pitkästä aikaa jotaa uutta tännekin...Tästä osottauki aika suht tiukka biisi ^^ Omasta mielestä aika suht onnistunut tekele näin niiku pitkän tauon jälkee...opittu paljon uutta ja hyviä juttuja..nykyää äänellisesti iha kivasti kehitystä tullu..ja no kai muutenki :D mitähä sit muuta..ei kai täs paskaakaa...kuunnelkaa..osa jo kerkiski jotaa laittaa previkkaan mutta no tämä o kokoversio..

Stab My Sanity (Abandoned Soul 2007 Remix)

Genre: Hardcore

Halusin tehä täst vähä järkevämmän version elikkäs lyhensin hieman ja tein paremman rakenteen..ei tosin paljoo muutoksia...tosin muutaman minsan lyhyempi..itte piän kyllä..Kuunnelkaa ja arvostelkaa

Faces Of The Past, Eyes Of Tomorrow (Insta...

Genre: Hardcore

Instant Chaos remiksi biisistä..toistaiseksi viimeisen kerran tähän biisiin kosketaan nytten..kaunista jälkeä (?) toivottavasti melodinen rymistely maittaa! Tätä o kai osannu jotku jo odottaaki..en sit tiiä täyttääkö alkuperäsen version saappaita..ainakin meny hememtin kauan aikaa ku väsättii ntää biisi..

Faces of the Past, Eyes of Tomorrow (Remix)

Genre: Hardcore

Abandoned Soul & ázwb - Faces Of The Past, Eyes Of Tomorrow (Abandoned Soul's Don't Look Back RMX) Biisin miksasin hieman paremmin joten nyt biisi toimii niinkuin sen pitäisi..pieniä muutoksia tein sinne tänne..en mitään radikaalia..Vanhan lämmitystä..ennen REMAKEN valmistumista =)

Faces Of The Past, Eyes Of Tomorrow

Genre: Hardcore

ázwbn kanssa tehty haikeaa trancecore/hardcore/industrial vaikutteinen tamppaus biisi...oikein hienoilla melodioilla..Jokainen voi vetää mielipiteet ja ladata tämän..mutta omasta mielestä toimii kuin nyrkki silmään! Biisin nimi on:
Abandoned Soul & ázwb - Faces Of The Past, Eyes Of Tomorrow

Soul Swallower

Genre: Hardcore

Ok..laitanpa tämän...Oman henk koht suosikkini..vanha tekele..ajautuisko aina jopa 2005 loppu puolelle tai 2006 alku puolelle..mutta syynä miksi en aikasemmin ole laittanut on se että miksaus puoli ei o aivan parasta..ja biisin filu on tuhoutunut vuosien varrella ni ei voi enää korjata..mutta..Kuten sanoin ehkä yks henks koht parhaimmista vanhemmista...ehkä jopa uusimmista biiseistä :) No kuunnelkaa...häröä settiä..aika onnistunut rakenne ja hieman tyylistäni eroava kikki..Mutta tyyli o sitä taattua Abandoned Soulia..Respect!

The Intensity of Suffering

Genre: Hardcore

Okei..uutta biisiä jälleen..ollu valmiina jo jonku aikaa mutta unohtanu vaan uppailla..Biisi on tehty yhden hollantilaisen hc tuottajan kanssa..Evolvan..synkkää/melodista matskua..toimii erittäin mukavasti omaa korvaan..Biisi kulkee nimellä
Abandoned Soul & eVolva - The Intensity of Suffering

Still Abandoned

Genre: Hardcore

New TRack...vähä sanaisuutta ilmassa...ei jaksa keksiä mitää :D Kuunnelkaa...melodista settiä..iskee tai ei..:)

Neurotic Pain

Genre: Hardcore

Joo pitkästä aikaa uutta rallia..täl kertaa suoraviivasempaa mättöä ilman sen suurempia taukoja :) Synkkää ja raastavaa ydintä..I like....Hope you 2!

All of Them (Are Gonna DIE)

Genre: Hardcore

Uutta biisiä pienen tauon jälkeen taas..toivon mukaa maistuu...tällä kertaa tosiaa vähä synkempää materiaalia..mutta kai tämäkin menee siihe melodiallisee joukkoo vielä :) mutta kovaa kamaa jälleen..kaiketi..no itte pidän..Toivon mukaa myös muutkin..no se selviää..

Spirits of Gods

Genre: Hardcore

Häröä mutta niin kaunista...hmmm...joo...erikoista tällä kertaa...kelle toimii kelle ei..se selviää :D

Beyond Your Imagination

Genre: Hardcore

Uutta party biisiä bile kansalle..seuraavaksi tulossa synkempää materiaalia..Tämä biisi menkööt vielä kesäbailauksen piikkiin..Ehkä hieman liianki saman tyylistä ku pari edellistä biisiä..mutta ei huono :)

Dark Transvision

Genre: Hardcore

Pienen tauon jälkeen uutta settiä..Tällä kertaa ehkä vähän hiemanenempi kikkailua biisissä...joitaa erittäin onnistuneita kohtia ja sitte sitä keskitasoa..iha hyvä biisi omasta mielestä mutta ei iha parasta osaamista kaiketi...no uskoisin että toimii kummiski kaikille teille hardcore friikeille :) Tätä ainaki hioin aika kauan :)

What! (Abandoned Soul Remix)

Genre: Hardcore

Teinpä oman näkemyksen pain controllin uusimmasta biisistä What! Elikkäs Pain Control - What! (Abandoned Soul Remix)
Omasta mielestä toimii hemmetin hyvin :)

Next Chapter of My Life

Genre: Hardcore

Uutta puskee ulos purkista...synkkää jälleen..melodialla höystettyä hardcorea..ei jaksa jauhaa tähä mitn...
Klik Klik boooyaaaa

Abandoned Soul & dOob - Lone Heart

Genre: Hardcore

uutta dOobin kaa tehtyä yhteistyö biisiä.. Trancecorea tällä kertaa luvassa hieman gabberimaisilla kikeillä :) Gabber meets trancecore xD tai jotaa..no ei..hieno kappale..:) jossa mukana myös kivasti säröä ja joissaa kohtia myös nopeuttakin..:) osakseen surullinen kesäbiisi..gabber/hc faneille..kuunnelkaa ja arvostelkaa!

Abandoned Soul & dOob - Silent Voices

Genre: Hardcore

Ensimmäinen yhteistyö biisi dOob nimisen artistin kanssa...ehkäpä olette kuullet hänen biisejään mikserissä..omasta mielestä hemmetin hyvä träkki..eikai siin muuta...ota biisi kuulevii korviisi ja sano mitä mieltä ootte!
Abandoned Soul & dOob - Silent Voices

God's Punishment

Genre: Hardcore

Joo-o..mitäpä täst sanois..varmaa mun paras biisi mitä olen tehnyt..siis tavallaan..melodistaha tämä on..että jos synkkää ja raastavaa odotitte ni saatatte pettyä..mutta omasta mielestä taidokkain ja paras biisi mitä olen tehny..iha oma mielipide..
Tulee mielee vaa että ku menee päin vittua ni tämä biisi on aika lailla tehty tähän fiiliskeen..
Kuunnelkaa ja toivottavasti nautitte..
Surullista hardcore viihdettä

RazorTech

Genre: Hardcore

TÄMÄ BIISI OLI JO HETKEN VERRAN TÄÄLLÄ...Muttapoistin sen sillä oli hieman kesken eräinen..kiitos ainakin tuomakselle laitoin sitä kikkiä nyt sinne breikkiin :) Joten Mahtipontista hardcorea jykevällä kikillä..tämä toimii ittelleni ainakin vielä paremmin ku se eka versio :) nytte kaikki äänet kuuluu hieman tervämmin ja kirkkaammin :) No arvostelkaa ja kuunnelkaa!

I'll Tear Your Eyes Off

Genre: Hardcore

Uutta biisii..pitkästä aikaa kokonaa itse tekemä..omasta mielestä ei mun parasta osaamista..mutta ei huonokaa..onha tää rankka..mutta tavallaan ei tarjoa mitään uutta :( jotenki ideat ollu kadoksissa viime aikoina! no ei siin..kuunnelkaa ja arvostelkaa

Abandoned Feelings

Genre: Hardcore

Hmm..mitähä täst sanois..parhaimpia biisejä...synkemmällä linjalla ku muutamat edelliset..ja jälleen uusia kikkoja..sekä yhet parhaimmista kikeistä mitä olen tehny..Nopeampaaki ku yleensä omat biisit...kuunnelkaa!

Unable to Understand

Genre: Hardcore

Uus biisi uusilla kikoilla ja kikillä..omasta mielestä biisissä paras kikki minkä olen saanu aikaa..sekä muutenki iha hyvä meno :) no eihä siin muuta..kuunnelkaa ja arvostelkaa!!

Catastrophic Experience

Genre: Hardcore

Erittäin hieno biisi omasta mielestä..toimii omaa korvaa sairaan hyvin..yks parhaimpia biisejä mitä olen aikaan saanu...kikat parhaimpia ja melodiakin addiktoiva :) kuunnelkaa ja arvostelkaa! Viimeistelty ja parempi laatunen versio on kovaytimes sitten..että kannattaa sieltä ladata :)

Ungrateful

Genre: Hardcore

Pienen tauon jälkeen uutta biisiä..Tällä kertaa erittäin synkkää ja raastavaa :) Joku masennus nähtävästi vaivannu nyt jonku aikaa ni ajattelin tehä jotaa synkkää! Kuunnelkaa itte ja arvostelkaa.

Àzwb - Exact Answers (AbandonedSoul RMX)

Genre: Hardcore

Tein oman näkemyksen ázwb:n biisistä Exact Answers...Melodiallisempi versio...kuunnelkaa/arvostelkaa!
Biisin kokonimi on
ázwb - Exact Answers (Abandoned Soul RMX)

Darkside of the moon

Genre: Industrial

Tällä kertaa lähinkin erittäin rankalle linjalle...erittäin raaka ja brutaali tehdas äänillä höystetty biisi...oiskoha yks rankimpia jopa..hyvin toimii..pistäkää jotaa jos jaksatte :D mitäs täs taas muuta höpisee..kuunnelkaa!

Fuck Heavy Metal Retro (AS Furious RMX)

Genre: Hardcore

Oma näkemykseni Zutsuu Masta - Fuck Heavy Metal Retro biisistä!! Speedcoreaha tämä on suurimmilta osin mutta laitan nyt kummiski hardcoren tuonne luokitteluks sillä sitäkin löytyy :) hehe..no toimii hemmetin hyvin tää biisi..ja itseasiassa taitaa olla mun ensimmäinen kunnon speedcore biisi! joten..kuunnelkaa ja nauttikaa! Biisin nimi kokonaisuudessaan on :
Zutsuu Masta - Fuck Heavy Metal Retro (Abandoned Soul's furious RMX)

Rustet Fingers

Genre: Hardcore

Biisi oli jo kerran täällä..mutta asvpn
avulla huomasin pari huonoa kohtaa mitkä tarvi muuttamista/viimeistelyä..viimeistelin itseasiassa koko biisin lisäilin kaikkea pientä..joten biisi on nyt sitte aivan uutena versiona täällä!

Uuden tyylsitä mättöä multa tällä kertaa..synkkää melodiaa tarjoava kappale josta löytyy hieman terror vaikutteita..hemmetin hyvä melodia biisissä..mitäs tässä muuta höpisemään..kuunelkaa itse!

A Good Day to Die

Genre: Hardcore

Uutta trance/hardcore maista mättöä..erittäin raastavilla basareilla...toimivaa mättöä hardcoren ystäville...erittäin melodista..:) omasta mielestä mun parhain biisi..etenkin ku ekaa kertaa leikin kunnolla pianolla :) Kuunnelkaa ja arvostelkaa..

Abandoned Soul & Zutsuu - Brainbashin

Genre: Hardcore

Zutsuu Mastan kanssa tehtyä mahtipontista/vitun raakaa mättöä! Saatiin vähän inspiksiä Le Bruit Qui Courtin Blood Bowl EP:stä :)
Paremmalla laadulla tutusta osoitteesta!
Biisin koko nimi: "Abandoned Soul & Zutsuu Masta - Brainbashin"
Japanilainen sample: "Nyt aloitamme hyökkäyksen meidän puoleltamme!"
/Epic/fucking raw shit made with Zutsuu Mastal! We got some inspiration from Le Bruit Qui Court's Blood Bowl EP :)
Get it in better quality at the old address!
The track's whole name: "Abandoned Soul & Zutsuu Masta - Brainbashin"
The Japanese sample: "Now we will start the attack from our side!"

150-300 BPM

Parasite activity

Genre: Industrial

Uutta materiaalia..helvetin hyvin toimiva biisi..ainaki omasta mielestä..Omaa tuttua tyyliä jatketaan edelleen..erittäin rankkaa mutta hyvää.. Pistäkää kommenttia! Viimeistelty ja koko versio löytyy tuolta Kovaydin vastarinnasta...jolla kiinnostusta löytyy ni käykää tsekkaas se ja muut saitin biisit ;)

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »