Nightwish

Nimi:
Nightwish
Kategoria:
Musiikki
Perustettu:
02.08.2007
Jäseniä:
1440

Nightwish -

Anette vs. Tarja! eri näkökantoja asiaan, kiitos.

Lisää kirjanmerkki » Keskustelut » Nightwish » Anette vs. Tarja! eri näkökantoja asiaan, kiitos.

Sivu: 1 2 3 seuraava »

Kirjoittaja

Anette vs. Tarja! eri näkökantoja asiaan, kiitos.

mankku
02.11.2007 10:06

mankku


Dpp on myynyt ruotsissa kultaa ja suomessa triplaplatinaa viime kuun loppuun saakka. turusen lähtö ei siis ole haitannut pahemmin.

mutta kirjoitelkaa omia mietteitänne Anette vs. Tarja

tässä muutama aloitus:
omasta mielestäni Anetten ääni on ehkä liian pehmeä, hieman pop-mainen. toivottavasti se lujittuu ensi levyyn mennessä.
Tarjan ääni oli taas kuin viiltävänraikas jääpuro.

Tarja piti aina korsettia ja hyvä kun edes liikkui lavalla. Anette taas moshaa ja hilluu juuri niinkuin pitääkin.

ja tuskin tarvitsee edes mainita nightwishin muiden jäsenten mielipiteitä asiasta.

kritiikkiä ja kiitosta molemmin puolin.

Bells
02.11.2007 12:55

Bells


Mä tykkään Aneten äänestä ja on se nättikin.
Tarjan ääntä taas rakastan, mutta toisaalta sen viimeiset hetket ja oleilu Once levyllä ei oikein enään vakuuttanu, mulle on jääny Once levystä sellanen fiilis ettei Tarja käytä niin monipuolisesti ääntään ja että se on sellasta ns. keskitiellä köpöttelyä eikä sellasta korkeelta ja kovaa niinkun se tuntu ennen Once levyä olevan, joten mikäli Tarja olis jatkanu tota tasasta köpöttelyä tiellä (= ei niin korkealta laulamista ) niin hyvä että nyt otettiin laulaja joka ei edes pääse niin korkealle.

Toisaalta niinkuin ihmiset on sanonu, Nightwishistä on tullut vähän vähemmän hevimäistä musiikkia, eli vähän popahtavaan suuntaan ollaan menossa, mutta toisaalta NYT Nightwish ei kuulosta pahalta, että jäädään odottamaan seuraavaa levyä ja katellaan että mihinpäin tää oikein kehittyy.

Yhtään en ole katkera siitä, että Turunen potkittiin pellolle ja se on äärimmäisen hyvä asia, ettei edes yritetty löytää Tarjan kaltasta laulajaa. Tarja on loistava laulaja, " mutta aikaansa kutakin sanoi pässi jonka pääleikattiin. "
Ja muutenkin se Tarjan loppuajan säheltely tuntu olevan jo pikkasen liikaa.. Etenkin ne uudet esiintymis vaatteet! Hyrr.. Kaikki muuttu ku joku prkl Marcelo tuli kehiin.

Nightwolf
04.11.2007 02:06

Nightwolf


No siis näin alkuun voi sanoa, että Anette osaa laulaa hyvin ja Nightwish on edelleen Nightwish, eli Tuomaksen hengentuotantoa.

Mutta mutta, tavallaan sitä jäi kaipaamaan Tarjan dramaattisempaa ääntä. Anetten ääni on kiva, mutta ehkä liian massamainen. En ole vielä päässyt näkemään Nightwishiä livenä uudella kokoonpanolla, mutta ainakin videoilla minua häiritsee Anetten popprinsessaketkutus. Herranjestas, äijät soittavat heviä ja nainen keikkuu kuin mikäkin Britney. Ja mitä pukeutumiseen tulee, Tarjan asusteet sopivat tunnelmaan paremmin.

Eli, näin yhteenvetona, Nightwishista ei tullut huono bändi, mutta oli kivaa kun Nightwishilla oli laulajan puolesta jotain erikoista. Tähän on tyydyttävä.

iinuliini
08.11.2007 19:36
Muok:08.11.2007 19:39

iinuliini


Itse tykkäsin Tarjasta enemmän, ääni ja kaikki oli kohallaan. On Anetellakin kaunis ääni mutta ei Nightwishiin sopiva,mielestäni. Ehkä liian poppimainen :D
Ja kamalaa kun Anette laulaaa niitä piisejä joita tarja veti silloin, Se ei vaan osaaa.. :S

iinuliini
08.11.2007 19:40
Muok:08.11.2007 19:42

iinuliini


Nightwish on vaan pilalla. Sen ei kuulu olla mitään aneten vetämää poppia.
iinuliini muokkasi viestiä 19:56 08.11.2007

--Sakataki--
18.11.2007 19:23
Muok:18.11.2007 19:24

--Sakataki--


Anetten ääni on jotenki ärrrsyttävä.Tarjan laulu passas paljo paremmin Nightwishiin,kun Anetten :/0

--Sakataki-- muokkasi viestiä 19:24 18.11.2007

Mutta kyl Nigthwish tekee edelleen hywää ja kuunneltawaa musaa :)

[HeavenQueen]
19.11.2007 17:30

[HeavenQueen]


Tomm]90 kirjoitti:
Kehun kumpaakin, mutta myös haukun:

Turusen aika oli melko Evanecence- wannabe aikaa. Musiikki oli melko samanlaista, vaikka Nightwishillä ehkä vähän rauhallisempaa. Mutta ääni oli kuitenkin loistava ja sopiva. Hän jopa esiintyi musiikkivideoissa hyvin, josta sitten tullaankin Anetteen

Anettella on mahtava ääni myös, mutta kyllä jää Tarjan varjoon. Mutta nyt Nightwish on päässyt tästä wannabe kohdasta yli ja valmistetaan erinlaista musaa. Anettessa ei ole mitään vikaa, paitsi hänen esiintymisensä esim. Amaranth musiikkivideossa. Hirveää heilumista ja ilmeet olivat, no, siinä ja siinä.

Mutta jos olisi pakko valita, sanoisin Tarja Turusta paremmaksi

miten kukaan voi väittää että Tarja aika on evanescence wannabe aikaa koska nightwish on ollut pystyssä ennen evanescenceä?

perhana
26.11.2007 22:47

perhana


mun mielestä tarja oli hyvä ton tyylisee bändii. toi anette on mun mielestä liian pop tyyppinen laulaja.

-Cabriella-
28.11.2007 07:38

-Cabriella-


Tarjan lähön jälkee en jaksa enää kuunnella koko bändii.. Anette ei oo lähellekää Tarjan veronen, mut se on tietty vaa miun mielipide eikä mielipide asioista voi kiistellä..

Darth_Revan
28.11.2007 07:43

Darth_Revan


Nightwish ei ole enää samaa raskasta musiikkia nykyään, kuin mitä se oli Tarjan aikana. Oikeastaan Nightwish ei melodioiltaan ole mitenkään kauhean erityinen bändi, vaan Tarjan laulaminen sai sen kuullostamaan erityiseltä ja siitä pidin itse. Anetten laulu on ihan hyvää, mutta kuitenkin tusinakamaa ja tyyli on muuttunut bändillä sen verran, etten oikeastaan kuuntele näitä uusia biisejä lainkaan.

Wildfire
03.12.2007 12:46

Wildfire


mielestäni tarja oli parempi.. en enään kuuntele koko bändiä muuten kuin tarjan aikaisia kipaleita.

Pekkksu
07.12.2007 15:09

Pekkksu


Kyllä Nightwish toimii mielestäni molempien laulajien kanssa, olisi mielenkiintoista kuulla uudet biisit Tarjan laulamina, toimii ainakin hyvin Aneten laulamina. :P

^jerppa^
08.12.2007 15:15
Muok:08.12.2007 15:16

^jerppa^


Ah.. En tajua tota "Nightwish on nykyään massa-paskaa" jne. juttua. Ei bändin tärvi olla mitenkään erikoinen ollakseen hyvä (tai ei ainakaan mun mielestä, ja uskon, että moni joka sanoo niin, kuuntelee itsekkin jotain aivan "tavallista"). Ja sitten toi että "Nightwish ei ole enää niin heviä/raskasta": Holopainen on sanonut, että uudelta levyltä löytyy Nightwishin raskain biisi ikinä (Master Passion Greed). Kyllä monelle muullekkin kommentille nauroin kippurassa, mutta tässä nämä silmään pistävimmät =)

Anile-
09.12.2007 14:55
Muok:09.12.2007 15:14

Anile-


Tarja. Parempi. Nightwish ei ole entisensä ilman tarjaa. Ja nykyisen Nightwishin kaltasia bändejä (luulen ainakin) on maailma täynnä. Tarjan ollessa bändissä, siinä oli oma erilaisuutensa! Go Tarja GO! 00

Anile-
09.12.2007 15:11
Muok:09.12.2007 15:12

Anile-Walo-
11.12.2007 09:24

Walo-


Tuota tuota. Vanha Nightwish on aivan mahtavaa ehkä jopa parasta mitä tiedän, mutta niin on uusikin ei se laulaja vaan ne muut osiot joilla kappaleita tulkitaan. Tarjan lauluääni on mitä mahtavin mutta niin on myös anetten.

Grennie
14.12.2007 15:52

Grennie


Vuosina 1997-2006 olin oikeestaan vain Nightwishin kuuntelija ja heidän uran seuraaja. Alusta lähtien lempibiisit ovat olleet niitä, joissa on ollut paljon miesääntä. Varsinkin Marcon liittymisne jälkeen aloin pitämään bändistä enemmän, koska hänelle tehtiin enemmän lauluosuuksia. Tuomaksen sävellyksistä olen kuitenkin joitakin poikkeuksia lukuunottamatta aina tykännyt.

Nightwish -faniuteni alkoi tämän vuoden alussa, kun ensi kertaa kuuli uusia maistiaisia sekä uuden laulajan henkilöllisyys alkoi selviytyä. Kun olin ensimmäisen kerran kuullut 3 biisiä kokonaan olin vakuuttunut: Ensi kertaa kuulin Nightwishissä sen, mitä olin aina kaivannut. Kiitos Anetelle siitä. Englannin lausuminen, NW:n nopeisiin melodian vaihteluihin vastaava ihanan heleä, kaunis, mutta ryhdikäs ääni ja myös ulkonäölliset/tyylilliset seikat.

Levyn ilmestyttyä olin todella vaikuttunut. Tuomas oli onnistunut tekemään bändin historian rankimman ja mahtavimman levyn, vaikka klassinen laulu oli hävinnyt. Eikä mulle tullut sitä välillä jopa korvaa riipivää tulkintaa, jota tarja mulle usein tarjoili, eikä myöskään sitä huvittavaa Englannin lausumista.

Toissailtana näin Joensuussa Aneten ensimmäisen kerran livenä, eikä hän todella pettänyt sieläkään. vanhat biisit hän veti tyylikkäästi ja laululinjat oli sovitettu uuteen ja jopa parempaan uskoon, kuin ennen. Erityisesti Ever Dream ja Sacrament of Wilderness säväytti. Keikan kaksi viimeistä biisiä meni vähän ohi, koska en ole niistä koskaan ikinä tykännyt, enkä nytkään jaksanut kiinnittää huomiota (Wishmaster & Wish I Had an Angel). Vaikka kiertue on edelleen melko alussa, niin Aneten lavaesiintyminen oli positiivista ja hän hallitsi myös välispiikit ja otti yleisönsä. Must tuntu, et edelleen pieni miinus tulee joidenkin biisien tulkinnassa.. muutamassa kohdassa mietin, et "Onkohan hän yhtään ymmärtänyt, että mitä niissä' lyriikoissa lukee tässä kohassa ja mitä Tuomas sillä tarkoittaa", mutta uskoisin, että tuollaiset seikat saadaan kuntoon kokemuksen karttuessa.

Tiivistyksenä musta tuli oikea Nightwish -fani Aneten ansiosta. Tai ehkä sen ansiosta, että pääsivät Tarjasta eroon. Innolla odotan tulevia keikkoja ja jopa seuraavaa levyä, kun Tuomas tietää etukäteen kuka ne biisit laulaa.

Grennie
14.12.2007 18:11
Muok:14.12.2007 18:20

Grennie


Haaska kirjoitti:
Nesti heiiiiij..Grennie siis.. Ei voi olla totta..

Mutta... Näillä mennään. NW saa jatkaa matkaansa, minä jättäydyin kyyvistä Joensuun keikan jäläkkeen.

Ikävää, mut Nesti hyppäs tähä junaa vasta kunnolla kyytiin.. aikaisemmin roikuin viimesen vaunun perällä ;)

Mutten sano, etten nauttisi edelleenkin paljon joistain vanhoista biiseistä joissa Tarja laulaa. Muunmuassa Ghost Love Score, Gethsemane, Dead Boy's Poem, Swanheart ja Astral Romance saavat edelleen karvat nousemaan pystyyn, kun niitä vihdoin pystyy taas kuuntelemaan kunnolla. Mut kokoajan on musa mennyt eteenpäin.. Oncesta tykkäsin eniten sen ilmestymisen jälkeen ja nyt suosikki kaikist NW-levyistä on Dark Passion Play.. Mä oon täysillä messissä nyt tässä uudessa aikakaudessa, toivottavasti moni muukin.. (:

Grennie muokkasi viestiä 18:15 14.12.2007

Grennie muokkasi viestiä 18:19 14.12.2007

LoikkivaLokki
18.12.2007 23:40

LoikkivaLokki


On se vaan niin että Anette vie potin kotiin! Oon aina rakastanu natuvissysiä mutta nyt hyppäs oikeelle tielle. Ei o enää Tarjaa jarruttelemassa poikien kirjotusta...aivan mahtavaa kamaa. sitäpaitsi ku Tarja viime levyillä yritti laulaa normaalisti siitä tuli kamalaa, joka sanoo sen että tarja osaa vaan ja ainoastaan oopperaa. Anette taas hallitsee sen laulutyylin jota jaksaa kuunnellakki vaikka 20 levyy. ne oopperajutut rupes kyl mua ainaki V******A.

downfall-
30.01.2008 14:58

downfall-


Anette uudessa tyylissä, tarja vanhemmissa.
Tarjan "kosto"-levy oli aika pohjanoteeraus :D

Misery_
31.01.2008 23:18

Misery_


^jerppa^ kirjoitti:
Ah.. En tajua tota "Nightwish on nykyään massa-paskaa" jne. juttua. Ei bändin tärvi olla mitenkään erikoinen ollakseen hyvä (tai ei ainakaan mun mielestä, ja uskon, että moni joka sanoo niin, kuuntelee itsekkin jotain aivan "tavallista"). Ja sitten toi että "Nightwish ei ole enää niin heviä/raskasta": Holopainen on sanonut, että uudelta levyltä löytyy Nightwishin raskain biisi ikinä (Master Passion Greed). Kyllä monelle muullekkin kommentille nauroin kippurassa, mutta tässä nämä silmään pistävimmät =)

Joo, löytyy Master Passion Greed, raskain biisi missä Anette ei kuitenkaan laula, paitsi jotain taustoja korkeintaan? Eipä tietenkään kun se laulaa vaan niissä poppisbiiseissä :) mutta silti olen sitä mieltä että Anette, ah. Ei Anetessa ole mitään vikaa. Siinä naisessa on vaan sitä jotain. Tyyliä, kauneutta, lauluääntä. Voisi ehkä jättää ne legginssit ja minihameet musavideoista pois. =D

Mielestäni Nightwish on nyt mennyt kaupallisempaan, mutta oikeaan suuntaan. Koska sitä musiikkia mä oon aina kuunnellut, en niinkään Tarjan loilotusta, ja nyt se musiikki on tullut omasta mielestäni paremmaksi. Ennen Nightwish oli yhtä kuin Tarja, mut nyt se on kokonainen yhtye, JOTA KELPAA KUUNNELLA \o/

Misery_
31.01.2008 23:21

Misery_


Ja sitä paitsi, Anette tuo muutenkin bändiin jotain ihan uutta ja erilaista. Ei kukaan olisi jaksanut uuteen Nightwishiin samanlaista laulajaa kuin Tarja, eikä varmaan sitä odotettukaan? Anetessa on särmää. Mielestäni näin on hyvä.

Ja Nightwishin musiikki oli vuodesta toiseen ollut samanlaista, toistunut samojen kuvioiden mukaan, eikä Oncella Tarjan ääni kuulostanut enää miltään. Sitä suuremmalla syyllä oli aika vaihtaa vähän tyyliä. Tai siis ei nyt kokonaan vaihtaa, mutta uudistautua. Toivottavasti joku ymmärtää mitä ajan takaa. 0

lartza_85
31.01.2008 23:30

lartza_85


nightwish perustettiin aikoinaan hevi bändiks ja tarja teki bändistä semmoisen joka sai bändin erottumaan massasta ja ennen kaikkea hyvällä tavalla. silloin nightwish ei edes yrittänyt olla kovin kaupallinen mutta silti levyt möi todella hyvin.. mutta nyt kun anette on laulajana niin bändi ei erotu enää millään tavalla massasta 0 ja aneten laulussa ei sinänsä ole mitään vikaa jos kyse olisi poppi bändistä, mutta nightwish soittaa raskaampaa musaa johon aneten ääni ei sovi yhtään 0 mielummin kuuntelisin sitä kun holopainen itse laulaisi 0

Misery_
31.01.2008 23:36

Misery_


Miten te voitte väittää että bändi ei erotu massasta? Mainitkaa yksi yhtye joka on samanlainen kuin Nightwish? Itse en keksi. Ei tämä nyt mitään massaa ole vaan Nightwish, herranjestas. Sillä on kuitenkin vielä se oma maineensa ja soundinsa, joka ei mielestäni ole vielä hukkunut mihinkään massaan. Niitä wannabe-Tarja-oopperahevibändejä on kyllä useampia....

Grennie
01.02.2008 18:24

Grennie


Misery_ kirjoitti:
Miten te voitte väittää että bändi ei erotu massasta?

Tuo on oikeesti argumentti, jota mäkää en oo koskaan ymmärtäny. Jos tuota uutta levyä on yhtään kertaan kuunnellu läpi, ni mite siitä saa massamusiikkia :/ en ymmärrä..

Misery_
02.02.2008 04:33
Muok:02.02.2008 04:36

Misery_


Grennie, samaa mieltä. Siis ihmisten ajatukset on oikeesti vääristyneitä, teillä on se massa-mielipide PÄÄSSÄNNE. Avatkaa korvat ja kuunnelkaa sitä levyä tosissanne. Jos ei avaudu, niin ei avaudu, mutta ei silti pidä väittää että musiikki on massaa, koska massasta se on aika kaukana.

Niin, ja jos siis tulette levyn kuuntelun (ei siis kertakuuntelun vaan läpikohtaisen) jälkeen tänne vineemään että Nightwish ei erotu massasta, olisi mukavaa että osaisitte myös perustella miksi ei.

DaRiuS
02.02.2008 04:38

DaRiuS


no täytyy sanoa et ei kaikki aikasemmat tarja-nightwish biisit oikee iskeny ja ei nää kaikki uudet anette biisitkää iske.. mut hyvää musaa muute ja nyt anetten aikana tää on samanlaista ku muutki et ei erotu massasta mut taas tarjan aikana erottui koska tarjahan on "koulutukseltaan" oopperalaulaja tms niin se laulu oli "erilaista" mut ehkä tää vaan on aamuyön kuvitelmia.. :P

Misery_
02.02.2008 14:38

Misery_


Öö.. eli "Tää ei sen takia enää erotu massasta koska Anette ei laula oopperaa ja kaikki muut on massaa paitsi oopperalaulajat." Mwah 0

lartza_85
02.02.2008 14:49

lartza_85


Misery_ kirjoitti:
Miten te voitte väittää että bändi ei erotu massasta? Mainitkaa yksi yhtye joka on samanlainen kuin Nightwish? Itse en keksi. Ei tämä nyt mitään massaa ole vaan Nightwish, herranjestas. Sillä on kuitenkin vielä se oma maineensa ja soundinsa, joka ei mielestäni ole vielä hukkunut mihinkään massaan. Niitä wannabe-Tarja-oopperahevibändejä on kyllä useampia....
noh koko bändi vaikuttaa nykyisin lähinnä joltakin tökeröltä within tempetion tai ym kopiolta
0 ja kuten sanoin jo aikaisemmin niin anette sopis äänensä puolesta poppilaulajaks, mutta yhteen joka soittaa heviä niin ei todellakaan.. ja että hyppii lavalla tyylin farkkuhameessa ja hirmu pirteenä ees takaisin niin tekee vaan entistä enemmän massamaisen vaikutelman.. ja miten joku voi väittää että tarjan ääni tai esiintymistyyli olisi jotenkin massaa, tarja teki asiat omalla tyylillään ja se oli tyyli joka nosti bändin koko maailman tietoisuuteen 0 jos aneten kaltainen laulaja olis ollu bändissä se ei olis ikinä ollut niin suuressa suosiossa ja eikä olisi ikinä päässyt näin pitkälle..

Misery_
02.02.2008 15:08

Misery_


Within Temptationiin turha verrata, musiikkityyli täysin erilaista ja lauluääni enemmänkin Tarjaa kuin Anettea.

Sitä paitsi Tarja oli ennen, mitä sitä enää murehtimaan? Jos Tarja nosti bändin kansan tietoisuuteen niin hyvä juttu, mutta julkisuudessa se edelleen on pysynyt vaikka laulaja vaihtui. Kyllä sekin jotain merkkaa.
Ja "vanhalla" Nightwishilla ainut listoilla pitkään pysynyt biisi oli varmaan joku Nemo, ja nyt tällä "uudella" on ollut samaan aikaan listoilla joku kolme biisiä samaan aikaan. Ja pitkään oli nekin.

lartza_85
02.02.2008 15:24

lartza_85


misery otapas asioista selvää ennen kuin puhut 0 kannattaa käydä katsomassa vaikka nightwishin omat nettisivut ja tulla sitten katsomaan että ainut menestynyt sinkku olisi nemo, sillä nightwishillä on todella moni sinkku myynyt hirmu hyvin 0 ja varmastikin suuri syy miksi nightwish on nyt myynyt hyvin on juurikin se että laulaja vaihtui ja ihmiset halusivat heti alussa kuulla minkälaista musiikkia nightwish nykyisin on..

Misery_
02.02.2008 20:10

Misery_


lartza_85 kirjoitti:
misery otapas asioista selvää ennen kuin puhut 0 kannattaa käydä katsomassa vaikka nightwishin omat nettisivut ja tulla sitten katsomaan että ainut menestynyt sinkku olisi nemo, sillä nightwishillä on todella moni sinkku myynyt hirmu hyvin 0 ja varmastikin suuri syy miksi nightwish on nyt myynyt hyvin on juurikin se että laulaja vaihtui ja ihmiset halusivat heti alussa kuulla minkälaista musiikkia nightwish nykyisin on..

No mä en sanonut niin että Nemo olisi ollut ainut NW:n menestynyt sinkku koko sen uran aikana, itsekin tiedän kyllä ettei ole 0 Tarkoitin sillä vain, että PITKÄÄN menestynyt, ei varmaan koskaan aikaisemmin NW:llä ole ollut kolmea biisiä listoilla samaan aikaan (lartza: en tiedä onko näin mutta veikkaan, asia ei kiinnosta niin paljon, että jaksaisin tarkistaa) paitsi nyt Aneten ansiosta? Harmi... no mutta joo, tottakai alkusuosio johtui just siitä mielenkiinnosta, mutta menestystähän sekin!

lartza_85
02.02.2008 20:19

lartza_85


misery kyllä on ollut näin ennenkin 0 mutta nyky nightwish on todella kaukana hevistä ja yleensäkin raskaammasta musiikista, ja varmaan suuri osa jotka tykkäävät nightwishista aneten aikaan enemmän kuin tarjan aikaan on juurikin teinejä joiden musiikkimaku on enemmän poppi painoteista, ja ainankin itse tunnen monia jotka kuuntelevat raskaampaa musaa ovat lopettaneet nightwishin kuuntelun sen jälkeen kuin anette tuli laulajaksi, eli fanit on vaihtunut aika suurelta osalta..

Misery_
02.02.2008 20:24

Misery_


Heh, kiitti, olen siis teini joka kuuntelee poppi-massa-musiikkia! Selvä... mutta musamakuni on edelleen laaja, ei pelkkää poppia. Kuuntelen kyllä paljon raskaampaa kuin uusi NW on, enkä todellakaan sano että se olisi edes raskasta, eihän se ole, ennen Anettea oli. Mutta nyt kun se ei ole enää raskasta, se on parempaa 0

Misery_
02.02.2008 20:26
Muok:02.02.2008 20:30

Misery_


Mutta: mulle on aivan täysin sama jos todella ajattelette, että uuden Nightwishin kuuntelijat, ja ne jotka siitä tykkää, on massateinejä 0 Mulla on silti omat mielipiteet enkä anna sentään muiden muutella niitä, niinkuin ne ihmiset tekee, jotka oikeasti kuuluvat siihen massaan.

Ja painotan vielä, että olen kyllä kuunnellut kyseistä yhtyettä kauan ennen Aneten tulemista. Siis jos joku luulee, että aloin diggaamaan siitä vain Aneten takia, tai sen jälkeen kun kuulin ekaa kertaa Amaranthin ja se oli niin ihku, eheei... Että mun on kyllä helppo verrata vanhaa ja uutta Nightwishia keskenään, ja olen vain sitä mieltä että nykyinen on parempi. Kiitos.

^jerppa^
10.05.2008 13:44

^jerppa^


lartza_85 kirjoitti:
mutta nyky nightwish on todella kaukana hevistä ja yleensäkin raskaammasta musiikista

:D:D:D:D::D Nyt sitte repes niin pahasti. Uusi levy on todellakin aivan yhtä raskasta kun ennenkin, ainakin suurinpiirtein. Mites helvetissä se laulutyyli siihen musiikin raskauteen vaikuttaa? Jos ei ole oopperatyylistä laulua (jota ei kylläkään ollut edes Oncella ja CC:llä), niin ei ole raskasta musiikkia? Okei.

Grennie
12.05.2008 08:44

Grennie


^jerppa^ kirjoitti:
lartza_85 kirjoitti:
mutta nyky nightwish on todella kaukana hevistä ja yleensäkin raskaammasta musiikista

:D:D:D:D::D Nyt sitte repes niin pahasti. Uusi levy on todellakin aivan yhtä raskasta kun ennenkin, ainakin suurinpiirtein. Mites helvetissä se laulutyyli siihen musiikin raskauteen vaikuttaa? Jos ei ole oopperatyylistä laulua (jota ei kylläkään ollut edes Oncella ja CC:llä), niin ei ole raskasta musiikkia? Okei.

Ja muutenkin täl uudel levyl on eniten raskaita biisejä.. hyvä, ettei pelkkää mättöä koko levy ;D

Apsu^
15.05.2008 07:49

Apsu^


Monille niille, jotka eivät ole kokeneet tämmöistä koskaan ennen: Bändien kokoonpanot muuttuvat toisinaan. Siitä huolimatta bändi voi yhä olla hyvä, ehkä jopa parempi kuin ennen. Itse en jää kyynelehtimään Tarjan perään, sillä näin on nyt käynyt. Jos tahtoisin kovasti vain Tarjaa, kuuntelen vain uutta tuotantoa ja sillä selvä. Parasta ehkä myös on se, kun ihmiset sanovat "Anette on ihan huono laulaja, kun se pukeutuu niin tyhmästi".
You win at life.

Maatuska^
16.05.2008 12:45

Maatuska^


Tarja Paljon Parempi0

sinful
31.05.2008 16:58

sinful


Anette teki hommasta poppia.. (Liian poppia mulle siis.)
Linjaa on aina muutettava ainakin hiukan uuden laulajan myötä. Mutta nyt sitä ei enää siedä millään! Tekstit viel luotettavaa holopais tasoa ellei bye bye:tä oteta mukaan. Eli siis vastaukseni on Tarja.

Casinohuoneella nyt 450 ilmaiskierrosta ja 200 euron bonus!x