Koulukiusaaminen kuriin

Nimi:
Koulukiusaaminen kuriin
Kuvaus
Koulukiusaaminen on saatava kuriin Suomen kouluissa. Liian moni lapsi ja nuori joutuu pelkäämään koulupäivänsä aikana. Nimittelyä, eristämistä, haukkumista, hakkaamista jne. Kukaan ei saa hyväksyä tällaista tapahtuvan.
Kategoria:
Koulut
Perustettu:
17.03.2012
Jäseniä:
144

Koulukiusaaminen kuriin -

Kertokaa oma tarina koulukiusaamisestasi?

Lisää kirjanmerkki » Keskustelut » Koulukiusaaminen kuriin » Kertokaa oma tarina koulukiusaamisestasi?

Kirjoittaja

Kertokaa oma tarina koulukiusaamisestasi?

_emisi
17.08.2013 14:44

_emisi


oma tarina vai..? Huhuh enpä oo selittäny tätä pitkään aikaan.
No joo mutta..
Mua kiusattiin koko peruskoulun ajan eli 1-9 luokat. Ekalla luokalla, mut jätettiin porukan ulkopuolelle ja mä olin aina yksin, välillä tönittiin ja heiteltiin.
Tokalla luokalla se oli sitä, että mua kiusattiin siis sekä haukkumalla lihavaks, rumaks ja pojan näköseks, tottakai se sattu sillonjo koska eiks pienet tytöt aina halua olla niin kauniita kun prinsessat on ? Ja joo sitten tönittiin ja hakattiin jälleen, tätä oli myös kolmas , neljäs ja viides luokka. Kuudennella luokalla mua alettiin nimitellä huoraksi ,lutkaksi, lihavaksi,läskiksi, lortoksi , ynnämuuks. Josta mun itsetunto sitten romahti todella alas.
Kun menin seiskalle, mua ei tytöt kiusannu, pojat samalta luokalta kiusasivat, haukkuivat samanlailla kun kuudennella luokalla. Pojat repivät myös hiuksiani ja löivät. Kerroin tästä isälleni aivan paniikissa ja tästä alkoi kierre, jossa jouduin käymään melkein päivittäin psykoölogin,kuraattorin tai rehtorin puheilla. Myös kyseiset pojat joutuivat, inhotti. Kahdeksannella mua ei enään kiusattu fyysisesti, henkisesti kyllä, samoilla nimillä kuin seitsemännellä luokalla, ei siitä sen enempää. Yhdeksännellä luokalla, alkuvuosi mua kehuttiin. Kunnes mua alko ahdistaa kun tajusin että pojat oli alkanu yhtäkkiä puhuun musta pahaa, ja dissaamaan mua muka ''piilosti'' ne luuli etten huomais, mä tajusin kyllä. Ja ne aina katto mua ja alko nauraan, ihan aina. Meidän luokalla oli 6 poikaa. Tästä syystä mä istuin koko kevään pikkuhuoneessa ,joka oli meidän ''kahvihuone'' Oon nyt amiksen ekalla, ja viikon ollut koulua, tyttövoittonen luokka, joten ehkä tätä ei jatku enään. Pistää vihaks tää koulukiusaus !