Kuvake.net

Nimi:
Kuvake.net
Kuvaus
Kuvake.net -klubiin kaikki käyttäjät ovat tervetulleita keskustelemaan elämästä Kuvakkeessa ja Kuvakkeen ulkopuolella.
Kategoria:
Muut
Jäseniä:
423

Kuvake.net -

Nuorille sopimattomat kuvat

Lisää kirjanmerkki » Keskustelut » Kuvake.net » Nuorille sopimattomat kuvat

Sivu: 1 2 seuraava »

Kirjoittaja

Nuorille sopimattomat kuvat

stelmo
18.09.2006 13:32

stelmo


Paljon on puhuttanut Kuvakkeessa olevien käyttäjien ns. herutuskuvat eli viettelevät poseeraukset vähissä vaatteissa, ja erityisesti se millaista esimerkkiä tällaiset kuvat nuorimmille käyttäjille näyttävät.

Kuvake on nyt tarttunut asiaan tuomalla kuvien yhteyteen "Merkitse sopimattomaksi" -työkalun. Käyttäjät voivat auttaa Kuvaketta pitämään yhteisön siistinä ja turvallisena merkitsemällä kuvan alle 16-vuotiaille sopimattomaksi tai Kuvakkeen sääntöjä rikkovaksi. Ylläpito tarkistaa kaikki ehdotukset. Alle 16-vuotiaille sopimattomaksi merkityt kuvat eivät näy alle 16-vuotiaille tai kirjautumattomille käyttäjille.

Alle 16-vuotiaille sopimatonta materiaalia on siis esimerkiksi viettelevät poseerauskuvat vähissä vaatteissa, selkeästi päihteisiin liittyvät kuvat ja muu materiaali, joka voi olla huonoksi esimerkiksi nuoremmille käyttäjille. Myös klubeihin voidaan asettaa K-16 ikäraja (klubin ylläpitäjänä voit itse asettaa sen klubin asetuksista).

Mitä olette mieltä tästä uudistuksesta ja "Merkitse sopimattomaksi" -työkalusta kuvien yhteydessä?

stelmo
18.09.2006 14:26

stelmo


miau kirjoitti:
no ite oon vasta 17 kohta, mut on toi mun mielestä ainakin hyvä juttu :>

olipa taas turha kommentti.

Kehuminen ei ole koskaan turhaa ;)

Chan
18.09.2006 14:31

Chan


Näytän 0 koko sillä painolla mitä minulla nyt täällä on.0

stelmo
18.09.2006 14:48

stelmo


j_lo kirjoitti:
Tätä toimintoa saanee myös käyttää esim. tapauksissa, joissa käyttäjällä ei ole lainkaan kuvia omasta naamastaan? Entäs rasistiset ja loukkaavat kuvat?

Kyllä, myös näistä voi ilmoittaa "Merkitse sopimattomaksi" -työkalulla. Jos sitten käyttäjä muuten aiheuttaa häiriötä muille käyttäjille, hänestä voi tehdä myös ilmiannon profiilisivun vasemmasta valikosta.

Laamanni
18.09.2006 14:49

Laamanni


loistava idea :)0

stelmo
18.09.2006 21:36
Muok:18.09.2006 21:38

stelmo


[ultimate] kirjoitti:

0 Tuo on kyllä ikävä tosiasia, että täällä kaikki jätkät kattovat vain noita vähäpukeisia tyttelöisiä. En tosiaan ymmärrä, miks ei voi kiinnostua luonteesta, vaan niistä herutuskuvista...

Nono, eipä yleistetä. Omaan makuuni on enemmän vaikkapa kauniit silmät, iloinen ilme tai pukeutumistyyli, kuin vähäpukeisuus. Tai mitä kiinnostuksen kohteita tai suosikkiartisteja käyttäjä profiilissaan esittelee. 0

Ja KIITOS kaikille kommentoinneille. Mukava nähdä että olemme kaikki suurinpiirtein samoilla linjoilla.

DyingSunPsycho
19.09.2006 11:33

DyingSunPsycho


Hyvä juttu 0kerrankin tapahtuu täällä jotain hyvääkin.

riepu
19.09.2006 17:22

riepu


aivan mahtava idea.

Dude^^
19.09.2006 17:53

Dude^^


Miälestäni se on ihan ok, ettei mikään 13w pojat kyttäile vanhojen yli 30 w tissiherutus kuvii.. :/ Tai jos he itse esittelisivät itteensä täällä aika vammasta. Kannatan joka tapaukses.0

Dude^^
19.09.2006 17:59
Muok:19.09.2006 17:59

Dude^^


0

Ehkä kannattas kattoo ennemmi millasii kuvii ne alle 16w pojat/tytöt tänne laittaa...:/

Eeva69
19.09.2006 18:02

Eeva69


No jos nyt oman mielipiteeni tänne tungen niin..Minun mielestä olis se K-18 parempi juttu..tai sillein miten on siellä irc-gallerias et sinne ei voi ees laittaa herutus kuvii..herutus kuva gallerioita on olemassa ihan sitä varten..

_Jarno_
19.09.2006 23:21

_Jarno_


*huoh* Eikö nyt kuitenkin voitaisi lähteä oletuksesta että ihmisillä on oikeus pitää kuvia jotka ovat jotenkin hyvän maun rajoissa? Ylläpito voi poistaa aivan järkyttävät ylilyönnit, mutta tämä menee taas siihen että ihmiset ei saa täällä mennä pilkettä silmäkulmassa -asenteella vaan kaiken pitää olla niin vitun kultturellia ja sivistynyttä. ARGH!

Uskokaa nyt jo ettei se tee teistä mitenkää enemmän "tulevaisuuden toivoja" tai fiksuja nuoria jos olette toppatakki päällä kauniisti hymyilemässä, antakaa ihmisten heruttaa jos sille päälle sattuu. Vapaa maa viimeksi kun tarkistin, on olemassa jo ylimoderoitu räkälä nimeltään irc-galleria joka on ankeuden riemuvoitto, älkää nyt sortuko samaan apatiaan...

Voin taas kuvitella että joka ainut pakara, tissi, sixpack tai muu vastaava kuva alkaa heti saamaan sopimaton leimaa. *huoh* Vain koska se ei sovi jonkun maailman katsemukseen ja asenteeseen ihmisruumiista, niin pakko muokata toisia itsensä mukaiseksi, ei niinkään että hyväksyttäisiin toinen. Eihän se ole vanhempien homma opettaa nuoria mikä on soveliasta ja niitä "kunnon miehen/naisen" roolimalleja.. ehei... nyt meillä on parempi kasvattaja, kuvake.net "raakaa heruttamista jo vuodesta..." missä siis ei sallita raakoja heruttamis kuvia O_o

Pyhä yksinkertaisuus00000

Vehtaaja
19.09.2006 23:22

Vehtaaja


aivan turhaa....

stelmo
20.09.2006 01:11

stelmo


_Jarno_ kirjoitti:
*huoh* Eikö nyt kuitenkin voitaisi lähteä oletuksesta että ihmisillä on oikeus pitää kuvia jotka ovat jotenkin hyvän maun rajoissa? Ylläpito voi poistaa aivan järkyttävät ylilyönnit, mutta tämä menee taas siihen että ihmiset ei saa täällä mennä pilkettä silmäkulmassa -asenteella vaan kaiken pitää olla niin vitun kultturellia ja sivistynyttä. ARGH!

Tämä muutos nyt siis koskee lähinnä alle 16-vuotiaita käyttäjiä. Kysymys on siitä että pyritään nuorimmilta käyttäjiltä raajaamaan vähän "aikuisempi" materiaali pois, eikä tietenkään sallita alle 16-vuotiailta mitään itsensä paljastelua. Sinun käyttöösi tämä sisällön siistiminen ei pitäisi vaikuttaa mitenkään.

Juuso
20.09.2006 12:39

Juuso


Kyllä oli hyvä idea, vaikka itse täytänkin vasta kohta 18.

Tänne koko kuvakkeeseen minusta voisi laittaa ainakin sen K16 rajan, koska täällä näkyy olevan paljon sellaista materiaalia jotka ei sovi alle 16 vuotiaille, esim toi seksikohta forumista, rajut pornahtavat kuvat, yms. nää nuoret voi ottaa vaikutteita siitä ja sitten yritetään olla liian aikuismaisia ikään verrattuna ja laittavat omia alastonkuviaan ja kaupungilla ollaan panemassa kaikkea mikä liikkuu ;)

Niin ja ketä oikeasti kiinnostaa katella jotain 13 vuotiasta vähäpukeista tyttöä? Minusta sellanen on sairasta, jos joku siinä viehättä. Voi 13 vuotiaat tytöt olla kauniita ikäisekseen, mutta kummiskin joku raja täytyy olla.

_Jarno_
20.09.2006 15:35
Muok:20.09.2006 15:41

_Jarno_


No toivon vaan että voin olla vahingonilosena paikalla kun tarkastatte sitä kolmattatuhatta viidettäsadannetta seitsemättä aiheetonta kantelua mukamas törkeästä kuvasta. Frustraatio hakkaa takaraivossa ja kaljaa tekis mieli, mutta vielä toinen samalainen lössi valituksi kuvista. Vain koska nipottajien maailmankuvaan ei sovi tietyt kuvat, aika vähemmistössä olen tässä mielipiteessä, joten ei kai siinä mitään. Yleensä vähemmistössä, aina oikeassa.

Kuten tossa tuli, ketä haluaa katsoa vaikka 14kesäsen tytön herutusta? No einstein, miten olis ne 14kesäset pojat. Tietty jos haluutte tehdä kuvakkeesta selkeen k-16 paikan ei siinä mitään. Mutta miksi ei alle 16vuotiaat voi heruttaa siinä missä muutkin. Tässä siis takana piili se kommenttini kuvakkeesta kasvattana, eikö kuitenkin kotona pitäis opettaa näille alle 16vuotiaille että ei hyväksytä vakavaa seuranhakua aikuisilta.

On kuitenkin naiivia ja turhauttavaa kohdella 13vuotiaita lapsina heruttamisen ja seksin suhteen. Monilla varmaan vilkkaampi seksielämä kuin minulla 0(vaikka he lapsia ovatkin)

Tuntuu vaan nykyään että muutenkin kaikkia alle 16 vuotiaita sinkkuja mollataan ja haukutaan, menkää kotiin kasvamaan, pari vuotta vielä ja tuu sit uusiks.. kaikkea vastaavaa, tämä on uusin lommo heille.

No ei ole multa pois, en vähempää vois kiinnostuu herutus kuvista 0 Kunhan lämpimikseni koitan nähdä asian toistenkin kantilta, en vain oman maailmankuvani mukaisesti.

_Jarno_ muokkasi viestiä 15:41 20.09.2006

Ja siis mitä ihmettä sakki neppailee nuoret ottaa vaikutteita? VAIKUTTEITA! Täällä nuoret ja vähän vanhemmat aikuset pitävät hauskaa, täällä he saavat paljon terveemmän kuvan ihmisistä kuin taas teeveestä, vai aikositteko maikkarille lähteä kysymään että jos mainoksesta vois ottaa puolinakun mallin pois?

Ja juoksin ihan yhtä kiimassa tyttöjen perässä jo 13vuotiaana kuin juoksen nyt 10 vuotta myöhemmin, älkää koittako suojata niitä muksuja liikaa, ei ne opi mitää elämästä tolla tahdilla. Hyviä tyyppejä meistäkin tuli 0

Dude^^
20.09.2006 17:49
Muok:20.09.2006 17:50

Dude^^


Mä tajuan että toi ikäjuttu vi*uttaa niitä alle 16vuotiaita mutta ei sen pitäs vanhempii haitata:/ Eihä alle 18 vuotias saa kaupasta po*nolehtiäkä ostaa niin miks se täällä nyt sit niin paljo vois haitata tommone.

Ja voihan heruttaa ilman että mittää tissei näyttelee ja nännit on vaan tummennettu.. ?Vai eikö voi? Etkö voi olla seksikäs millään muulla tavalla..?

Ne tissiensä paljastelijat ettivät "hyväksyntää", kehumista, ja sellasta et saa olla kuumin. Eikö voisi olla kuumin ja seksikkäin vaatteita päällä?
Olenko väärässä??
0

Dude^^ muokkasi viestiä 17:49 20.09.2006

hawu
20.09.2006 20:02

hawu


kuumimmat listalla on suurin osa yli 18 vuotiaiden kuvia. osa niistä on jätkien itse laittamia pornomallien kuvia netistä. onko tässä mitään järkeä?? olen samaa mieltä että 13 vuotiaat eivät täysin vielä tajua missä kulkee sopimattomuuden tai järkevyyden raja omissa kuvissaan. mutta sille ei voi tehdä mitään jos ikärajaa nostetaan he nostavat omaa ikäänsä. sitä ei pystytä valvomaan kuka on 16 kuka ei. sellaiset yli 18v ihmiset jotka kirjottelevat rivouksia alle 14 vuotiaille pidän itse ainakin sairaina!! parempi olisi jos kuvakkeen adminit voisivat nämä henkilöt poistaa kuvakkeesta vaikka kokonaan!!
kuten joku mainitsi aikaisemmin ei kuvakkeesta tarvitse tehdä samanlaista kellarihumppa galleriaa kuin irc galleria on.. täällä sentään on jotain mielenkiinto( vaikken mikään pedofiili olekkaan). mutta oman ikäisiä kehun mielelläni jos he ovat kauniita ja muodoiltaa hyvännäkösiä :) ratkaistaan asia sillä että täydellinen K-18 kielto ja kuvakkeen nimen muutos "pehmoporno kuvake". ne joille asia ei kelpaa voivat mennä irc galleriaan pärstäänsä näyttämää. ja jos nuoremmat tänne silti tulevat ei vastuu ole ainakaan kuvakkeen!!!

Juuso
20.09.2006 21:42
Muok:20.09.2006 21:44

Juuso


hawu kirjoitti:
olen samaa mieltä että 13 vuotiaat eivät täysin vielä tajua missä kulkee sopimattomuuden tai järkevyyden raja omissa kuvissaan. mutta sille ei voi tehdä mitään jos ikärajaa nostetaan he nostavat omaa ikäänsä. sitä ei pystytä valvomaan kuka on 16 kuka ei. sellaiset yli 18v ihmiset jotka kirjottelevat rivouksia alle 14 vuotiaille pidän itse ainakin sairaina!! parempi olisi jos kuvakkeen adminit voisivat nämä henkilöt poistaa kuvakkeesta vaikka kokonaan!!

Hirveästi tuli kritiikkiä sanomisestani niin korjaampa nyt sanomiseni. Yllä olevassa lainauksessa oli se mitä yritin sanoa, että kuka oikeasti vanhempi ihminen (17-??)katselisi 13 vuotiaan alastonkuvia, tai muutenkin herutuskuvia? Eikö se teidän mielestä ole sairasta ja mene jo liian pitkälle?

Pitää olla aika puutteessa, jos sellaseen pitää ruveta.

Juuso muokkasi viestiä 21:43 20.09.2006

Olliz
21.09.2006 11:05

Olliz


Kannatan. Ei ole paluuta siihen että ensimmäiseksi etusivulla hyppää naamalle nää 14v pissikset _eniten herutetuimmissa_. Pikkutypyt pikkupikku bikineissään omalla sängyllään anttituisku ja muut suosikki/demi julisteet seinillä, HUH HUH!

Lisa
21.09.2006 22:05
Muok:21.09.2006 22:09

Lisa


Noh, minun mielestä aika turha. Jos niitä kuvia ei nää kuvakkeessa, niin jossain muualla. En itse oo koskaan saanut mitään traumoja siitä, että oon nähny paljastavia kuvia internetissä yms. Voitaishan samantien kieltää alusvaatemainokset kaduilta. Siinä kuitenkin olen samaa mieltä, että alle 16-vuotiaiden herutuskuvat eivät ole kovin soveliaita.

Tunnen monia fiksuja ihmisiä (13-15), joilla on terve suhtautumistapa seksiin yms. Idiootteja löytyy joka ikäluokasta tietenkin. Seksiaddiktit-klubissa saattoi joskus olla jokunen raju juttu, mutta mielestäni siellä pystyi n. 90-prosenttisesti keskustelemaan seksistä, oppimaan ja jopa sivistymään?

Oikeastaan, jos herutuskuvat ja niiden katsominen on kielletty alle 16-vuotiailta, miksei samantien kielletä alle 16-vuotiaiden rekisteröityminen?

Toisaalta, tämähän on vain yksi tapa rahastaa meitä, sillä 1,30 eurolla voi ostaa itselleen uuden iän. Jepjep, eikä ketään sen jälkeen kiinnosta.

ninZu
23.09.2006 01:37

ninZu


Ideana periaatteessa hyvä, käytännössä helppo kiertää ja aiheuttaa myös turhaa vaivaa (=pakollinen kirjautuminen) "yli-ikäisille" jos haluaa äkkiä jotain vähänkään paljastavia kuvia vilkaista. 0

Lisa
23.09.2006 09:21

Lisa


Toi olis fiksu ratkaisu JOS kuvakkeen ylläpito ei itse vihjaisi "jos olet asettanut ikäsi väärin..." Suomeksi: jos haluat vielä heruttaa/katsoa herutuskuvia, maksa 1,30e. Se on ihan ok, että iän vaihtaminen on mahdollista, mutta kun se on tolla tavalla esillä niin kyse on eittämättä rahastuksesta.

Exhausted
23.09.2006 13:05

Exhausted


Jeesh. Hyvä näin. 0

Lisa
25.09.2006 15:13

Lisa


Yhden tutun kanssa tästä on juteltu (15v. vielä). Hän on sinut seksuaalisuutensa kanssa ja hänellä on myös terve suhtautuminen seksiin, mutta biseksuaalit-yhteisö on luokiteltu sopimattomaksi??? Järjetöntä mielestäni.

BigRichie
02.10.2006 00:50
Muok:02.10.2006 00:54

BigRichie


erittäin hyvä keksintö!

Alle 16-vuotias eikös luokitella lapseksi ja alle 29-vuotias nuoreksi uuden nuorisotyölain (?) mukaan? luen itse nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi ja olemme käsitelleet uutta lakia niin tähän viitaten jos sivusto pursuaa lasten paljasta pintaa voidaan ylläpitäjiä kai syyttää lapsipornon levityksestä.

Hyvä että ylläpito luottaa käyttäjiin ja haluaa toimia käyttäjien kanssa yhteistyössä esimerkiksi nyt tämän sopimattoman kuvan ilmoituksen kautta.

Eikö olisi hauskaa jos kuvakkeeseen liityttäsi sinun tulisi tietää jotain juttuja historiasta tms. kuten vanhoissa Larry peleissä?! 000

BigRichie muokkasi viestiä 00:53 02.10.2006

Rottaprinsessa
02.10.2006 09:44

Rottaprinsessa


BigRichie kirjoitti:
Alle 16-vuotias eikös luokitella lapseksi ja alle 29-vuotias nuoreksi uuden nuorisotyölain (?) mukaan? luen itse nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi ja olemme käsitelleet uutta lakia niin tähän viitaten jos sivusto pursuaa lasten paljasta pintaa voidaan ylläpitäjiä kai syyttää lapsipornon levityksestä.

Samaa mieltä. Lakikin suojelee alle 16-vuotiasta (parhaansa mukaan, toteutushan jää usein vanhemmille/tms) seksiltä ja monilta muilta haitallisilta asioilta, koska alle 16-vuotiaat eivät ole valmiita. Kuitenkin on mukava, että nuoremmatkin pääsevät käyttämään tätä palvelua, mutta toi sensuuri on tarpeen. Ei se tee heistä eriarvoisia/huonompia, vaan muistuttaa vain heitä siitä, että he ovat _lapsia_. Ja toivottavasti muistuttaa myös jotain aikuisia samasta asiasta..

Ei neljä-viisitoistavuotiaiden tarvitse laittaa herutuskuvia, eikä nähdä niitä - enkä mä tarkota sitä, että heidän tarttis sitten vain leikkiä barbeilla ja pehmoleluilla, vaan että netissä on liian vaarallista alkaa harjoitella ja kokeilla heruttamista ja noita juttuja.. Ja entäs jos kuvat hyppäävätkin takaisin esiin jossain myöhemmässä vaiheessa elämää?

Jep. Itsekin lähes pikkulapsi.

Tomppapomppa
03.10.2006 01:01

Tomppapomppa


Ihan hyvä idea

SkinImIn
04.10.2006 12:42

SkinImIn


hyvä idea.. mut se että toimiiko :D

Lassetsa
08.10.2006 21:28

Lassetsa


entä jos ei pidä omaa ikää näkyvissä saako sillon ko. käyttäjä katsoa k-16 sisältöä

Chan
11.10.2006 14:27

Chan


Onko "Kuumat" -lista mielestänne muuttunut tämän uudistuksen jälkeen?

Miehenä sanoisin, että kyllä naisten kuvien pääpaino on "hieman" siirtynyt paljaasta pinnasta "vähemmän" paljaaseen.

...eller hurr i?

Lisa
21.10.2006 12:52

Lisa


Typerää on se, että jos kaverin oletuskuva on "sopimaton", niin ei pääse millään katsomaan niitä muita kuvia ja kommentoimaan niihin.

Kaikkia kavereita ei voi nähdä joka päivä "livenä" :)

toke
23.10.2006 11:12

toke


Miksi juuri ikäraja 16, miksei samantien k18?
olisi asianmukaisempi mielestäni0

stelmo
23.10.2006 11:30

stelmo


toke kirjoitti:
Miksi juuri ikäraja 16, miksei samantien k18?
olisi asianmukaisempi mielestäni0

Siitä nyt tulisi jo fiilis, että kuvat saavat olla ihan pornoa, ja pornosaittihan Kuvake ei ole, pientä siveellistä flirttailua vaan ;)

Iiris
23.10.2006 20:18

Iiris


Tää koko juttu alkaa mennä jo ihan vitun yli. Ymmärrän toki, et tissi-ja perse sun muut "tuhmat kuvat" saa ilmiantaa. Lähinnä koska ne ovat selkeästi seksuaalisia, niillä EI OLE MUUTA TARKOITUSTA.

Ihmettelen kuitenkin, et miten yksi noista omista kuvistani oli päätynyt siihen joukkoon. Noissa mun kuvissa ei yksinkertaisesti vain ole mitään pornahtavaa tai siveetöntä, ei ainakaan niin paljon, että niitä pitäs alkaa rajoittamaan.

Jos joku kykenee löytämään yöshortseistani jotain sellaista, mikä pitäisi kieltää alle 16-vuotiailta niin voi mielihyvin kertoa.

Jos kyse on reisien näkymisestä, niin en voi muuta sanoa kun et täysin naurettavaa. Ihan kuin se sama 25cm sitä samaa reittä ei näkyisi noissa muissakin kuvissa, missä pidän hametta.

Sille en mitään voi jos joku on saanut syntymälahjana hyvän mielikuvituksen. Jokainen sentti reittä ei silti ole tarkoitettu mitenkään eroottiseksi materiaaliksi.

0

_Jarno_
23.10.2006 20:37

_Jarno_


Tää meni just siihen pelleilyyn kun aattelinkin sen menevän, tehdään ilmoituksia ihan kaikista kuvista ja sitten vielä ylläpito ne ilmiannot hyväksyy.

Oon nyt noin 5 kertaa sattunu jonkun sivulle siten etten ole ollut kirjautunut ja kun oon kirjautunut niin hävyttömistä hävyttömin kuva oli tytöstä yläviistosta ja hänen runsas rintavarustus näkyi vähän. Ihan normi vaatteet päällä, luoja vaan suonut vähän enemmän tissiä hälle, onko hän nyt sitten sopimaton?

Ootte kyllä niin lol välillä 0

Iiris
23.10.2006 20:47

Iiris


^^AIVAN, alkaa jo hiukan vituttaa.

wicked^
06.11.2006 20:16

wicked^


Menee tosiaan jo vähän yli kun tulee tämmösiä "tol on aika avonainen kaula-aukko sen paidassa ja tissivako näkyy, pitää kieltää alle 16 vuotiailta" ja kun samanlaisessa paidassa on vähän pienempi tissinen niin ei sitten mitään. Tai "no tolla on aika lyhyt hame, kauheesti jalkaa näkyy, hävytön". Menee vähän överiksi.

Kyllähän semmosen ymmärtää että olen esimerkiksi täälä nähnyt 12-vuotiaan tytön kuvia missä tytöllä ei ollut mitään vaatteita, vain lehti peittämässä alapäätä, mutta sekaan ei oikeastaan peittänyt yhtään mitää, että kyllähän tommoset pitää pois saada mutta tämä ei sitä sinällään ratkaise.

Kuitenkin tässä hyvät ja huonot puolet, enemmän huonoja. Hyvä ajatus, mutta näin ei oikeen toimi.

stelmo
08.11.2006 14:34

stelmo


Ottakaa nyt hyvät ihmiset huomioon, että tämä muutoshan koskee vain alle 16-vuotiaita. Kyllä meilläkin on vastuumme mitä täällä näytetään kaikista nuorimmille (verratkaa esim. television K-15). Vai haluaisitteko todella sitä että 14-vuotiaalle näytetään esimerkkinä kuinka poseerataan vähissä vaatteissa netissä?

Yli 16-vuotiaiden toimintaan tämä ei vaikuta mitenkään, eli vanhemmilta toki (kohtuuden rajoissa) flirttailu sallitaan. Pieni flirttailuhan vain piristää!

wicked^ kirjoitti:
Menee tosiaan jo vähän yli kun tulee tämmösiä "tol on aika avonainen kaula-aukko sen paidassa ja tissivako näkyy, pitää kieltää alle 16 vuotiailta" ja kun samanlaisessa paidassa on vähän pienempi tissinen niin ei sitten mitään. Tai "no tolla on aika lyhyt hame, kauheesti jalkaa näkyy, hävytön". Menee vähän överiksi.

Tällaisia turhia K-16 merkintöjä kieltämättä välillä tulee, jotka saattavat häiritä alle 16-vuotiaiden käyttöä. Kyse ei ole meidän sensuurihalukkuudesta, vaan nämä johtuvat siitä että jos joku kuva saa tarpeeksi muiden antamia ilmiantoja siihen lätkäistään K-16-merkintä - ja välillä vapaaehtoiset ylläpitäjämmekin tekevät klikkailuvirheitä. Näitä turhia K-16 merkintöjä on kuitenkin nyt pyritty vähentämään mm. ojentamalla innokaita ylläpitäjiämme ja yritämme tästedes pitää täysin aiheettomat K-16 ilmoitukset nollassa. Jos tuntuu että sun kuvissa on turhia K-16 merkintöjä, ilmoita siitä vaikka palautteeseen. Peace! :)

Hypo79
08.11.2006 17:47

Hypo79


Mua lähinnä naurattaa näitten pikku pil****n "poseeraukset" ja stringien nauhojen näyttäminen... Monet naurut on saatu kun kattoo noita kuvia! Kyllä teitä vuosien päästä hävettää, kun muistelette, miten vakoja vilauttelitte netissä.... Keep up the entertaining!0

Kuuminta juuri nyt on Wildz! Tarjolla on 500 ilmaiskierrosta!x