Kuvani

Piilotettu


Oma kuvaus

Miehille! Ja kaikille, joita miehet ainakin toisinaan vituttaa.

Jos olet komea, luonteeltasi täydellinen, huumorintajuinen herrasmies, LUE TÄMÄ!

..ja vitut. Ei tässä kukaan ole täydellisyyttä hakemassa. Mutta se, mitä minä ja luultavasti moni muukin hakee, on joku mukava ja luotettava ihminen osaksi elämää, kenties jopa vuosiksi eteenpäin.

Arvostan eniten kaikesta luotettavuutta. Kaksinaamaiset paskiaiset saa painella helvetin kauas, et sinäkään haluaisi tulla petetyksi tai loukatuksi.

Toiseksi olisi vähintäänkin kohtuullista, jos vaikeistakin asioista pystyisi keskustelemaan ilman loputonta säälimistä ja "kyllä se siitä, elämä vaan on rankkaa" -lässynläätä. Asioista on voitava puhua, muutoin minun kanssa ei kannata tuhlata aikaansa. Kaikki ei vaan saa parhaita kortteja ja pelattava on niillä, mitä on. Olen vakavasti sairas eikä se tule muuttumaan, ei vaikka kuinka haluaisin. Kuinkahan moni lopettaa lukemisen tuohon lauseeseen?

Minä kykenen kyllä kuuntelemaan kun kerrot vaikeistakin asioista, mutta kuinka moni kestää kuulla, mitä mulla on sanottavana ja sen jälkeen yhä pysyä osana elämää? Mun elämä on minusta riippumattomien asioiden johdosta eninmäkseen paskaa, joten jos odotit jotain onnellista ja kevytmielistä hentukkaa niin sori, lue joku toinen ilmoitus. Tämän on kirjoittanut ihan toisenlainen 24 -vuotias.

Nautin hyvästä musiikista ja lähtisin mielelläni kanssasi Tuskaan. Tykkään myös laittaa ruokaa ja leipoa, kirjoittaa, soittaa pianoa, neuloa, valokuvata ja liikkua paikasta toiseen moottoripyörällä. Homma vaan ontuu vielä sen verran, ettei omaa moottoripyörää ole. Ajattelen asioita monelta kannalta ja pyrin aina ottamaan muut huomioon. Jos ansaitset luottamukseni, saat paljon.

Yritän siis sanoa, että pohjimmiltani olen kaiketi jossain määrin taiteellinen ja musiikaalinen, ajattelen paljon ja joskus liikaakin, etsin vastauksia kysymyksiin joihin en ole vielä löytänyt ja yritän opetella elämään todellisuuden kanssa.
Jos sinussa on jotain samaa, niin pisteet siitä.

Sen verran pinnallisuutta mukaan, että toki välitän ulkonäöstäkin, mutta ei se pääasia ole. En määrittele ihmistä peilikuvan perusteella, suurin painoarvo on persoonalla ja luotettavuudella. Sekä sillä, että kanssasi voi keskustella muustakin kuin turhuuksista.

Haluaisin nähdä revontulet ja monta kaunista auringonlaskua. Tahtoisin ajaa autolla päämäärättömästi lämpimänä kesäyönä, käydä katsomassa hyviä keikkoja, tehdä kanssasi hyvää ruokaa. Tai lähteä vaikka pulkkamäkeen, jos lunta riittää. Tahtoisin pysähtyä ikuistamaan pieniä hetkiä, koska niistähän elämä oikeasti koostuu. Ja haaveilen pääseväni joskus naimisiin, mutta sillä ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa.

En tiedä mitä etsin, mutta haluan kuulla mitä sinä ajattelet. Kerrothan tuohon alapuolelle. Olen utelias :)


Olen kiinnostunut

  • pojista

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »