Kuvani

Faktoja

Lävistyksiä
Korva
Hiusten pituus
Pitkä
Hiusten väri
Punainen

Piilotettu

26 v


Oma kuvaus

Haluatko lukea jotain erilaista? Lue tämä.

Voisin kirjoittaa ihan niitä samoja tyhjiä korulauseita, mitä suurin osa tänne askartelee. Mutta en halua, mitä niillä kukaan oikeasti tekee? Voisin myös kirjoittaa, miten haluan täydellisen, komean herrasmiehen, mutta en kirjoita sitäkään. Ei sellaista miestä ole olemassakaan. Välitän kyllä ulkonäöstä, mutta ei se olennaisin asia ole.

Haluaisin tutustua rehelliseen, ystävälliseen ihmiseen, jonka kanssa voi puhua myös vaikeista asioista. Sellaiseen, joka ei vastoinkäymisten kohdalla lähde heti pois vaan istuu alas pohtimaan kuinka tästä selvitään. Sellaiseen, joka saa nauramaan, nauttii halauksista, kuuntelee ja tahtoo ymmärtää. Sellaiseen, joka halaisi ja pitäisi kiinni silloin kun todellisuus koko painollaan on liikaa. Ja jos haluaisit lähteä minun kanssa Tuskaan niin se se ois jotain!

Muuan biisissä lauletaan: ”Hyvyyttä on aika paljon”, ja tahdon uskoa siihen siitä huolimatta, että aika perkeleen moni asia minun elämässä ei ole mennyt hyvin. Sairastuin vakavasti ja nyt elän ihan erilaisten realiteettien kanssa kuin koskaan oli aikeissa elää, vaikka sitä ei minusta päälle päin näe. En tule ikinä olemaan terve ja jos se saa sinut lopettamaan lukemisen tähän, niin lopeta sitten. Et olisi ensimmäinen. Jos tässä viime vuosien aikana jotakin on ymmärtänyt, niin sen, että harvassa on oikeasti hyvät ihmiset. Sellaiset, jotka pysyvät rinnalla silloinkin kun elämältä putoaa pohja.

Olen 26. Haaveilen moottoripyörästä. Ja siitä, että näkisin kunnolliset revontulet. Tykkään laittaa ruokaa ja leipoa, käydä keikoilla, kirjoittaa, valokuvata ja ikuistaa pieniä hyviä hetkiä. Kaipaan läheisyyttä ja läsnäoloa. Voi mennä aikaa, että opin luottamaan, mutta sitten kun saavutat luottamukseni, saat paljon.

En tiedä, onko minusta hetkeen olemaan mitään kenellekään, mutta kaipaan ihmistä, jonka kanssa voisi vain jutella ilman sen suurempia olettamuksia. Ystävää? Ehkä. Halausta? Todellakin. Jos luit tänne asti, niin jätä kommentti. Haluaisin kuulla, mitä ajattelet.


Olen kiinnostunut

  • pojista

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »