Kuvani

Faktoja

Lakanat
Perus
Silmien väri
Sininen
Alkoholin käyttö
Tilkka silloin tällöin
Pukeutumistyyli
Urbaani city-nuori
Tupakointi
Ei koskaan
Hiusten väri
Vaalea
Paino
Lihaakin luiden päällä
Hiusten pituus
Lyhyt
Naamakarvat
Leukaparta
Kulkuväline
Auto
Pituus
175-179cm

Piilotettu

33 v / Närpiö


Oma kuvaus

Puhun päivittäin neljää eri kieltä. Etsin itselleni tositarkoituksella seuraa. Emotionaalinen yksinäisyys kyllästyttää. Oletko se kenties sinä?

Seuraavat adjektiivit kuvaavat minua parhaiten: päättäväinen, puhelias, luova, tunteikas, energinen, idearikas ja ystävällinen. En pidä pinnallisuudesta ja teeskentelystä. Seurassani on yleensä hyvinkin hauskaa. Kansainvälisyys on sydäntä lähellä: ystäväpiirini on kansainvälistä ja puhun seitsemää eri kieltä (erinomaisesti suomea, ruotsia, italiaa ja englantia). Opiskelen parhaillaan luokanopettajaksi. Juomatottumuksista sen verran, että joskus voin juoda enemmän, kun taas joskus on sellaisiakin jaksoja, etten juo todella pitkään aikaan. Itse en tupakoi, mutta tupakointi ei ole ongelma, kunhan et ihan ketjussa polta...

Harratuksiin kuuluu futis, lenkkeily, sali ja talvisin tulee myös käytyä hiihtämässä. Futis on iso osa elämääni, koska pelaan, valmennan, tuomaroin ja fanitan. Liikunnan ja urheilun ohella minua kiinnostaa erityisesti kielet, matkailu, vanhat autot, ruoka ja musiikki. Toisinaan myös taide ja lukeminen tuottavat hyvää mieltä.

Mitä vaatimuksia sinulle sitten on? Ikähaarukka 19-35. Omaat mielipiteitä ja osaat myös perustella niitä. Toivottavasti olet myös avarakatseinen.

Laita viestiä, niin katsotaan mihin se johtaa. Ystäviäkään ei ole koskaan liikaa, mutta tositarkoitus on prioriteetti.

Voit vastata suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, italiaksi, ranskaksi, espanjaksi tai norjaksi... 8-)


Olen kiinnostunut

  • tytöistä

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »