jurassic Rock

Nimi:
jurassic Rock
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.jurassicrock.fi
Kaupunki:
Mikkeli

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
kartsa90
Luotu
04.06.2007

jurassic Rock

Alkaa: perjantai 10.08.2007
Päättyy: lauantai 11.08.2007
Paikka: visulahti
Osoite: Visulahdentie 1
Kaupunki: Mikkeli
Hinta: 55e €
Ikäraja: 14 vuotta

Esiintyjät

MyspaceYouTube

...And You Will Know Us by the Trail of Dead (USA)

Vuodesta 1993 vaikuttanut teksasilainen "…And You Will Know Us by the Trail of the Dead” pauhaa livenä kuin viimeistä päivää. Pitkän nimen lisäksi heillä on myös pitkä ura takanaan ja onpa Trail of Dead käynyt pari kertaa Suomessakin, viimeksi vuonna 2005 Tavastialla, jolloin heitä lämmitteli Disco Ensemble. Valtavaa kulttisuosiota jenkeissä nauttiva bändi on yksi Dinorokin päänimistä, paikalle kun tulet selviää miksi.

www.trailofdead.com
MyspaceYouTube

Dark Tranquillity (SWE)

He aiheuttavat meille harmaita hiuksia urheilussa, he tekevät hittibiisejä toisensa perään, he mongertavat kummallista kieltä ja heillä on ihan pirun hyvännäköiset prinsessat. Siis ketkä? No ruotsalaiset! Ja niin kuin siinä ei olisi vielä tarpeeksi, niin heillä on maailman kovimmat metallibändit. Ruotsalainen ns. Göteborg-soundin edustaja Dark Tranquillity on kuulunut metallimaailman jättiläisiin jo vuosia, eikä turhaan. Melodisen deathmetallin taitajat aiheuttavat kylmiä väreitä kuulijan selkäpiihin synkillä äänimaisemillaan ja raskailla kitaravalleillaan. Käyhä ostaa ukkojen uus ”Fiction” –lätty kotios nii ei jää homma kaivelemaan, laulat sit mukana Jurassic Rockissa! On ne hulluja miehiä!

www.darktranquillity.com
MyspaceYouTube

Joe Lynn Turner & Graham Bonnet (UK)- Rainbow Legends (USA)

Legendaarisen Rainbow -orkesterin laulajina useita vuosia olleet Joe Lynn Turner (vuosina 1980-1984) sekä Graham Bonnet (vuosina 1978-1980) ovat lyöneet kimpsut kasaan ja tulevat nyt Jurassic Rockiin! Luvassa mieletön puolitoistatuntinen hittikimara herrojen Turner ja Bonnet johtamana, taustabändinä vaikuttaa mm. Yön ja Hanoi Rocksin soittajia! Nyt tulee sellainen pläjäys rockia että oksat pois! Tämän jos missaat niin kyllä hävettää jälkeenpäin.

www.joelynnturner.com | www.bonnetrocks.com
MyspaceYouTube

Raised Fist (SWE)

Jurassic Rockin kiukkuisimman ja brutaaleimman aktin tarjoaa ruotsalainen hc-punkbändi Raised Fist. Nyt kaahataan miljoonaa! Toivottavasti lava kestää kun ruottinpoijjaat täräyttää koneet käyntiin. Eikä stagea helli ainakaan se että Raised Fistin rumpupallille on hiljattain istahtanut Dark Funeralistakin tuttu kannuttaja Matte Modin. Kovaa pittitoimintaa luvassa! Aijai kun on herkkua! Kumpihan voittais kädenväännön, Raised Fistin vokalisti Alle vai Stam1nan Pexi? Mene ja tiedä!

www.raisedfist.com
Myspace

Paprika Korps (POL)

Harvemmin kuulee puolalaisten yhtyeiden musiikkia, mutta Paprika Korps on ottanut tukevan jalansijan Suomen maaperältä sekä muualta Euroopasta. Yhtye itse kuvailee musiikkinsa olevan ”heavy-reggaeta” ja se onkin erittäin osuva kuvaus. Kolmen viimeisen vuoden aikana bändi on keikkaillut yli 200 kertaa kahdessakymmenessä Euroopan maassa. Tästä johtuen orkesteri on saanut lempinimen ”The Heavy Reggae Travellers”. Onneksi bändiltä liikenee aikaa myös Suomen keikkailuun ja etenkin Visulahden suuntaan, tästä ei enää bileet parane! Przede wszystkim muzyki!
www.paprikakorps.pl
promoe
MyspaceYouTube

Promoe (SWE)

www.promoe.nu
MyspaceYouTube

we are THE PHYSICS (UK)

www.wearethephysics.com
MyspaceYouTube

Poets of the Fall

Kansainvälisestikin palkintoja kahminut Poets of the Fall nousi raketin lailla suurten tähtien joukkoon muutama vuosi sitten ja on siellä pysynyt. Helsinkiläiset syksyn runoilijat lataa joka kerta energisen rockpaketin pöytään, missä ikinä esiintyvätkään. Rocksävytteistä poppia aikuisempaan makuun, mutta kyllä tästä nuoremmatkin diggaa, varsinkin kun se Marko on NIIN ihana… Bändin molemmat albumit ”Signs of Life” ja ”Carnival of Rust” ovat myyneet platinaa, joten kyllä tästä bändistä tykätään!

www.poetsofthefall.com
MyspaceYouTube

Apulanta

Apulanta on pitkän linjan rockjyrä Heinolasta, joka punk-meininki 90-luvulta on kasvanut valtaviin mittoihin. Ote noilta päiltä on pysynyt, sillä Apulanta kolahtaa edelleen alkuaikojen faneihin, jotka ovat jo hyvän matkaa aikuisiässä. Silti Apulannan raikas kapinahenki puree myös nuorempiin nykyfaneihin, jotka vielä kapaloissaan jokelsivat kun Apis laittoi Suomen ensimmäisiä kertoja polvilleen! Herrat ovat lujassa vedossa eikä loppua näy, kun uusikin myi jo platinaa.

www.apulanta.fi
YouTube

Pelle Miljoona & 1980

Jos Mikkelissä pidetään 20 vuoden tauon jälkeen iso rockfestivaali, niin kyllä siellä pitää silloisia esiintyjiä olla! Ja Pelle Miljoonahan on! Nostalgiannälkäisiä hemmotellaan nyt oikein kunnolla! Jos olit kaksikymmentä vuotta sitten Visulahdessa rokkaamassa niin kyllä tulet nytkin olemaan! Siististi cooliin henkeen myös aikoinaan Dinosaurockissa Pellen kanssa esiintynyt 1980 on messissä. Sisko tahtoisikin jäädä, mutta moottoritie on kuuma! PS. Niille jotka eivät tiedä kuka on Pelle Miljoona, niin kehottaisin myös saapumaan paikalle… www.pellemiljoona.net
MyspaceYouTube

Stam1na

Vuoden 2006 Emma–voittaja Stam1na ei pahemmin enää esittelyitä kaipaa. Tämä lemiläinen lokkiparvi on ottanut vankan jalansijan Suomen metallimarkkinoilta jo aikaa sitten. Suomenkielinen thrashmetalli porautuu kuulijan pääkalloon kuin ne kuuluisat miljoona volttia! Jos et ole vielä Stam1nan livemeininkiä todistanut niin nyt on hyvä tilaisuus paikata se aukko. Hilselingot pyörimään, luuviitoset kohti taivasta ja paidanselkämykset hikeen! Hei, miullahan on jo kainalot hiessä!

www.stam1na.com
MyspaceYouTube

Ismo Alanko Teholla

Ismo Alanko kuuluu Suomen legendaarisimpiin rockmuusikoihin. Kun hän lyö soittopelit yhteen lyömäsoitintaiteilija Samuli ”Teho” Majamäen kanssa, niin johan kuulostaa mielenkiintoiselta! Tämä pitää olla itse todistamassa! Ismo itse kertoo kotisivuillaan näin: ”Meillä on käytössä satojen kappaleiden valikoima. Täytyy yrittää käyttää mielikuvitusta. Varmasti on siis luvassa myös sellaisia harvinaisia numeroita, joita ei ole esitetty viime aikoina. Uskoakseni siitä tulee aika mehevä kokoelma kaikilta aikakausilta.” No eipä vissiin!

www.ismoalanko.com
MyspaceYouTube

Mokoma

Suomalaisen heavyn pääkaupungista Lappeenrannasta kotoisin oleva Mokoma kuuluu täydellisen festarin peruspilareihin. Tuntuu että näillä herroilla vauhti vain kiihtyy vuosi vuodelta mitä livevetoihin tulee! Mokoma täytyy kokea livenä vaikkei muutoin metallimusiikista innostuisikaan. Mokoma edustaa myöskin Jurassic Rockin ”jumppatuntiosastoa”, kuuma nimittäin tulee kun yrittää näitten vellosten tahdissa temuta! –Kovaa kamaa, sano naapurin Mikko kun Kuubassa korttia löi!

www.mokoma.com
Myspace

Stella

Stella ponnistaa Joensuusta ja edustaa poprock -genreä näillä festivaaleilla. Kauniit melodiat yhdistettynä Marjan ihanaan lauluääneen huumaa kevyenkauniiseen kesäfiilikseen. Auringonpaiste, nurmikolla levyttely, kourallinen kavereita ympärillä ja Stella livenä kruunaa täydellisen kesäpäivän! Mene edeltä, kyllä se jää kantaa!

www.stellankoti.net
MyspaceYouTube

Lapko

Lapko soittaa pirteää vaihtoehtorockia ja on mikkeliläisille tuttu jo viimesyksyn Scooprockista. Tuolloin hyvän vastaanoton saanut harjavaltalaiskolmikko on juuri julkaissut uutukaisensa, joka levyhyllystä löytyy kohdasta ”Y”. Nyt on lupa odottaa maailmanvalloitustakin, siinä määrin vakuuttavaa matskua on poikain uusin. Tämähän laittaa tanssijalan tamppaamaan aivan väkisin!

www.lapko.com
YouTube

Jukka Poika & Tiskipekka

Jukka Pojalta on ilmestynyt uusi lätty, tällä kertaa herran kanssa joka tottelee nimeä Tiskipekka. Jos olet onnistunut ohittamaan hitin ”Pläski” kuluneena alkuvuonna, olet elänyt tyhjiössä. Itse Jukka Poikahan tekee reggaeta lupsakalla asenteella, ja livekeikka on aina ilmiö. Nyt alko kiinnostamaan, pakko siis mennä tsekkaamaan paikan päälle että mitä ihmettä tapahtuu! Tuu sie miun kaa!

www.jenkkarekka.fi
YouTube

Hannibal & Soppa

Tulenkantajista tutuksi tulleet Hannibal ja Soppa tykittävät suomenkielistä hiphop-meininkiä sata lasissa. Pohjoisen verbaaliakrobaatit räpäyttävät Rovaniemen murteella ja sekös vasta toimii niin kuin graffiti lähijunan kyljessä! Leppoisaa fiilistelyä, chillailua ja hyvää meininkiä! Pauki säkin heebojen kaa mestoille ja tuu tsiigaa Hannibal & Soppa!

www.pahatviinit.com
Myspace

Risto

Rockyhtye Risto tuli viimeistään tunnetuksi vuoden 2006 julkaisustaan ”Aurinko Aurinko Plaa Plaa Plaa”. Kyseinen lättyhän valittiin Rumbassa viime vuoden parhaaksi levyksi! Vaihtoehtoista pop-ambient-iskelmä-alternativerockia esittävä kvartetti sivaltaa kuulijaa melankolisilla lyriikoilla, joskin välistä voi poimia hersyvää huumoriakin. Riston kuulijakunta kasvaa huimaa vauhtia koko ajan, lähe siekii Riston kyytiin!

www.fonal.com/risto
YouTube

Kotiteollisuus

Karjalan tykistö pamauttaa! Kotiteollisuus on kaikille tuttu lappeenrantalaistrio täynnä vahvaa äijämeinikiä. Laulaja-kitaristi Hynysen luotsaama hyökkäysketju jyrää alleen kuin pantzerwagen, eikä kumartele ketään eikä mitään! Rotevaa heviä ja piikikkäitä välispiikkejä, nyt on miehet lavalla! Alkoholintuoksuista suomalaista ahdistusta luvassa ronskilla otteella, hienohelmat voivat mennä vaikka kutomaan villahousuja itselleen KT:n keikan ajaksi! Tämä on ROCK.

www.kotiteollisuus.com
YouTube

Hurriganes

Suomalaisen rockin peruskivi vyöryy Mikkelin Visulahteen itsensä Remu Aaltosen johdattelemana! Ei muuta kun buutsit jalkaan ja rasvat hiuksiin! This is original rock and roll! Legendaarinen Ganes piipahti jo Dinosaurockin aikaan Visulahdessa, joten tutuissa maisemissa kelpaa taas rokata. Get on baby! Bändistähän on tekeillä myös elokuva, jonka tulisi valmistua vuoden 2007 syksyyn mennessä. Festivaalivieraita kehotetaan jättämään Cadillacit parkkipaikalle.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Hurriganes
MyspaceYouTube

Kauko Röyhkä

Kauko Röyhkä herättää tunteita mitä tahansa tekeekin. Muusikkona ja kirjailijana tunnettu taiteilija maalailee biiseillään suomalaista sielunmaisemaa armottoman tarkasti. Kauko Röyhkä on korkealle arvostettu musiikkipiireissä ja hänen tuotantoaan ovat kautta aikojen esittäneet useat eri laulajat, bändit ja jopa Mikkelin kaupungin jousiorkesteri, jonka solistina Kauko Röyhkä esiintyi maaliskuussa 2007. Kauko Röyhkä on livenä parasta, tunnelma välittyy lavalta yleisöön ja pieni pilke silmäkulmassa vedetyt keikat ovat antoisa kokemus!

Kotisivut
YouTube

Juha Tapio

Laulaja-sanoittaja-säveltäjä-kitaristi Juha Tapio on kaikille suomalaisille tuttu heppu. Paitsi jos olet asunut koko elämäsi paikassa missä ei ole radiota, televisiota eikä internetiä. Vai väitätkö etteivät kappaleet esim. ”Mitä silmät ei nää” tai ”Ohikiitävää” ole tuttuja?! Jos näin ikävästi on kohdallasi päässyt käymään, niin eipä hätää! Jurassic Rock tarjoaa sinulle loistavan tilaisuuden tutustua tähän pohojanmaalta kotoisin olevaan biisinikkariin!

www.juhatapio.com
Myspace

Rubik

Helsinkiläinen Rubik käppäilee Disco Ensemblen ja Lapkon jalanjälkiä soittamalla indie-poprockia. Rubikin musiikkia voisi kuvailla rauhalliseksi, kitaravetoiseksi rockiksi joka potkaisee nivusten seudulle silloin kun vähiten odottaa. Tunnelmallista äänimaisemaa täydentää laulaja-kitaristi-kosketinsoittaja Artturi Tairan lauluääni, joka tuo raikkaan tuulahduksen brittibändi Radioheadista. Jos et tykkää vääntää niska limassa yleisön seassa tossut välillä taivasta kohden niin otahan Rubik haltuun!


MyspaceYouTube

Puppa J. ja Tasottavat

Puppa J. & Tasottavat on suomalainen reggae-yhtye, joka letkeillä rytmeillään tuo sateiseenkin päivään auringonpaistetta ja Karibianmeren alueen välitöntä tunnelmaa. Englanninkieliset lyriikat soljuu tajuntaan ja rytmi laittaa jalan vippaamaan. Lavalla saattaa tulla tungosta, sillä muusikoita tässä kokoonpanossa saattaa olla kerrallaan jopa kymmenen. Jah maan, dis is loov!

Kotisivut
MyspaceYouTube

Swallow the Sun

Englanninkielistä doom/deathmetallia louhiva Swallow the Sun lauantain yksi rankimpia esiintyjiä. Saattaa nimittäin hieman lämpimämmälläkin kelillä hiipiä vilu puseroon kun herra Kotamäki murisee kalmankalpeaa sanomaa. Euroopassakin ovat nämä hilpeät veikot käyneet esiintymässä ja kovin ovat tykänneet. Miksipä eivät tykkäisi kun viemisinä on ollut taskut täynnä suomalaista melankoliaa. Hevillä ei häviä!

www.swallowthesun.net
MyspaceYouTube

Naildown

Nyt mennään kovaa ja korkealta! Naildown kaahaa hybridimetallillaan kurveihinkin kuuttasataa ja pysyy silti tiellä. Niin ovat ulkomaan siskot ja veljet Naildowniin tykästyneet että ei pojat paljoa Härmässä ehdi kitaroitaan vinguttaa. Mutta Jurassic Rockissa Naildown työntää kuuden tuuman naulan Sinunkin korvasta sisään! Whoa, it’s metal!

www.naildownrock.com
MyspaceYouTube

Nicole

Seinäjokelainen Nicole täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta ja tuohon kymmeneen vuoteen mahtuu mieletön määrä raskasta mättöä ja turpaanvetoa. Tukkapöllyä saa niin omat kuin vieraatkin, kun nämä kuumat kundit täyttää lauteet! Sen verran voidaan sanoa että tässä saunassa alalauteillakin korvia polttaa… Jos mm. Chimaira ja Meshuggah maistuu, niin ei muuta kuin kypärät päähän ja eturiviin!

www.nicoleband.com


Sepi Kumpulainen

Laulava talonmies!

TÖIHIN JURASSIC ROCKIIN?

Tarvitsemme tapahtumaan runsaasti toimihenkilöitä järjestyksenvalvojiksi sekä ravintola- ja liikennevalvontatehtäviin. Talkootyöstä kiinnostuneet voivat täyttää lomakkeen osoitteessa http://www.jurassicrock.fi/toihin
Kyseisen linkin takaa selviää myös mitä kaikkea mukavaa saat talkoopanoksestasi kaupan piällisiks:)

MR. MOSH PIT

Eikö olekin kivaa moshailla? Onhan se. Mutta pidetään se homma fiksusti yhdessä paikassa. Mosh pitille omistettu alue on n. 5 metrin päässä lavan keskiosasta suoraan eteenpäin. Muualla käynnistetyt pitit pysäytetään alkuunsa, toki tilannetta tapauskohtaisesti katsoen. Tärkeintähän on että kaikilla on hauskaa ja kukaan ei loukkaannu.

TURVALLISUUS

Festivaalilippu vaihdetaan ovella rannekkeeseen. Jos alueelta on tarvetta poistua välillä, pääsee ehjällä rannekkeella takaisin alueelle.

Aseiden ja vaaralliseksi luokiteltavien esineiden tuonti Visulahden alueelle on kielletty. Myös alkoholijuomien ja kaikkien pullojen, tölkkien, suljettavien astioiden sekä pakkauksien tuonti leirintäalueelta varsinaiselle festivaalialueelle on kielletty. Festivaalialueen sisäänkäynnillä on sisääntulotarkastus.

MIHIN PÄÄSYLIPPU OIKEUTTAA?

Jurassic Rockin 2 päivän lipun kaupanpäällisenä saat myös telttapaikan seurueellesi, sekä ilmaisen parkkipaikan alueen kupeesta (niin kauan kuin niitä riittää). Kahden päivän lippua vastaan saat ovelta leirintärannekkeen, jolla varustetut henkilöt voivat yöpyä festivaalin leirintäalueella. Erillisiä leirintäpaikkoja ei myydä. Leirintärannekeetta yön aikana leirintäalueella oleilevat poistetaan alueelta.

MEDIA / AKKREDITOINTI

Median edustajilla ja musiikkialan ammattilaisilla on mahdollisuus hakea akkreditointia festivaaleille TÄYTTÄMÄLLÄ TÄMÄ KAAVAKE.

Hyväksytyille akkreditoituneille ilmoitetaan asiasta viimeistään 3.8.2007, jolloin akkreditointi myös päättyy.

IKÄRAJA (SUOSITUS)

Festivaaljärjestäjä tahtoo ottaa kantaa ikärajaan ja asettaa suosituksen alaikärajasta. Festivaalijärjestäjä ilmoittaa Jurassic Rockin suositusalaikärajaksi 14 vuotta!

Alle 14 -vuotiaat pääsevät festivaalillemme sisään VAIN huoltajien seurassa! Huoltajan on oltava vastuussa huollettavastaan, ongelmatilanteissa huoltaja vastaa alle 14 -vuotiaan seuralaisensa turvallisuudesta ja toiminnasta.

Valmistaudu todistamaan ikäsi portilla! Leirintäalueelle majoittumaan pääsevät VAIN yli 16 -vuotiaat.

Suositusikärajan asettamiseen on päädytty yhä nuorempien festivaalikävijöiden omaksi turvaksi, sekä ohjeeksi vanhemmille! Festivaali ei ole kuin mikä tahansa konsertti, vaan suuri yleisötapahtuma, jossa jokaisen festivaalikävijän tulisi osata huolehtia jo itsestän ja ystävistään.
VISULAHDEN MÖKIT

Visulahden mökkejä on mahdollista vuokrata festivaalin ajaksi. Mökkivuokraus ei itsessään oikeuta sisäänpääsyyn festivaaleille. Lisätietoja sekä hinnasto Visulahden sivuilla, osoitteessa: http://www.visulahdenmatkailu.fi/hinnasto.php

ANNISKELU, OLUT JA MYYNTIPISTEET

Tiedäthän, alaikäinen, että alkoholijuomien nauttiminen on kohdaltasi kiellettyä. Festivaaliorganisaatio on pakotettu takavarikoimaan kaikki alaikäisten hallussa olevat alkoholituotteet välittömästi. Linjaus pätee sekä festivaalialueella, leirintäaluella että festivaalin välittömässä läheisyydessä.

Selkeästi humaltuneessa, häiriköivässä kunnossa alueelle pyrkivät asiakkaat poistetaan alueelta.

Festivaalialueella sijaitsee anniskelualue, josta on hyvä näkyvyys lavoille. Alueen tarjontaan kuuluu mm. olutta, siideriä, virvoitusjuomia ja tupakkaa. Kannattaa huomioida, että jouhevin maksuväline festarialueella on aina käteinen. Anniskelualueen ehdoton ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi jollakin virallisella henkilöllisyystodistuksella (kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti).Alueella on lisäksi kattavat palvelut sisältäen ruokamyynnin ja erilaiset myyntikojut.LEIRINTÄKahden päivän lipun tapahtumaan ostaneilla on mahdollisuus yöpyä Visulahden leirintäalueella. Lippua vastaan saat festivaalirannekkeen lisäksi leirintärannekkeen, joka ranteessa saat viettää yöt 10.-11.8. sekä 11.-12.8. Visulahden luonnonkauniilla leirintäalueella.Erillisiä leirintäpaikkoja ei myydä. Leirintärannekeetta yön aikana leirintäalueella oleilevat poistetaan alueelta.MYYNTIPISTEETFestivaalin aluemyyntipaikkoja voi tiedustella osoitteesta myyntipaikat (ät) jurassicrock.fi

NARIKKA JA LÖYTÖTAVARAT

Festivaalialueen ulkopuolella sisäänkäynnin vieressä on valvottu narikka, johon voi jättää ylimääräiset tavarat. Narikkamaksu on 2 eur. Narikka aukeaa perjantaina klo 15.30 ja lauantaina klo 11.30 ja sulkeutuu perjantaina ja lauantaina klo 03.00. Narikkapisteelle jätetyt tavarat toimitetaan löytötavaratoimistoon, joka on auki sunnuntaina 12.8. Visulahden pääportilla klo 10.00 – 18.00. Maanantaina 13.8. kaikki löytötavarat toimitetaan Mikkelin poliisille.

PANKKIAUTOMAATIT JA KORTIT

Festivaalialue sijaitsee Visulahdessa, joten ihan kävelymatkan päästä ei löydy pankkiautomaatteja. Kannattaa varautua festivaaleille ottamalla käteistä mukaan. Pankkikortti käy maksuvälineenä ainoastaan olutpisteillä, ja mahdollisesti joissain ruokamyyntipisteissä.

ENSIAPU

Alueella päivystää lääkärillä varustettu ammattitaitoinen ensiapuryhmä koko festivaalin ajan.

KARTTA

LISÄTÄÄN SIVUILLE KESÄKUUSSA


KULKUYHTEYDET JA PARKKEERAUS

Visulahti sijaitsee vitostien varrella, n. 4 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta. Alueen parkkialueet ovat rajalliset, joten ehdottomasti nopein ja jouhevin kulkuyhteys on keskustasta alueelle ajava festivaalibussi. Parhaimmillaan säästät tunteja jonotusaikaa.
Festivaalibussin aikataulut ja hintatiedot päivitetään sivuille kesäkuun lopussa.
Mikkeliin kätevimmin pääsee junalla (www.vr.fi) tai bussilla (www.matkahuolto.fi).
Alueen kupeessa on parkkialueita, jotka tulevat täyttymään pikaisesti. Auton säilyttäminen festivaalin parkkipaikalla on kahden päivän lipun ostaneille ilmaista, muilta laskutetaan 5 euron parkkimaksu päivää kohti.


ESITYSTEN TALTIOINTI

Esitysten luvaton taltiointi on ehdottomasti kielletty. Ammattimaisten videokameroiden, nauhureiden ja järjestelmäkameroiden tuominen festivaalialueelle on kielletty.

Osallistujat (2 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »