Kauden avaus kärkkärit med Superläksiäiset

Nimi:
Kauden avaus kärkkärit med Superläksiäiset
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.päihdelinkki.fi
Kaupunki:
Vaasa

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
mikey87
Luotu
02.01.2008

Kauden avaus kärkkärit med Superläksiäiset

Alkaa: perjantai 04.01.2008 klo 15
Päättyy: sunnuntai 06.01.2008
Paikka: S. Amin piilopirtti
Osoite: Hämärän rajamailla...
Kaupunki: Vaasa

Esiintyjät

Fifty
Aakoni
Fapolous
Stefa,
Moisio
sekä kaalilaatikko
Timpa dj:nä
Piimät pohkeissa
Nii joo ja loidi

Vuosi 2007 on takana ja jännityksellä odotetaankin mitä vuosi -08 tuo mukanaan. Vuosi alkaa hieman synkissä merkeissä kun yksi hallituksen jäsen lähtee (vähintään) puolen vuoden partioleirille. Ennen tuota ehdimme kuitenki aloittaa FC ulkokierteen kauden 2008. Mukana ovat kaikki viime vuoden huiput, kuten mestari Enrikee, Silvestre, Kölleri ja tietenki Jerpyyn Jimi. Saa nähdä onko Uraani Vili yhtä kovissa liekeissä kuin mitä oli finaalipäivänä. Ainakin mestaruusjuhlissa edustuskaljat ja sipsit uppos ku väärä raha.

Innolla odotamme ketkä kaikki pääsevät perjantain pikapalveriin, missä puidaan läpi viime vuoden kohokohtia ja saatetaan nauttia hieman viljasadosta ohran ja vehnän muodossa. Varmoja osallistujia ovat Karhunkaataja sekä Moraalinen Voittaja. Ja tietenkin Kaalium Vili:) Kysymysmerkkejä ovat vielä Völleri sekä Sukankuivaaja Kolleri.

Stadionille asennetut turvakamerat auttavat estämään mahdolliset sopupelit ja muut tolppien viritykset. Myös Leikkimökin-Samoraanon tihutyöaikeet on tehty tyhjiksi tällä kertaa. Lauantaina herätys on kukonlaulun aikaan klo 9.00 riippumatta siitä millaset Irwin Guudmanit perjantai iltana vetästään. Alkulämmöksi suosittelen vähintään puolta pulloa kasikymppistä tai vaihtoehtoisesti pullo Lasolia ykkösellä huiviin. Alkulämmön osuutta ei sovi missään tapauksessa väheksyä. Saapa nähdä ilmestyykö Oulun Rokba horisonttiin klo 12 kun pelit pyörähtävät käyntiin.

Päivän sääripotkujen jälkeen illalla pelaillaan jo tutuksi tullutta juomapeliä jossa vellihousuja sorretaan ja puunaamat pääsevät palkinnoille. Pelissä on oiva mahdollisuus hakea todellista edustuskuntoa illan seuraavia koitoksia silmälläpitäen. Joukkueen osalta ilta jatkuu naapurin kekkereissä sekä hieman myöhemmin kaupungin puolella. Suosittelen lämpimästi jokaiselle keiton kääntäjälle kypärää, jossa on kamera joka suuntaan. Siitä voidaan sitte aamulla kelailla ja tsuumailla, että mitä kaikkia sitä onkaa tullu illalla toilailtua.

Ps. Sukat ja kengät on hyvä olla jalassa sillon ku siihen lupa on:)

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »