Helsingin sEXHIBITION messut

Nimi:
Helsingin sEXHIBITION messut
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.sexhibition.fi
Kaupunki:
Helsinki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
VolvoRules
Luotu
17.07.2008

Helsingin sEXHIBITION messut

Alkaa: perjantai 14.11.2008 klo 14
Päättyy: lauantai 15.11.2008
Paikka: Helsingin Jäähalli
Osoite: nordenskiöldinkatu 11-13
Kaupunki: Helsinki
Hinta: 18 €
Ikäraja: 18 vuotta

Esiintyjät

Carmen Hart, Beatboys, Lumina, Scandinavian Hunks, Mystique, Circus Mundus Absurdus, Evah, Jamie, Johanna, Anette, Mr New York, Kristina, Alex, Pauliina, Aura, Estrella, Hanna, Erika, Sandrax, Maryann, Coco, Lumikki, Gerda, jne.

Seremoniamestarina Mr Lothar

Juontajana Sami Hernesaho

Syksyn sEXHIBITION erotiikkamessut 14–15.11.2008 Helsingin jäähallissa

Aukioloajat:
Perjantaina 14.11.2008 klo 14.00-01.00
Lauantaina 15.11.2008 klo 12.00-01.00

Liput 18 euroa

Ikäraja 18 vuotta


sEXHIBITIONissa puhaltavat uudet tuulet. Tänä syksynä messuilla on huomioitu erityisesti naiset. Tulossa on visuaalista erotiikannälkää tyydyttävää ohjelmaa, naisen seksuaalisuutta ylistävä sarja upeita luentoja, tuttujen kauppiaiden lisäksi tarjolla on laaja valikoima trendikkäitä vaatteita ja asusteita sekä uutuutena nyt myös kauneuden ja hyvänolon palveluita!

Luennoitsijoina nähdään pari- ja seksuaali- sekä fysioterapeutti Teija-Liisa Ranta joka on naisen seksuaaliseen terveyteen ja hyvinvointiin opastavan kirjan Naisen nautinto kirjoittaja. Ranta toimii myös sekä eroryhmien että vuonna 2005 käynnistämänsä Orgasmi omaksi - terapiaryhmän vetäjänä. Suomen seksologisen seuran tutkimusjaoston jäsen, kolumnisti ja kouluttaja Kari Heusala luennoi uusimman kirjansa Naisen orgasmi pohjalta. Aiemmin häneltä ovat ilmestyneet teokset Naisen seksuaalisuus, Miehen seksuaalisuus ja Rakkautta ja kihelmöintiä. Jooga- ja tantrakoulu Natha antaa luennoillaan oppia ja ohjeita mm. tantriseen erotiikkaan, nautinnon pidentämiseen, intensiiviseen kokemiseen rakastelussa ja näiden ylläpitämiseen parisuhteessa. Tuotteita ja apuvälineitä yllämainittujen aiheiden toteuttamiseen esittelee omilla luennoillaan Lady Hot Lipsin edustaja. Luentoja on sekä lähtökohtaisesti naisten, että parien yhteiseen käyttöön suunnatuista aikuisten leluista.

Esiintyjistä erityisesti naisten makuun on varmasti Portugalilainen BEATBOYS, ylistetty, vauhdikas ryhmä rytmitajuisia ja komeita miehiä – univormuissa ja etenkin ilman. Eturivistä on hyvät mahdollisuudet tulla poimituksi mukaan! Perjantai-iltana on luvassa erikoisherkkua kun kotimaista komeutta tarjoilee Scandinavian HUNKS. Tiedossa megashow jota ei kannata jättää väliin!
Lavan täydeltä glamouria, glitteriä ja höyheniä Las Vegas – tyyliin tuo häikäisevä drag, tanssi ja strippiryhmä Mystique näyttävällä Moulin Rouge – teemalla!
Eiväthän nämä toki täysin naisten juhliksi ole muuttuneet: tulossa on jälleen maailmanluokan naisesiintyjä sekä tyttöpari – yllätyksiä jotka eivät käänny pettymykseksi! Miehistä silmää miellyttämään lavalla nähdään akrobaattinen pole-dancer kaunotar Lumina upeassa Bourlesque- show'ssa!
Jos luulitte että kaikki on jo nähty, erehdyitte. Circus Mundus Absurduksesta tutut Jussi, Lassi ja Ruby Rhum ravistelevat yleisöään uuden Saviors – show'nsa voimin. Luvassa tatuoituja friikkejä, tulta, kipinöitä, genitaaliakrobatiaa, lihakoukkuja - ja jopa naiskauneutta.

Kolmannen kerroksen Puuharavintolan riehakas ja äärimmäisen tiivis tunnelma on ehdottomasti koettava! "Puuhiksen" lavalla on usein nähty messujen rohkeimmat esitykset, eikä suinkaan puuhalavan tähdiltä – vaan yleisöltä! Myös päälavan esiintyjiä nähdään täällä villeissä tunnelmissa! Peleihin ja leikkeihin ei ole pakko osallistua – mutta vastustaminen voi olla vaikeaa kun fiilis on korkealla ja juontajana seksikäs ja sanavalmis Mr. Lothar!
( Psst! Täällä on myös Peepshow. Ja Private-Strip - jossa on myös MIEHIÄ!!)

Alan parhaiden näytteilleasettajien valikoimista löytyvät välineet, lehdet, videot ja oheistuotteet klassikoista uusimpiin uutuuksiin. Ja jos joskus tuntuu siltä ettei ole mitään päällepantavaa, vaatekaappia on helppo täydentää messuilla. Löydät ihanuuksia alusvaatteista laukkuihin ja farkuista koruihin – myös vähän vähemmän estottomaan makuun! Uutuutena ylellistä hemmottelua á la Beautystudio Minna! Voit nauttia mm. hot chocolate-, hot stones- tai aromahieronnasta, laitattaa rakennekynnet, kynsikoruja, tai ottaa ripsipidennyksen, jopa teettää kampauksen.

Kaiken kaikkiaan sEXHIBITION erotiikkamessuilta tulee poistumaan omasta seksuaalisuudestaan nauttivia seksikkäitä naisia, joilla on keinot ja välineet uusien oppien toteuttamiseen sekä ulkonäkö kohdallaan niin koti- kuin klubi-iltojakin varten!


Lisätietoja www.sexhibition.fi

Osallistujat (60 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kuvat


Videot


Kukaan ei ole lisännyt klubiin videoita.

Lisää uusi video

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »