Good Times & Joku Roti esittää: STEPA, HANNIBAL, JODAROK & OG IKONEN

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
Eevu
Luotu
26.05.2008

Good Times & Joku Roti esittää: STEPA, HANNIBAL, JODAROK & OG IKONEN

Alkaa: perjantai 30.05.2008 klo 21
Päättyy: perjantai 30.05.2008
Paikka: Yo-talo
Osoite: kauppakatu 10
Kaupunki: Tampere
Hinta: 6 €
Ikäraja: 18 vuotta

Esiintyjät

Stepa
Hannibal
Jodarok
OG IKONEN
(3rd Rail Music)

+ DJ't Leijonamieli & Massimo

Yo-talon lava notkuu, kun toukokuun viimeisenä perjantaina on tarjolla poikkeuksellisen tuhti live-hiphop –kattaus. Tapahtuma syntyy kahden paikallisen alakulttuuritoimijan, tapahtumajärjestäjä Good Timesin ja levy-yhtiö Joku Rotin yhteistyönä.

Sodankylästä kotoisin oleva, nyt Torniossa majaileva parikymppinen Joku Roti Recordsin artisti Stepa on aidosti piristävä poikkeus kotimaisen hiphop-tarjonnan keskellä. Rennon ja funkin meiningin nimeen vannovan Stepan huumorilla ladatut, takavasemmalta päin näköä iskevät räpit hinaavat kyynisimmätkin suunpielet ylös. Kaverin monipuolinen biisiarsenaali josta löytyy kolkkaavan huumorin vastapainoksi myös vakavampaa tarinaa, yhdistettynä aseistariisuvaan pohjoisen pojan luonnollisuuteen vie mukanaan.

Stepan helmikuussa julkaistu debyyttikokopitkä ”MC” on saanut suitsuttavat neljän tähden arvostelut NYT- ja Valo –liitteistä, Soundi- & Metro -lehdiltä sekä meteli.netiltä. Stepa tunnetaan myös skarppina ja viihdyttävänä live-esiintyjänä.

Ilta tarjoaa myös kolme muuta live-aktia. Pahat Viinit –orkesterista tuttu, Joku Roti Recordsia luotsaava suomiräp-veteraani Hannibal ja yhdestä maamme suosituimmasta hiphop-yhtyeestä, Kemmurusta tuttu ”charmantti bluesmies”, Jodarok vetävät soolokeikat.

Livekatraaseen liittyy myös syksyllä julkaistavaa ensialbumiaan nimekkäälle helsinkiläiselle 3rd Rail Musicille työstävä OG Ikonen. OG keräsi kasan faneja heti kättelyssä, kun levy-yhtiökiinnityksen yhteydessä julkistettiin vastustamaton, luonnon antimia ylistävä ”Tahmeet Budii” –nettisinkku. Savosta lähtöisin oleva OG Ikonen edustaa lähiöräppi-sektoria, jossa gangsta-vinkunoita ei säästellä ja funkimpaa osastoa ei unohdeta.

Illan tiskijukkina toimivat Pahat Viinit –liveorkesterista tuttu Massimo ja pitkän linjan paikallinen hiphop-toimija Leijonamieli.

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »