Vuoden 2008 Ai mini-Joulut

Nimi:
Vuoden 2008 Ai mini-Joulut
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
ohjelmat.yle.fi/pasila/...
Kaupunki:
Vaasa

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
mikey87
Luotu
18.11.2008

Vuoden 2008 Ai mini-Joulut

Alkaa: perjantai 21.11.2008 klo 15
Päättyy: sunnuntai 23.11.2008
Paikka: S. Amin piilopirtti
Osoite: Hämärän rajamailla...
Kaupunki: Vaasa
Ikäraja: 16 vuotta

Esiintyjät

Jonsson
Giant Pandas
Pöysti
reportteri ja kyttä päiväkaljalla
Lääkkeet!

Parin (kuitenkin kostean) viikon jälkeen hallitus palaa jälleen piilopirtin savun katkuiseen tunnelmaan... Savun syynä ei tällä kertaa ole ylikierroksilla käyvä sukankuivausrumpu vaan pihalle ilmestynyt parin kuution amme. Tämän kipon tarkoituksena on (juomien lomassa) rentouttaa kilpailijat lauantain päätapahtumaan eli talvikauden 08-09 toiseen osaotteluun. Alkuviikon ankeimpiin uutisiin kuuluu Nambö Nainin ulosajo. Vihjeen mukaan hänen henkilökohtaisena tuomarina toiminut pilperi vilautti punaista, jolloin viidmani ajautui paitsioon josta seurasi automaattisesti penkkikutsu rafan rotaatiosysteemissä! Tällä kertaa avauskokoonpanoon saadaan viime kerralla BB-talon kolmiodraamaa dominoinut Koukku, joka toimii itsestäänselvästi joukkueen Kapteenina. Viikonlopun isäntänä hämmentää totuttuun tapaan Noidannuolihamilttoni ja totuttuun tapaan mukana jyllää myös Korsholman "Buutsi mielessä" Karhunkaataja.

Kuten Marraskalenterista voimme huomata alkaa joulukuu lähentyä ja tästä johtuen hallitus viettää viikonlopun aikana omat pikkujoulut. Ohjelmaan kuuluu tietenki "softia" gölgiä ja kuusipiiri:)

Totuttuun tapaan lauantai aamu alkaa kukonlaulun aikaan kädenlämpösellä jallulla ja sitäkin lämpimämmällä kolalla. Pakollisten aamurutiinien jälkeen on aika jälleen kolata Pernapeeu entiseen uskoonsa päivän kisaa silmällä pitäen. Harakoiden ja pikkulintujen ystävänä tunnettu Karsteni saapuu Peeun viheriölle ensimmäistä kertaa sitten viime kevään, joten hänen kuntonsa on kysymysmerkki jopa Kuparikäärmeelle. Kaarewi esiintyi kyllä kesän mestaruuskisoissa, mutta nämä tuoksinat järjestettiin vieraskentällä, josta Jarmolla ei jäänyt käteen kuin kalapuikot. Löräääni sen sijaan näyttäytyi kauden avausmoukuissa, mutta salaperäinen kehräsluuvamma esti häntä väläyttämästä parasta osaamistaan. Hänenkin saalikseen kisoista jäi ainoastaan paketti finduksen kalapuikkoja. Ammanin paitsio antaa viimeksi yllätetylle Enrikeelle mahdollisuuden palata takaisin voittokantaan ja askeleen lähemmäksi kohti talven mestaruutta. Pikkulintujen mukaan Luisin varusteet ovat sitä luokkaa, että niistä voitto ei kyllä jää kiinni. Ja koska toinen vaikuttava tekijä on perjantain ja la aamun douppaus näyttää Vianderin voitto jo varmalta. Valitettavasti varsinkaan näitä pelejä ei pelata etukäteen yläkabinetissa sikarin ja konjakin äärellä (pelin aikasta sopupeliä ei sit lasketa;)), joten joudumme odottamaan lauantaihin asti ennen kuin voittaja selviää.

Ps. Nii mikä se blasterin pakkasraja olikaan:)

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »