Xtreme.fi 2009 promo

Nimi:
Xtreme.fi 2009 promo
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
x-treme.fi/uutiset.dsp#...
Kaupunki:
Lempäälä

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
-krissu
Luotu
28.01.2009

Xtreme.fi 2009 promo

Alkaa: perjantai 30.01.2009 klo 10.00
Päättyy: lauantai 31.01.2009
Paikka: Ideapark, Lempäälä
Osoite: Ideaparkinkatu 4
Kaupunki: Lempäälä

Esiintyjät

...

Esillä uunituore kalenteri 2009. Paikan päällä löydät mm. Race Performancen D2 alustasarjat ja lukuisten japanilaisvalmistajien viritysosat. Maailman ehkä parhaimmat autonhoitotuotteet ovat saatavilla, sillä Meguiars tuotevalikoima laajasti esillä. Rota-Wheels Suomen maahantuoja mukana vannevalikoimallaan. Maalauksessa ja korisarja-asennuksissa asiantuntijana mukana pitkän linjan ammattilainen Ari Koivuniemi, LLA Tuning. Ja mikäli mielit autoosi ilmajousituksia, tule paikanpäälle Ideaparkkiin tapaamaan Lowtoys toimitusjohtajaa Tomi Ollia ja keskustelemaan hänen kansaan autosi ilmajousittamisesta. Puhelinoperaattori DNA menossa mukana, joten tule päivittämään luurisi uusille taajuuksille.

MDS starttaa kauden puhutuimman hifikisan, DEMOAUTOMETSÄSTYS, jossa voittona vaatimattomasti sponsorisopimus kaudelle 2010. MDS:n hemmot ovat paikalla kertomassa mistä on kysymys ja kilpailun lähtölaskenta alkaa Ideaparkista. Parhaat neuvot paikanpäällä! Tule ensimmäisten joukossa kuulemaan mistä on kysymys, jos HIFI-maailma kiinnostaa.

Esillä on myös X-treme Store, jossa hupparit ja West Coast Custom t-paidat rajuun talvihintaan sekä uusin Tuning Hitz musiikki ja DVD kokoelm, joka koostuu tämän hetken kuumimmista hiteistä. Tuning Hitz musiikki DVD:llä mukana X-treme Drift Challenge ajoa viime kesältä. Saatavilla vain rajoitettu määrä.

Lauantaina kello 13:00 paljastamme kauden ja heti sen jälkeen tapaamme kauden 2009 Drifting PRO kuljettajia ja kuulemme heidän kuulumisiaan. Tapahtuman lauantaina juontaa Jore Tikkanen.

Olemme paikalla perjantaina kello 10:00-21:00 sekä lauantaina kello 10:00-18:00. Lauantaina paikanpäällä juontaja Jore Tikkanen, sekä kauden julkaisu kello 13:00.

Tule katsomaan ja kokemaan, millaisia hienoja ideoita ja elämyksiä liikekaupunki sinulle tarjoaa.

Tervetuloa. Tilaisuus on maksuton

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »