Metallica PORI! (heavy festarit)

Nimi:
Metallica PORI! (heavy festarit)
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.festarit.org/uutise...
Kaupunki:
Pori

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
anagonda, -OnDrazz-
Luotu
05.02.2009

Metallica PORI! (heavy festarit)

Alkaa: keskiviikko 29.07.2009
Päättyy: keskiviikko 29.07.2009
Paikka: Kirjurinluoto
Osoite: Kirjurinluoto
Kaupunki: Pori
Hinta: - €
Ikäraja: 18 vuotta

Porin Kirjurinluotoon on mahdollisesti suunnitteilla raskaan rokin suurtapahtumaa, jonka päätähti olisi maailman suosituimmaksi rockyhtyeeksi ylistetty Metallica. Yksipäiväinen konsertti on tarkoitus järjestää heinäkuun lopussa Kirjurinluodon Areenan viereisellä alueella. Promoottori Kalle Keskinen on myöntänyt Satakunnan Radiolle, että tapahtuman neuvottelut ovat käynnissä. Hän uskoo sopimustilanteen selviävän kahden viikon aikana. Iltalehden saamien tietojen mukaan Metallican lisäksi tapahtumassa esiintyisi yksitoista yhtyettä, joiden joukossa olisi muun muassa Linkin Park.

Metallica tekee tämän vuoden aikana Suomessa kaksi hallikeikkaa. Keskisen mukaan yhtye on halukas tekemään myös ison festivaalikiertueen Euroopassa.

Keskinen pitää Poria ja Kirjurinluotoa suurtapahtumalle erinomaisena paikkana. Festivaalin tapahtumapaikaksi suunnitellaan Kirjurinluodon Areenan viereistä aluetta, jonne mahtuu mahtuu yli 80 000 ihmistä. Alue kunnostettiin leirintäalueeksi viime kesän RMJ-juhannusjuhlaa varten. Keskisen mukaan tapahtuman järjestelyissä voidaan käyttää hyödyksi myös yhteistyötä Pori Jazzin kanssa, jos kesän jazzfestivaalien päätös ja suunniteltu Metallica-konsertti limittyvät peräkkäin

Osallistujat (2 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »