Webcam Hi-Fi & Weeding dub feat. Humble-I Suomen tour

Nimi:
Webcam Hi-Fi & Weeding dub feat. Humble-I Suomen tour
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
virb.com/suomen_tour
Kaupunki:
Tampere

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
Mefisto
Luotu
04.04.2009

Webcam Hi-Fi & Weeding dub feat. Humble-I Suomen tour

Alkaa: keskiviikko 15.04.2009 klo 21.00
Päättyy: keskiviikko 15.04.2009
Paikka: Tulliklubi
Osoite: -
Kaupunki: Tampere
Hinta: 8 €
Ikäraja: 18 vuotta

Esiintyjät

Webcam Hi-Fi ja Weeding dub mukanaan Jamaikalla syntynyt MC/laulaja Humble-I.

HUOM..HUOM..HUOM..HUOM..HUOM..HUOM..HUOM

TAMPEREELLA JA LAHDESSA Dreadlock Tales LIVE!!!!

15.4 Keskiviikko Tampere Klubi klo: 21-04
17.4 Perjantaina Helsinki Ravintolalaiva Wäiski klo: 22-03
18.4 Lauantaina Lahti Cumulus night life klo: 21-04 ei ennakkoa. 8 EUROA ovelta


Ranskasta saapuu Tampereelle kaksi dub tuottajaa. Webcam Hi-Fi ja Weeding dub mukanaan Jamaikalla syntynyt MC/laulaja Humble-I.
LIVENÄ Tampereella ja Lahdessa myös Dreadlock Tales
mukana myös dub-a-delik selektorit

Webcan Hi-Fi:n perusti Frédéric Luneau vuonna 1999. Musiikki perustuu selkeästi jamaikalaiseen rootsiin, mutta erityisesti Reggae & Dub:in juuriin kuten Channel One, King Jammy ja Sir Coxsone. Musiikkiin on myös voimakkaasti vaikuttanut brittiläinen dub kuten: Jah Shaka ja Twinkle Brothers oppi-isinä, Martin Campbell ja Pablo Gad laulajina.
Webcam Hi-Fi esiintymisissään ja tuotannoissaan suuntaa osaksi digitaaliaikaa mutta ei koskaan unohda sydämessä juuriaan, dub-reggae-musiikkia. Tämä on se intohimo ja kulttuuri, josta Webcam Hi-Fi ammentaa vaikutteensa ja samalla jatkaa sitä perinnettä.

Weeding dub on dub tuottaja Lille:stä pohjois Ranskasta, Hänen musiikkinsa on saanut paljon vaikutteita UK stepper tyylistä. Weeding dub mainitsee esikuvinaan mm. Aba Shanti, Iration Steppas, The Disciples...
Weeding dub aloitti dub -musiikin tekemisen yhdeksänkymmentä luvun lopulla. Ensimmäiset keikat jossa hän soitti dub organisaattorina olivat 1999. Parin demon jälkeen hän julkaisi ensimmäisen albuminsa 2004 Sounds Around Records:illa. Tällä levyllä on kiinnostavia vieraita kuten Vibronics, Manutension eli Neil Perch Zion Trainista.
Lavalla Weeding dub kieppuu miksauspöydän, live-machinen ja melodikan välillä tarjoten todellisen live shown. Tällä hetkellä hän soittaa jamaikalaisen laulajan Humble-I:n kanssa

Humble-I on syntynyt Jamaikalla. Lapsena hän muutti Englantiin, jossa hänen intohimonsa laulamiseen syttyi, kun hän lauloi kirkkonsa kuorossa. Myöhemmin hän löysi reggaen ja alkoi työskennellä Mad Professor:n, The Twinkle Brothers:in, Black Steel:n, Mickey Zimv:n ja Jerry Lionsin kanssa.
Humble-I haluaa laulullaan saada tunteen että on välittänyt yleisölle positiivista energiaansa.
Kun hän saapui Ranskaan 2002 hän tapasi Sirhill:n Bordeaux:in studiolla ja kyseli lauluhommia. vuonna 2004 Hunble levytti kappaleen "looking for my way" dub kollektiivi Uzinadub:in debyytti albumille. 2005 hän oli yksi ensimmäisistä laulajista, jota käytettiin Control Tower Records studiolla. Monia Humble-I:n kappaleita on levytetty ja miksattu useiden tuottajien kuten The Dub Machinist, I-Tist, Webcam Hi-Fi ja Weeding Dub:in toimesta.

Dreadlock Tales on pääkaupunkiseudulle asettunut Dub Reggae kollektiivi, joka on ollut kasassa vuodesta 1999. Projektin oli alunperin tarkoitus pysyä studiossa Roots Reggae sessioissa mutta vuosien vaihtuessa Sekvensserit astuivat vahvasti peliin mukaan Juuri-musiikki tietenkin sydämellä. Ryhmä on esiintynyt viimeisen neljän vuoden ajan yli 80+ kertaa. Suomen lisäksi Englannissa, Venäjällä, Ruotsissa, Italiassa ja Liettuassa. Ja on lämmitellyt lavan sujuvasti mm. Zion Train:lle (Eng), Shpongle:lle (Eng.), Channel One Sound System:ille (Jam.), Hidria Spacefolk:ille (fi.), Mir-O:lle (fi.)… Festari keikoilla mm. konemetsässä 2005, 2006. ja Faces festivaaleilla 2006, 2007.. Syyskuussa 2007 julkaistu kokopitkä albumi SynchroniCity Sisältää 11 dub rytmiä ja 2 vokaali raitaa Helsinkiläisen Tony Flash nimisen artistin kanssa. Levyllä kuulee perinteisten bändi instrumenttien lisäksi sähköviulua, kanteletta, huilua, sitaria ja melodikaa. Sekoitettuna Midi/studio Sekvensseri/syntikka maailmaan. Sisältäen Vaikutteita pohjoisesta, idästä, etelästä, lännestä, ylisestä ja alisesta.


Lipun hinta on 7/8 EUROA sis: narikka
ennakkolippujen myyntipaikat Tampereella ovat: Klubi, Epe`s ja Swamp music

HUOM..HUOM..HUOM..HUOM..HUOM..HUOM..HUOM

17.4 Perjantaina Helsinki Ravintolalaiva Wäiski klo:22-03
18.4 Lauantaina Lahti Cumulus night life klo:21-04 ei ennakkoa. 8 EUROA ovelta


FACEBOOKSIVU: http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=46217892167&ref=ts

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »